• Misty VIP

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rémülten vettem észre, hogy lassan elfogynak a prémium napjaim, így - bár nem szándékoztam - de mégis megosztom veletek egy újabb Mistys élményemet.
    Misty maga kezeli a telefonját, én megcsörgetem, ha nem tudja felvenni általában visszahív. Most is ez történt, és gyorsan meg is egyeztünk egy másnapi időpontban. Misty még délelőtt csörgött, és kérdezte, hátrébb tudjuk-e tolni a randit fél órával. Tudtuk. Úgyhogy az egyeztetésre panasz nem lehet.
  • Megközelítés:

    Nagyjából pontos cím van a térképen, az utcában van fizetős parkolóhely, de én a villamostól gyalog mentem 5 percet, és a helyszínre értem.
  • Helyszín:

    A lakás szép nagy, tip-top, a baszoba nagy, álló tükrökkel, az ágy egy kicsit puha, de kényelmes, a fürdőben meleg víz és sokféle tusfürdő is van. A törölköző friss, megfelelően nagy méretű.
  • Lány külseje:

    A fotókon és a videón minden látszik, Misty egy vékony, nagycicis csoda, harapnivaló popsival. Egy vékony felső, és egy miniszoknya volt rajta, alatta tanga, és magassarkú cipő, ebből a cipő végig rajta maradt, a többitől szép lassan szabadultunk.
  • Action:

    A fürdés után Misty már várt (hát mit is tehetett volna), kértem egy kis fényt, felkapcsoltuk az elérhető lámpákat (kint elég sötét volt, szakadt az eső), és belecsaptunk a lecsóba. Magyarul úgy helyezkedtünk, hogy kényelmesen lássuk egymást a tükörben, így az ágy szélén ültem, Misty előttem állt, én meg tapogattam, ahol értem. Lehámoztam a felsőt, majd a bugyit félrehúzva kezdtem a puncival foglalatoskodni, Misty bepucsított a tükör felé, és együtt néztük a tükröt. A miniszoknyát felhajtottam, Mistyvel felváltva csapkodtuk a fenekét, izgattuk a punciját és az ánuszát, vadító volt. Majd Misty hanyatt lökött, elém térdelt, és bekapott. Továbbra is a tükörben követtem az eseményeket, a kezem a popsin, majd Misty nemes egyszerűséggel a fejére tette mindkét kezemet, és csak rámnézett... kitaláltam, mit is szeretne tőlem (illetve nekem), tolom a fejét a farkamra, Misty mögött a tükörben a látvány a másik oldalról is, mesés! Majd áthelyezkedtünk, hogy ő is nézhessen, de el kellett vegyem a játékát, mert Misty értésemre adta, hogy jó lenne dugni is egy kicsit. Misszionáriusban kezdtünk (és fejeztünk), Misty folyamatosan vagy a mellét, vagy az enyémet izgatta, időnként két ujjal dugta a száját, és közben olyan hangokat adott ki, hogy nem bírtam türtőztetni magam, főleg mikor kicsit feljebb ült, és a mellbimbómat is szívogatta, ekkor el is ért a vég. Szétkapcsolódtunk, levettük a gumit, óriási adag volt benne (Misty szerint), ekkor fogott el a sajnálkozás, ezt a cicikre és/vagy szájba kellett volna lőni. Utána beszélgettünk mindenféléről, kielemeztünk néhány kocsmát/éttermet, és megnézhettem, milyen sminkben megy Misty az esti Barbie partira. Elszaladt az idő, még egy gyors blowjobot indítottunk, de sajnos az első menet után már csak meleg levegő jött, több idő kellett volna. Így zuhanyoztam, és búcsú.
  • Elszámolás:

    A végén kiraktam az asztalra, Misty ránézett, bólintott, és ennyi.
  • Összkép:

    Nem titok, hogy előző látogatásomkor bevezettem a több Misty, kevesebb sör programot, így ennek keretében látogattam őt meg újra. A program eredményén fellelkesülve azt kiterjesztem a töményekre is, és elindítom a még több Misty, kevesebb alkohol programot. Idővel tervezem a programba bevont lányok körét is bővíteni. Kell még valamit mondanom?
Happy Massage