• Zsófi gyógymasszőr

  • Beküldte:
  • Zsófi gyógymasszőr reagálása

    Koszonom a kedves irasod, en vagyok a kepeken (de egy autobeleset miatt mestersegesen táplàltak es vért is kaptam 10%ot kaptam megmaradok (ezert a felesleg ami feszes , de nem kővér) 2 melo mellett orulok ha teljesitek kepeket igerem kaptok! Aki plusz 10 kg miatt nem jon el(profi masszas ,patyolat tisztasag , igenyesseg, az magat minositi! Lassan amint lesz egy napom 2 melo mellett szabad csinalom a kepeket ;) puszi nektek egyedul rendelek! (Nagy a lakas! )

  • Egyeztetés:

    Már régebben is képbe került nálam a hirdetése, de eddig valamiért nem hívtam. Most ezt pótoltam. A második próbálkozásra fel is vette. Elmondtam miért hívtam, majd ő is elmondta, amit tudnom kellett. Megbeszéltük a virágos részleteket is, aztán mondta a címet.
  • Megközelítés:

    Kocsival érkeztem. A Nagy Lajoson tudtam parkolni, kb. 100 méterre a pontos címtől. Figyeljetek, mert fizetős ez a rész is, de az automatát jó messzire tették. Először azt hittem találtam egy ingyenes helyet. Aztán egy épp parkoló autós társtól érdeklődve tudtam meg, hogy biza fizetős, és merre van a játékgép. Amúgy villamosmegálló 30-40 méterre a kaputól, buszmegálló szintén.
  • Helyszín:

    Régi bérházban fogad. Liftet nem láttam, de nem is kell, csak minimálisat kell lépcsőzni és a folyosó végén már Zsófi vár. Maga a lakás többszobás, amit szerintem ki is használnak, mert az volt az érzésem, nem egyedül rendel ott. De ezt később Zsófi meg is erősítette. A lakás amúgy tiszta, rendben tartott. A fürdőben sem leltem semmi kivetnivalót.
  • Lány külseje:

    Nos igen. Ez a gyenge pont. Olvastam a beszámolóit és hittem is meg nem is, amit a külsejéről írtak. Én is leírom, aztán lesz akinek ez segít, lesz aki figyelmen kívül fogja hagyni. A képek vagy régiek, vagy nem őt ábrázolják. A képen szereplő testhez képest felszedett pár kilót és ez által az alakja már nem olyan, amit mutatnak. Amúgy aranyos hölgy, de a képek alapján csalódott voltam egy kicsit.
  • Erotikus masszázs:

    Zsófihoz is csak félórára érkeztem, így eléggé behatároltam magamnak a lehetőségeket. Gyors fürdés után egy kis bemelegítő jellegű masszázst kértem, amit Zsófi teljesített is. Jól csinálja, érezhető a rutin a kezeiben, mozdulataiban. Természetesen masszázs közben már ment részéről az incselkedés. Mivel mindketten tudtuk, hogy ez a fél óra nem a masszázsról fog szólni, lazára vettük a figurát. Be-be nyúlt a lában közé, míg én sem hagytam érintetlenül a testét.
  • Levezetés:

    Hanyatt fordultam, így ő is jobban hozzáfért a farkamhoz, amit előbb kézzel kényeztetett, de azt nagyon kellemesen, amitől egyre keményebb lettem. Aztán elkezdte előbb csak csókolgatni a péniszemet, aztán egyre jobban belelendült és egyre mélyebben tüntette el a szájában, miközben a kezét is használta egy kicsit, de ez jól esett, mert nem arra tette a hangsúlyt. Szopta rendesen a farkamat és közben jutott a szemkontaktusból is rendesen. kezemmel finoman nyomtam rá a fejét a farkamra, de jelezte, hogy ezt nem szereti, így abbahagytam. A franciája nagyon jó, oktatni lehetne. hamarosan éreztem, hogy jön a vég. Az elején megbeszéltük, hogy a szájában szeretnék elsülni, így ezt nem kellett külön jeleznem. hamarosan bele is lőttem a szájába az utódokat. Míg lenyugodtam folyamatosan simogatta a farkamat. Utána még pár perc jutott beszélgetésre is, majd tisztálkodás után elköszöntem tőle.
  • Elszámolás:

    Az elején kérés nélkül tettem le az asztalra. Többet felé sem néztem.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam, csak a képektől való eltérés rontott egy kicsit az összképen. Nem tudom miért kell olyan képekkel hirdetni, amik nem a jelent mutatják. Ettől eltekintve azonban kellemes időt töltöttem el egy kellemes hölggyel. Csak ajánlani tudom.
Happy Massage