• Niki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonos egyeztetés volt, elsőre felvette. Nagyon kedves közvetlen volt. Kb. másfél órával később tudtam is menni hozzá.
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthető az Árpád híd pesti hídfő közelében. Parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    Panelház, a lakás nem túl nagy de teljesen megfelelő minden szempontból. Szép tiszta rendezett, a saját lakása. Fürdőszoba pici de kádban lehet tisztálkodni. Minden van amire csak szükség lehet.
  • Lány külseje:

    Egy igazi gazella testű milf. Nekem nagyon bejött. Sok tetkó szép punci, popsi, cicik.
  • Erotikus masszázs:

    Megbeszélt időpontban megérkeztem, csinos pici melltartót és pici tangában fogadott kézfogással puszival köszöntött. Be kísért pár mondat beszélgetés, aztán mutatta a fürdőt,gyors, de alapos tisztálkodás,és irány a pici masszázs szoba, tatamira hasra , és kezdődik a masszázs. Kellemes nem túl erős de viszonylag alapos át gyuras. Masszázs közben lekerült minden apróság ami még rajta volt,mellém térdelt és a kezemet úgy igazította,hogy az a két lába között legyen, és a finom puncit érintsem. Először egyik oldalamon majd átment a másik oldalára. Oldalt a nagy tükörben szemet gyönyörködtető látvány volt ahogy dolgozott rajtam. Majd mondta, hogy álljak négykézláb és jól toljam ki a fenekem.
  • Levezetés:

    Hát ami ezután jött az valami olyan fantasztikus élmény volt, hogy még ilyenben nem volt részem. Így négykézláb olyan popsi kényeztetést kaptam , kézzel nyelvvel . Felváltva kapta be tövig a répuszt,a zsákot, és rendesen megdugott a nyelvével percekig ezt csinálta felváltva nehéz volt kitartani,de muszáj volt mert imádtam amit csinált, és minél tovább akartam élvezni. Aztán mondta, hogy forduljak a hátamra, és olyat kapok amit mes soha. Így is lett, megfordultam lábaimat felhúztam megfogtam és ő betérdelt mögem és folytatta amit addig csinált, tövig benyelte a répát majd megint zacsi szopás,fenék nyálas nyelvvel megdugás, és ez így egymás után. Aztán egyszer csak érzem, hogy már nem a nyelvecskéje jár az ánuszomban hanem elkezdődött a prosztata masszázs, közben úgy szopta a farkamat mintha nem lenne holnap. Na ez aztán tényleg minden tekintetben kikészített. Sajnos csak percekig bírtam tartani magam, pedig reggelig bírtam volna élvezni eme tevékenységét. Szóval néhány perc és végem lett, természetesen a vákumot képző szájában leheltem ki a lelkemet. Lenyugvás tisztogatás és kis beszélgetés. Majd tusi öltözés még egy kis beszélgetés,elszámolás. Kaptam tőle csokikát meg finon ízesített ásványvízet. Puszi és pá.
  • Elszámolás:

    Korrekt,a megbeszélt virágszál volt.
  • Összkép:

    Minden nagyon szép és jó volt. Egy hiányérzetem maradt,hogy a kölcsönösség elmaradt, mert ő nem szereti,nem élvezi ha nyalják a puncusát, pedig nagyon nyalni való puncija van.😘🤪
Happy Massage