• Áfonya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régen fent volt már a kedvencek között. Időnként próbáltam elérni, sajnos sikertelenül. Egy ilyen próbálkozáskor sikerült elérni, felvette a telefont. A telefonban is már feltűnt kedves hangja. Átbeszéltük a dolgokat és időpontot kértem. szerencsémre volt aznapra szabad időpontja, amikor nekem is jó volt. Címet megkaptam.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. kicsit tartottam a parkolástól, mint utólag kiderült feleslegesen. Elegendő parkolóhely a ház közelében. Mivel az egyik legforgalmasabb budapesti körúthoz közel rendel Áfonya szerintem a BKV is remek lehetőségeket biztosít.
  • Helyszín:

    A ház nem új építésű, patinás épület. Budapesti viszonylatban átlagosnak mondanám. A lakás belülről nagyon rendben van. Nagy előny, hogy nincsen átjáróház, tisztaság mindenhol. A célnak tökéletesen megfelel minden. Külön előny ha esetleg valakinek van affinitása hozzá, hogy több helységet is lehet használni a randi alatt, ez talán valakinek beindítja a fantáziáját. A fürdőben csak zuhanyozni lehet, de azt kényelmesen, tágas a zuhanyfülke és akár másra is használható, mint tisztálkodásra.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel Áfonya. Hirdetésében bőven van fénykép, csalódás senkit nem érhet az arckitakarás ellenére sem. Áfonya arca helyes, mosolygós, kizárt dolog, hogy valakinek ne jönne be. Alakja jól látható a képeken, szép kerek idomokkal megáldott leány.
  • Action:

    Fürdés után az ágyra "parancsolt" és pontosítottuk a programot. Már ekkor felajánlotta a lingamot. Kaptam egy kis ízelítőt ami nagyon tetszett. Ekkor mondtam neki tegyük el egy kicsit későbbre, jó lesz az akkor is. Kölcsönösséggel folytattuk, nem volt ellenvetése. Ekkor kóstolhattam meg finom kelyhét, amitől már csak Áfony franciája volt jobb. Szívesen maradtam volna ebben a pozícióban, de attól féltem túl hamar végem lesz. Áfonya franciája csodálatos, finom, érzéki. Gumit kértem, hamar felpattintotta. Misziben kezdtünk, óvatosan, ahogy kérte. Szerencsére szépen befogadott csupasz, meleg puncija. Csodás látvány és érzés volt benne lenni meleg puncijában és közben simogatni testét. Finom, fehér bőrével nem tudtam betelni. Nehéz volt a farkamnak a válás még arra a rövid időre amíg váltottunk kutyusba. Elmondása szerint ez a kedvenc pozíciója. Élveztem a gyönyörű kilátást és láthatóan nem csak a szemem volt elkényeztetve, mert Áfonya meleg, feszes puncija úgy ölelte körbe a farkamat, mintha rá öntötték volna Áfonya punciját olyan tökéletesen passzoltunk össze. Pár perc kimerítő testmozgás meg is hozta az eredményt, a homlokom izzadsága mellett nagy mennyiségű folyadék hagyta el az egyszeműt. Sokáig pihegtem és szerencsére vendéglátóm nem sürgetett megvárta, míg lenyugszom. Romeltakarítás után egy igazán kellemes beszélgetés mellett regenerálódtam. Itt is lehetett érezni Áfonya intelligenciáját, nagyon jót beszélgettünk.
    Idő egyeztetés után megbeszéltük a folytatást, ami számomra nem lehetett más, mint a lingam. Áfonya elhelyezkedett én is felvettem a kényelmes pozíciót. Hamar vigyázba állította a főnököt és egy nem kapkodós, finom maszit kapott a farkam aminek látható eredménye lett. Egyrészt mert összemaszatoltam Áfonya kezét és magamat, másrészt mert utána percekig alig tudtam magamról.
  • Elszámolás:

    Az elején beszéltük meg meddig maradok és, hogy mit kérek az extra listából (NF). Ekkor történt az elszámolás is. Meglepi nem volt, korrekt.
  • Összkép:

    Áfonya egy cuki lány. Szerencsére elég kommunikatív, laza amiért végig elég oldott volt a hangulat. Lehet vele tabuk nélkül beszélgetni. A szexben nyitott, amit szóban elvállal azt teljes odaadással csinálja, nincsen fintorgás, vagy alibizés
Happy Massage