• Barbara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Barbarával már többször beszéltem telefonon, könnyen sikerült elérni, azonban a találka még váratott magára. Nagyon kedves, bizalomgerjesztő hangja volt és készségesen tájékoztatott, viszont korábban nem jött össze a randevú egy vészhelyzet miatt. VTR-en sikerült most időpontot egyeztetni egy 1 órás, ismerkedős randit a nap legvégén, amit elfogadott.
  • Megközelítés:

    BKV-t használtam, a cím teljesen egyértelmű, metróvonaltól nem messze. Parkolást nem vettem igénybe, de szerintem könnyen megoldható a közelben.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, a lakás abszolút igényesen van berendezve az alkalomhoz illően. Tisztaság jellemzi és a fürdőszobában több fajta tusfürdő, illetve szájvíz áll rendelkezésre. A masszírozás helyszíne egy nagyon kényelmes ágy volt fejtámasszal és párnákkal gazdagítva.
  • Lány külseje:

    Itt ért az igazi sokk, de a szó kellemes értelmében. Képek alapján is egy nagyon csinos hölgyre számítottam, de élőben lenyűgözött a természetes szépsége. Arckitakarás tényleg csak a diszkréció miatt van. Nem sok nő tud zavarba hozni, de neki nagyon sikerült. Zavaromban sokszor csak idióta módon vigyorogtam. Gyönyörű szemei vannak karakteres szép arccal, természetes cicikkel és formás fenékkel. Szerencsés genetikának örvend, viszont ami a legjobban tetszett, az a mosolya. Testét nem ékesítette tetoválás, ami manapság ritka kincs, de nekem nagyon tetszett így a természetessége, abszolút a zsánerem. Engem nem zavar a tetoválás, de szerintem ez is adott egy kis pluszt a szépségének. Tényleg elbűvölő Nő, akire szerintem sok férfi epekedve vágyik. Vörös melltartóban és bugyiban igazán vadító és szívdöglesztő látványt nyújtott. Személyében egy kicsit visszafogott, de mégis eleganciát sugárzó és végtelenül kedves leányzót ismertem meg.
  • Erotikus masszázs:

    Vízzel kínált, amit elfogadtam, apró odafigyelés ez, de sokat jelent. A tusolás után visszatérve eleinte nehezemre esett a hason fekvés, mert a látványa hamar felizgatott, de erőt vettem magamon és kezdődött a masszázs. Krémmel masszírozott, amit én jobban is szeretek, mert könnyebben lemosható és nem ragad utána annyira az ember. Épphogy odaértem időben, így egy kis időbe telt míg ellazultam, de az érintése ebben is sokat segített. Masszázsa nem az az erősen szétgyúrós típusú, de nagyon kellemes, lélekben lazító hatású és gyengéd volt, kiterjedt a lábamra és a hátamra. Fehérneműben masszírozott és talán a tükröt kicsit hiányoltam most a masszázs közben (vagy csak én voltam túl fáradt és nem vettem észre). Az idő előrehaladtával voltak finom felvezető benyúlások, majd jöhetett a fordulás. Levette a melltartóját és elém tárta szépséges, eredeti melleit, melyek arányosak és illenek a testéhez. Bekente magát krémmel és kicsit csúszkált rajtam, őrjítő volt a látvány. Egészséges férfi nem is bírja megállni ilyenkor, hogy ne simítsa végig, ahol éri. Rákérdezett, hogy szeretném-e megmasszírozni én is, készségesen éltem a lehetőséggel. Viszonoztam egy kis masszírozással és érzékiséggel, majd lehetőségem nyílt megszabadítani vendéglátómat a bugyijától.
  • Levezetés:

    Barbaránál az ujjazás és nyaktól felfelé tabu az érintés, viszont így is nagy élmény volt látni Barbarát a kecsesen széttárt lábaival, megkóstolni és kényeztetni egy ilyen szép Nőt. Csodaszép, csupasz puncija van, igyekeztem gyengéden izgatni és bár érezhetően nedvesedett és kellemes volt neki, de teljes sikert nem elérnem nála, talán majd legközelebb, ha több időnk lesz egymásra hangolódni és ellazulni.

    Ekkor már csak egy okosóra volt rajta, amire néha diszkréten rápillantott, de egyáltalán nem éreztem sürgetést részéről, inkább csak az én időmet szerette volna beosztani, hogy minden finomságra jusson idő. Helyet cseréltünk és elkezdett kézzel ingerelni. Kis idő elteltével rákérdezett, hogy szeretném-e, ha szájjal is kényeztetne. Erre nem lehet nemmel válaszolni és nagy kár is lett volna kihagyni. Az elején jelezte kedvesen, hogy szóljak neki a vége előtt, mivel nála nem opció a végén szájba, teljesen korrekt így a részéről. Oldalról fokozta a hangulatot, a kezével inkább csak támasztott miközben én tudtam érinteni és simogatni, ahol csak értem, imádtam a melleit is. Nagyon finoman és gyengéden csinálta, egyáltalán nem akart hamar kivégezni, abszolút szerető barátnős, odaadó élményt nyújtott. Ez így ment még pár percig, aztán a vége felé úriemberként jeleztem neki. Kicsit kiestem a ritmusból, de nem adta fel és nagyot élveztem. Törölgetés jött, majd irány a tusi friss törölközővel.
  • Elszámolás:

    Telefonban jelezte, hogy első alkalommal 1 órás randit javasol, így is történt. A randi elején helyeztem el a csokrot diszkréten a kis asztalra némi édesség kíséretében, nem is esett szó róla később. A csokor méretét illetően korábbi beszámolók és bővebb infó is segíti a vendégeket. Extrák nincsenek, abszolút korrekt masszőr hölgy.
  • Összkép:

    Legszívesebben hazavinném, de hát azt mégse lehet, kiváló partner. Bár eléggé fáradtan érkeztem és szeretek hosszabb időre menni, de elégedetten távoztam és nem maradt bennem hiányérzet, tökéletes első randit volt. Ha Barbara legközelebb is visszavár, akkor biztosan hosszabb időre megyek és kicsit még felszabadultabban többet is kihozhatunk egymásból.
Happy Massage