• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Zoé régóta a kedvenceim között volt, és néhány friss beszámoló alapján úgy döntöttem, végre felkeresem. VTR-ben egyeztettem vele, amelyre hamar válaszolt, az első időpont nem volt jó neki, de könnyű volt megfelelőt találni. Később telefonon is beszéltünk, közvetlen, barátságos, készséges volt, tovább fokozva a várakozásomat. Nagyon nyíltan lehetett vele beszélni, akár a mélytorkos igényeimről is.
    Viber hívásomat valami technikai zavar miatt nem tudta fogadni, de rendkívül segítőkészen visszahívott, nem nyugodott addig, míg nem sikerült beszélnünk, ezért külön jó pont neki!
  • Megközelítés:

    A környező kis utcákban viszonylag olcsón és könnyen lehet parkolni. A tömegközlekedés is kiváló: három villamosnak is van megállója a háztól kevesebb, mint 100 méterre.
    Két kapun keresztül lehet bejutni, végig segít, kalauzol.
  • Helyszín:

    A ház új építésű, a lakás ennek megfelelően jó állapotú. Lehet, hogy tévedek, de szerintem valaki lakik is ott, sok berendezési tárgy volt szerteszét, nem volt az a steril kupilakás-hangulat. A baszobába a korrekt fürdőn keresztül vezetett az út, a szoba kicsi, de hangulatos, a leghangsúlyosabb bútor természetesen az ágy, és nagy tükör is fokozza a vizuális élvezeteket.
  • Lány külseje:

    Zoé vékony lány, akik a teltebb típust kedvelik, mást keressenek. Én „mindenevő“ vagyok, úgyhogy nagyon tetszett. Tipikus gazella alkat: viszonylag magas, hosszúlábú, kicsi, de szép és feszes mellű, fokhagyma popsijú, izmos, ruganyos testű lány. Arca is hosszúkás, hosszú fekete haj keretezi, és olyan szempár uralja, amit egyhamar aligha felejtek. Zoé szeméből árad az erotika, kacér, kihívó tekintetével folyamatosan húz felfelé, de mindezt teljesen természetesen, minden mesterkéltség nélkül. Egyszerűen elhiszed neki, hogy kíván.
    Már a fürdés előtt elkezdett hergelni, a tükör előtt táncolni kezdett, fokhagyma fenekét nyomta hozzám, kígyózó mozdulatokkal öleltette magát, pihés nyakát az arcomba nyomta.
    Megint egy külön jópont: kérésemnek megfelelően szexi fehérneműben, harisnyatartóban fogadott.
  • Action:

    Nem csoda, hogy egy perc alatt lezuhanyoztam, alig bírtam magammal. Visszaérkezve tovább folytatta az íncselkedést, hamar az ágyra löktem és simogatni kezdtem. Csiklósimizésre nagyon jól reagált, beindult és nedvesedni kezdett, úgyhogy behatoltam egy majd két ujjal, és egyre hevesebben ujjaztam. Itt aztán mindent produkált, amitől a férfiember beindul: nyögött, lihegett, rángatózott, a szeme fel-felakadt és verbálisan is húzott, majd egyszer csak bejelentette, hogy el fog élvezni, fejét felemelte az ágyról, majdnem felült, a szemembe nézett és nyögve, görcsbe rándulva elrepült.
    Kis pihegés után azonnal kezelésbe vett, változatosan és vadul szopni kezdett, és nem sokat kellett várni arra sem, hogy koppanásig elnyeljen. Ezt is több féle képpen abszolválta, volt, hogy én térdeltem, és alám feküdt, volt, hogy lelógatta a fejét és úgy dugtam a száját (jelzéseit maximálisan figyelembe véve), végül fölém hajolt és úgy nyelt el. A műveletet izgató torokhangok és rengeteg nyál kísérték.
    Végül megkértem, hogy mutassa meg a másik végletet is, kényeztessen lehelet finoman, és ezt is csodálatosan teljesítette. (Habár egy kicsit csodálkozott, hogy dugni nem is akarok...) Arra kértem, hogy a nyelvével simogassa a makkomat, és ezt kitartóan csinálta is egészen addig, amíg hatalmasat nem élveztem, fölspriccelve egészen a vállamig.
  • Elszámolás:

    Nagyon rendes volt: nem tudtam, hogy VTR esetén jár egy extra ajándéka, de felhívta rá a figyelmem, ez a DT volt, így csak egy extra jött ehhez hozzá, a VSZ, ami a fentebb leírtak ellenére jogos volt, mert oda is ment azért...
  • Összkép:

    Rendkívüli élmény volt, igazi 3D pornó, de közben tök barátnős is, egy bevállalós, szuperszexi, karcsú, őszintén faszimádó lánnyal.
Happy Massage