• Barbi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el egy hétköznap délután, könnyen ment. Kedves volt és mindenről tájékoztatott. 30 perccel későbbre egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, gps. Könnyű parkolás, de fizetős. Diszkrét. Tömegközlekedéssel is könnyű, M3 vonala.
  • Helyszín:

    Nagy újépítésű társasház. Lakás erre a célra berendezve. Nincs egyedül de teljes diszkréció volt. Modern, szép, igényes fürdő és szoba. Törcsi, tusi, szájvíz minden ami kell. Földön volt az esemény, matracon. Kényelmes, célnak megfelel.
  • Lány külseje:

    Képeknek megfelel, kicsit retusáltak de nem csalódtam. Szép bőr, szép alak, csodás popó, aranyos feszes de nem nagy cicik. Megtaláltuk a közös hangot, jó fej volt végig. Jó illat, szép haj. Kellemesen magas.
  • Action:

    Sokat nevezettünk, úgy tűnt őszíntén tud nevetni. Elején mindig félős és izgulós vagyok, de segített ellazulni. Kedves szavak és éríntések, kis bújás. Feküdtem hanyatt, ő simizett az első pár percben.

    Kis idő múlva célba talált a kezeivel, majd a szájával. Megdícsért, jól esett. Több pózban is kényeztetett. Én simiztem, tapiztam, tükörben csodáltam őt, szuper volt.
    Gumit kértem és misziben kezdtünk, aztán hátulról támadtam. Hagyta hogy irányítsak de több volt mint egy darab kő, aktív volt végig.
    Végül kértem egy extrát, a popsiját. Belement, pedig nagy a méretem. Lassan kezdtük, ő vezetett. Nem vagyok gyakorlott ebben, neki is mondtam. Aranyosan reagált. Kérdezgetett hogy milyen volt. Nem győztem dícsérni. Tényleg nagyon kedves. Dugtam a popót rendesen és mélyen, de persze finoman, nem akartam kárt tenni benne, és éreztem hogy jön a vég. Kihúztam, ő lerántotta a gumit és szépen bekísért a célba kézzel és szájjal. Wow. Pihiztem, ő takarított. Vízzel kínált, elfogadtam. Miután magamhoz tértem elmentem zuhanyozni.

    Második menetre jeleztem hogy nincs erőm, de ő meg akarta próbálni. Odaadtam magam, hát hogy lehetne neki ellenállni. Letérdelt és kézzel szájjal dolgozott, ahogy szeretem. Jó kényeztetés volt még egyszer. A hangját is szerettem.

    Még egyszer megmosakodtam aztán öltözés, pakolás és indulás. Még jól megmarkoltam párszor és megdícsértem, majd megköszöntem hogy feldobta a kedvem és napomat aztán puszi és pá. Elégedett voltam, mint egy jól lakott óvodás.
  • Elszámolás:

    Popó volt extra. Teljesen korrekt, egy angyal. Vigyázni kell rá.
  • Összkép:

    Remek élmény volt, megérte őt választanom, szép, ügyes, kedves, jó fej. Mi kell még?
Happy Massage