• Myira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kifejezetten tantra masszázst kerestem, így akadt meg a szemem Myira hirdetésén itt az oldalon. Ugyan a bemutatkozása nem túl részletes, de a képei tetszettek, így a tettek mezejére léptem. Hívtam egy hétköznap reggel, de nem vette fel a telefont. Egy kicsit később újra megcsörgettem, és ekkor már simán elértem. Kérésemre részletesen elmondta a programot., hogyan történik a masszázs, milyen fogásaokat használ, hogyan végzi a lingamot. Elmondta az árakat is. Nála 1.5 vagy 2 órás program van. Tetszett, amit hallottam, ezért egyeztettünk egy délelőtti 1.5 órás időpontot pár nappal későbbre. A meglepetés akkor jött, amikor elmondta a helyszínt. Nem túl rég már jártam ott egy másik lánynál, szintén tantra masszázson.
  • Megközelítés:

    A helyszínt már ismertem, így GPS nélkül is sima volt odatalálni. Mivel a Belváros legközepén van, pár perc sétára az Andrássy úttól és a Deák tértől, így normál esetben a parkolás macerás lehet, de most iskolai szünet lévén, nagyon egyszerű volt. Természetesen fizetős, és drága. Tömegkőzlekedésből számtalan lehetőség elérhető a környéken, metró, busz és villamos is.
  • Helyszín:

    A helyszín egy régi építésű, szépen felújított bérház. A bejutáshoz a ház elől hívtam és megkaptam a kapukódot, majd lifttel fel a már isemert emeletre, ahol már a résnyire nyitott ajtó mögött várt. A bejutás diszkrét, bár most alálkoztam egy futárral, aki szintén arra az emeletre ment, ahová én. A lakás is szépen felújított, hangulatosan berendezett, szemmel láthatóan masszázs helyszínnek kialakítva. Most realizáltam, amit a múltkor nem, hogy több masszázs szoba van a lakásban, így nyilván többen is használják. Most nem volt más, férficipő sem állt az előszobában. Egy másik szobában voltunk, mint amit már ismertem, de ez is hangulatos, keleties stílusban kialakítva, a padlón gyertyák, a falon keleti kép és szőnyeg, függönnyel lesötétítve. Halk, relax zene szól. A padlón egy nagy tatami, mellette elektromos melegítő, és mint később megtapasztaltam, a lepedő alatt elektromos melegítő párna. Pakolni van két szék, egy kis kanapéra és asztalka. A fürdő átlagos, zuhanyzó függönnyel. A melegvízre kicsit várni kell, a tusfürdő választék a DM saját márkás termékeiből áll, vol vagy 7-8 különböző féle. A törölköző tiszta, nagy és nedvszívó.
  • Lány külseje:

    Myira egy térdig éső kendőben fogadott, így az alakját csak sejteni lehetett. Magas hölgy, alig alacsonyabb nálam, bár nem vagyok egy óriás. A masszázs során a kendő maradt a derekán, így csak a ciciket vehettem szemügyre, amik közepes méretűek, és kellemesek,.Az arca pont olyan, mint a hirdetésben. Nem egy kirobbanó szépség, mint a kolléganője, de nekem bejött. Szőkésbarna haja és kék szeme van. A masszázs végén, amikor elment rendbe szedni magát már utcai ruhában tért vissza, feszes nadrág és póló volt rajta. Átlagos alkatú, kellemes negyvenes MILF.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezés után leültetett a kanapéra, vízzel kínált és beszélgettünk. Érdeklődött a tantra masszázzsal és a jógával kapcsolatos tapasztalataimról, és arról, hogy mit várok a programról. Miután így feltérképezett, kaptam egy kendőt, amit a derekam köré kellett tekerni, majd magamra hagyott, hogy felkészülhessek.

    Nemsoká visszatért és kezdetét vette a kendő szertartás. Először megkért, hogy álljak vele szembe. A kezét a mellkasomra tette, az övét meg az enyémre. Megkért, hogy nézzek a szemébe, hogy egymásra tudjunk hangolódni. Ezután elővett egy kis botot, amit ő szent fának nevezett. Felizzította, majd az egész testemet körberajzolta vele, hogy megtisztítson. Majd megkért, hogy álljak a szőnyegre, és csukjam be a szemem. Az egész testemet körbe simogatta, a vállamtól a bokámig, miközben körbe járt körülöttem. Ezután a hátam mőgé állt, szorosan átölelt. Az egyik kezét a homlokomra tette, a másikat a mellkasomra, és így ringatott percekig. Őszintén szólva ez nagyon erotikus volt. Leoldotta rólam a kendőt, és azzal is körbesímogatott, majd megkért, hogy hasaljak a tatamira.

    Leterített a kendővel, majd azon keresztül végig nyomkodta az egész testemet. Utána finoman lehúzta rólam a kendőt, és egy pávatollal érzékien simogatott. Ezután vette kezdetét a masszázs rész, amihez forró olajat használ. Először a hátamon ment végig az alkarjával, ujjaival, öklével és a körmeivel, nem túl erős mozdulatokkal, kivéve azt a részt, amikor a gerinc mentén végig nyomkodta az akupresszúrás pontokat.

    Ezután következtek a lábaim, ami már inkább simogatás volt, semmint gyúrás. A lábfejem is kapott egy finom masszázst. A végén újra végig simogatta az egész testemet, majd szólt, hogy megfordulhatok. Ebben a részben nem voltak kifejezetten erotikus részek. A fenekemet és a zacsit csak jelzés értékkel érintette.
  • Levezetés:

    A folytatáshoz mellém helyezkedett és finoman simogatta a lában, combom, hasam és a mellkasom, újra és újra végigmenve az egész testemen. Itt már érezni lehetett, hogy ébreszti fel a szexuális energiákat. A farkamhoz most is csak szinte véletlenül ért hozzá, de ahogy haladtunk ezen az úton egyre keményebb lettem. Ez a játék folytatódott egy jó darabig, majd előkerült a meleg olaj és rátért a lingam masszázsra. Finoman, lassan csinálta, fokozatosan emelve az izgalmi szintet. Közben igyekeztem használni a légzéstechnikát, amit ajánlott. Időnként visszatért a hasam, combom és mellkasom simogatására, majd újra a lingam masszázs jött. Ezek a körök jó sokáig folytatódtak. Amikor érezte, hogy már a robbanás közelében vagyok, akkor felajánlotta a magmegtartás lehetőségét, de én maradtam a hagyományos felállásnál. Tovább simogatott lassan, érzékien, minden sietség nélkül. A vége egy hatalmas tűzijátékos robbanás lett, ami után még tartott egy darabig a kezében, majd letörölgetett. Leterített a kendővel, mellém telepedett, és újra átsimogatta a testemet a kendőn keresztül. Kaptam egy nagyon finom kéz masszázst is a végén, majd elment rendbe szedni magát, engem meg hagyott addig pihenni. Utána újra vízzel kínált, majd átbeszéltük, hogy hogyan éreztem magam. Távozáskor öleléssel búcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Extrák nincsenek, minden az alapban. Volt egy kis zavar az erőben az elszámoláskor, mert én 1.5 órára mentem, ő pedig 2 órára emlékezett. De a naptárja segítségével ezt sikerült tisztázni. Így végül kaptam 15 perc bónuszt.
  • Összkép:

    Aki egy nagyon jó tantra és lingam masszázst szeretne, annak jó szívvel tudom ajánlani. Profi és kedves szolgáltatás, jó ár érték aránnyal.
Happy Massage