• Inka01

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment, amikor zöld jelzés volt, hívtam és mindent meg tudtunk beszélni. Kissé tartózkodó volt, de összességében kedves. Kérte, hogy ne a ház előtt parkoljak. Másnapra találtunk időpontot.
  • Megközelítés:

    Kertes ház a II. kerület szélén, távol a belvárostól. Parkolás könnyen ment, ingyenes. Elmondása szerint hamarosan költözik, ezért nem írok erről hosszan, mert okafogyott.
  • Helyszín:

    Lásd fent, el fog költözni. A ház ezzel együtt rendben volt, a masszázs szoba is, gondolom a felszerelést viszi magával. A fürdő elbírna egy ráncfelvarrást, ezzel együtt tisztaság volt mindenhol.
  • Lány külseje:

    A képek megfelelően visszaadják az alkatát, arcát. Sportos, filigrán hölgy. Kicsi de formás szilikon cicikkel. Elmondta hogy korábban versenyszerűen tornázott, ez meg is látszik. Nagyon fiatalos a korához képest - a fácse feldobta utána ismerősös ajánlatban, meg is döbbentem, nem gondoltam hogy idősebb nálam. Összességében nagyon csinos és sportos.
  • Erotikus masszázs:

    1,5 órára mentem, két körös happy menet fért bele, ezekről lent. A masszázs padon történt, profi volt. Elmondta az elején hogy a diagnózist majd a végén adja (Wow). A lábaimmal kezdte, kellő erővel, majd jöttek a lávakövek. Amikor áttért a hátamra, a lábaimat letakarta egy törölközővel. Kellemesen átmozgatott, gyötört amikor kellett, leginkább a lapockámon és a karjaimon. A tükörben mindent nyomon tudtam követni. A végén a fenekemen és a combomon ült bugyiban. A tarkómmal és a fejemmel zárult a masszázs, nagyon kellemes és felüdítő volt. Közben sok mindenről beszéltünk, bunkó vendégekről, az új lakásáról, a tornász múltjáról, stb. Kellemes volt. A végén pedig megkaptam a diagnózist és igyekszem a javasolt gyógymódot betartani.
  • Levezetés:

    Az első körben nf volt, amit olykor mélyen bevéve teljesített, közben figyelve a reakciómat. Izgatóan váltogatta a tempót, míg a szájában nem robbantam. Megtörölgetett és rendbe tette magát.

    A második felvonásban kölcsönös kényeztetés volt napirenden, sixty-nine felállásban. A puncija még fiatalosabb mint ő maga, borotvált és finom. A nf ismét nagyon kellemes volt, nem volt megállás és mélyre eltüntette. Kitartóan tettem a dolgom, majd jól érezhetően elért ő is a csúcsra és remegve elélvezett. Megdicsért és köszönte a kitartó nyalakodást.
  • Elszámolás:

    Az elején borítékban az asztalkára tettem egy kerámia kézbe. Első bálosként ez a menet a korábbi negatív tapasztalatok miatt (sic!). Az élményhez képest mindenképpen megéri. Az extrák * kontójára vehetők igénybe.
  • Összkép:

    Ezúton is köszönöm a csodás élményt, biztosan visszatérek még. Aki effektív masszázst szeretne egy kellemes happy adalékkal, annak feltétlenül ajánlom, a fiatalabb hölgyek sokat tanulhatnának tőle.
Happy Massage