• BARBI

  • Beküldte:
  • BARBI reagálása

    Drága Bohém2😘

    Megleptél!!!Nagyon szépen köszönöm a beszámolódat és a címkét!🙏❤

    Köszönöm a bizalmadat és a rám szánt idődet,hogy meglátogattál egy ismerkedős randi erejéig,amiből egy nagyszerű beszámoló született!💚
    Köszönöm a velem eltöltött idő élményének megírását,jól esik olvasni és "újra"átélni!🧡
    Örülök hogy találkoztunk,nagyon jól éreztem magam veled!🥰 Bízom egy ismétlésben😉

    Milló csók és ölelésem addig is😉💋🤗

    Ui:fantasztikus 42-dik beszámoló lett❤most már a beszámolóim elérték az életkorom😁csak remélni tudom hogy egy újabb beszire nem kell várnom egy évet🙏🙃😉

  • Egyeztetés:

    A képei és az elismerő beszámolói folytán került figyelmem középpontjába.Volt már próbálkozásom, de nem jöttünk össze. Mostanra viszont kölcsönösen megérett a megismerés kívánalma. Telefonon vettük fel a kapcsolatot és egy kis körüljárós beszélgetés végén rögzítettük a ma reggelt. Ezt követően ment a Vtr mit rövid időn belül vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    Pontos cím alapján a Gps pontosan oda vezet. Fehérvári út ikonikus helye. Parkolás a ház előtt szerencse kérdése. Nekem sikerült, de erre időt kell hagyni. A környék díjmentes. Villamos szinte a ház előtt áll meg, így az is tökéletes.
  • Helyszín:

    Szép nagy, magas háztömb rengeteg lakással. Viszonylag új épület együttes. Barbi az egyik legmagasabban lévő lakásban búvik meg. Tisztaság, rend ahogy belépek a házba. Dupla, modern suhanó liftek és kamera. A lakás egy kis ékszer. Rend és tisztaság. Diszkrét világítás, halk relakszáló zene. Kuckóban kuckó egy nagy francia ággyal. Fürdő tipi topi egy aranyos káddal és mindennel felszerelve. A helyszín tökéletes.'
  • Lány külseje:

    Arcos képpel hirdet, de ennek ellenére volt bennem egy kis drukk mi a beléptem után szinte azonnal elmúlt. Zöld testresimuló rövid ruha, színben is hozzá illő magassarkú és elbűvölő mosoly. Pompázatos látvány fogadott. Haja copfba fonva, mi kislányos tekintetet kölcsönzött arcának. Smink nem nagyon volt csak szemeit keretezte fekete kihúzó és ajkán egy szájfény. Mosolyra nyíló szájában gyöngyfogak villództak.Alakja mondhatnám hibátlan. Cicik tökéletesek. Bimbók hetykén szúrják a levegőt. Popsi tökéletes formáj kemény. Szép combok és vádlik vékony bokával. Bőre illatos, finom tapintású. Mozgása kecses, hívogató.
  • Erotikus masszázs:

    Beléptemkor puszi és bemutatkozás. Cipő le és beljebb lépünk. Valahogy nagyon közel kerültünk egymáshoz. Beszippantottam illatát, egymás szemébe néztünk és szánk összetapadt. Nyelve nyelvemmel viaskodott. Nem volt tolakodó inkább kutakodó, kedveskedő.
    Ekkor már tudtam, hogy ha massz tudománÿáról is be szeretnék számolni, akkor újra jönnöm kell, mert ma az nem lesz.
  • Levezetés:

    Az antrét már ismertettem.
    Csókszünetben még egy lépést beljebb és innivalóval kínál. Fölsorolja a választékot. Kávét és sima vizet kérek. Hellyel kínál. A kis asztal melletti székre ülök, de tekintetem követi. Kávét készíti. Háttal áll nekem. Teste piciket mozog ahogy tesz vesz. Kerek popsija csak ingerli szemem. Föl is pattanok és átölelem hátulról. Csókolom nyakát vállát, markolom popsiját és előlről is megsimítom. Megperdül és valódi csóók. Közben a kávéfőző is tette dolgát így asztalhoz ültünk.
    Egy szürcsölés és ölembe ültettem. Combjait simogatva folytattuk. Barbi tovább lépett és szemből ült ölembe. Ágyékunk összepréselödött. Ingemet gombolta én ruháját huzkodtam fölfelé. Mindketten sikerrel jártunk. Ruhák a kis kanapéra. Következett a trikóm ill. a cicifix. Ezek is követték az előzőket a kanapéra. A mellek pompázatosak. Így vagyunk és faljuk egymást összesimulva. Vibrál körülöttünk minden. Fölállunk és az alsó fertájon található textilek is a kanapén kötnek ki.
    Ekkór türcsit kapok és irány a vizes blokk. Itt gyorsan végzek és végre az ágyra keveredünk. Végig csókolgatva kerül egyre lejebb. Kezei simogatnak, cirógatnak míg nem egyik a tarsolyt veszi kezelésbe. Közbe szája, nyelve mellemet ingerli. Lompi már szinte kiabál, hé én is itt vagyok! Érzékeli és kezével finoman érinti. Egy két húzogatás és szájának meleg leheletét érzékelem. Szinte semmi perc alatt elnyeli. Csak tátogok mint partra vetett hal és fohászkodom kitartás barátom! Nem siet,1 ki akarja élvezni Ő is, úgy érzem és fölcsúszik egy csóókra. Bimbók végigkaristolják testem és még köröz is egyet mielőt nyelve keresni kezdené enyémet.
    Vissza indul és csuszka. Őrjítő a mozgása a halk nyögdécselése. Nem is bírom soká és hátára fordítom. Átlósan vagyunk a nagy ágyon. Csóók után ciciket üdvözlöm újfent. Hálás hangok adják tudtomra örömét. Lassan tovább lapos has csodás combok és csak körözök kézzel szájjal kelyhe körül. Mocorog és érzem kívánja már az érintést. Finoman érintem nyelvemmel. Csípeje már emelkedik és kínálja magát. Nedve már rendesen termelődik. Érzékelem élvezkedését. Hangja folyamatos. Hol fölnyomja magát számra, hol kézzel lábbal húzza fejem puncijába. Két ujjam is követi nyelvem. Ujjaim csak tartom és Barbi mozog rajta miközben szorgalmas kisdiákhoz méltón nyelvelem csiklóját. Eredmény úgy éreztem többszörös is van, de hogy élvezte az biztos. Ismétlés a tudás anyja így ezt ismételgettük.
    Ezután Barbi következett. Egy valóságos "bosszúhadjárat vette kezdetét. Lompit teljesen kisajátította. Ha a szájában volt keze a golyszikat abajgatta, másik a mellemet morzsolta. Vákum is működött miközben jobbra balra dobálta szájában.
    Én egy másik dimenzióban jártam, de hallottam, ahogy suttogja most kivégezlek. Mindent bevetett. Hol mellei suhantak testemen egy odadobott pusz kíséretében, majd szájában veszek el. Mikor fölemeli fejét keze dolgozik ezerrel lompin. Összerándulok és szabad út a fiataloknak. Szaggatottan lövelem ki magamból örökítő anyagom ,mi visszahullik. Gravitáció vagy ennyire ragaszkodnak hozzám?
    Barbi hozzám bújik puszil simogat míg magamhoz térek, lenyugszom.
    Ezután akkurátusan megtisztogat. Mivel nézem megkérdezi: jó lesz? Tökéletes válaszolom.
    Innivaló, én közelebb vagyok és kilépek a poharakért. Mindketten jót kortyolúnk. Ő belém bújik és így beszélgetünk, miközben simogat puszilgat folyamatosan. Tág határok között őszinte eszmecsere. Tökéletes befejezése a randinknak.
    Öltözés, csóókok, vigyáz magadra és el.
  • Elszámolás:

    A végén történt az ismert rezsihozzájárulás rendezése'.
  • Összkép:

    Az első pillanatban éreztem a szimpátiát,a kölcsönös szimpátiát. Ez meg is határozta randink irányát, sikerét. Nem volt erőltetettség csak őszinte odaadás. A barátnő feeling végig kísérte együttlétünket.
    Kőszönöm a rám fordított idődet, legyenek szép napjaid!
Happy Massage