• Giulia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hivtam egy kis extra infoert, aztan VTR-n jelentkeztem be. Bekesseg kedveert sms-ben megerositettem es valaszolt es visszaigazolta.
  • Megközelítés:

    Bkv volt megint, Duna Plazatol kis seta az ismert Marina-part. Parkolo akadt boven , de azt hiszem fizetos ez az utca is.
  • Helyszín:

    Ujepitesu szep lakas, nagyon rendezett. Tagas nappali, Furdo tiszta esrendezett minden megtalalhato. Szobaban nagy franciagy, tukrok pozicioba helyezve, erotikus felhomaly ami csak kell.
  • Lány külseje:

    Eszmeletlen sportos alakja van amit konstatalt is hogy uszott randi elott. cicik masszivan alnak csak feszitettek a selyem fekete haloruhajat. Mosolygos, kedves arcu szepseg.
  • Action:

    Zuhany rutin aztan szaladas vissza. Itt le is kerult a testet fedo szexi ruhadarabb. Allam probaltam eszrevetlenul megtartani. Agyra helyeszkedtunk es itt csokolozni keztunk eleg intenziven. Ennek nagyon orultem mert eleg csokparti vagyok es felve lattam hogy nincs pontozva a csok ami alap, de megnyugodtam seftiben. kozben o eleg hamar matatott a farkam fele es eszmeletlen gyorsan kemenyre is markolt amit azert eleg kevesen tudnak ilyen gyorsan. Eleg gyorsan es intenziven haladtunk kertem is egy kis franciat amit gumival valal, de hat nem volt meglepetes, mert ezt irja is az adatlapjan. Ezt is nagyon vaditoan csinalja feltem is hogy eldurranok kertem hogy lassitson es haat felem kereckedet es lovagloban folyattuk. Ez is eleg jo volt mar majdhogynem szedultem gyors valtas miszibe, labakat az egbe es igy hangoskodunk mig el nem turrantam. Hagyott lenyugodni , vedofrlszerelest levette , megtorolt es fel is ajanlotta hogy mrgmasziroz. maszor parnaba bele arcal es igy is tettunk. Egy kis lepedo igazitas azert kellett. Nagyon jol csinalja es be is torzsol jo alaposan masszazsolajjal minden testreszt. Latszik es erezheto hogy tanulta es van rutinja. Mivel el lehetett nyujtani az idot kicsit, mert VTR-nel van +15 perc hosszabitas johetett a masodik menet. Csokok ez is finoman, aztan kezzel valami magiat muvel a kezevel, mert eleg hamar hadirendbe allit es mar szaladd is fel a gumi. Kutyusba folytattuk ahol haszna lett a sarokban allo tukornek mozizas gyanant. Hol en hol o (tobbnyire o tolta magat hangoskodva, mert en mar faradtam) ment a menet. Faradtsag gyozott nem jott ossze masodjara de sebaj ez mar megszokott. Kerte mielott mennek maszirozzam mrg kicsit a vallat, mert kicsit faj neki hat termeszetesen keres nelkul megerdemelte. Aztan zuhi , toltott nekem addig uditot nagyon kedvesen. Csok es meg azert egy telefonszam mentes a biztionsag kedvert es irany az eso, az talan az lehuti a forro hangulatot.
  • Elszámolás:

    Elejen kiraktam a kis szekrenyre el ne felejtsem. Az uj pesti atlag boven megeri.
  • Összkép:

    Nagyon rutinos, az oldalt regebbrol erosbito holgyel volt dolgom. Nagyon tudja a dolgat es szereti is amit erezni is lehet szoval eleg jo elmenyben volt reszem es valoszinu a tavabbi vendegek is igy jarnak majd :D
Happy Massage