• Panni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem Pankát, aki elég hamar felvette a telefont. Sikerült időpontot egyeztetni, így másfél óra múlva már találkozhattunk is. A biztonság kedvéért VTRben is megerősítettem szándékomat.
  • Megközelítés:

    Érdemes a Corvin Plázában parkolni, onnan 5-8 perc gyalog. Fizetős parkoló akadhat az utcán is, de hétvégén mentem, így biztosra mentem és az előbb említett helyen parkoltam. A GPS odavisz, egy magasabb társasház.
  • Helyszín:

    A lakás állapota célnak megfelel. Volt tusfürdőválaszték. Panka kedvesen fogadott az ajtóban, ahol le tudtam tenni a kabátomat és cipőmet. A szobában ágy és kanapé is van, ahol lehet garázdálkodni.
  • Lány külseje:

    Panni ott gömbölyödik, ahol kell. :-) Formás popsi, cicik nagyok. A cicik picik gravitálnak, de jó nagy bimbó udvarral rendelkezik. Amik a kedvenceim voltak. Kék szexi fehérnemű együttesben fogadott. Nem ért csalódás. Azt kaptam, amit a képein is láttam. Szerintem picit soványabb, mint a képei és adatlapja sugallja. Arca is szép mosolygós. Nagyon kedves lány, de ezt már akkor is sejtettem mikor telefonon beszéltünk.
  • Action:

    Az ajtónyitás után kaptam egy törcsit, majd elmentem fürdeni. Megbeszéltük, mit szeretnék és bele is vágtunk. Elnézést kért előre is, mivel úgy alakult, hogy csak fél órája lett rám. Ezt a találkozónkkor rögtön jelezte, így nem akadtam fenn, korrekt, egyenes lány benyomását keltette.
    Először csókolózással, simogatással kezdtünk. A csók nem azonnal jött, de ez nem vett el semmit a találkozó élményéből. Szimpatikus volt, hogy hagyta magát kicsomagolni, nem pucéran várt. Szépen kicsomagoltam, faltam kebleit, majd elindultam lefelé. Úgy vettem észre élvezi a lefetyelésem. :-)
    Láttam ő is nagyon kívánkozik lefelé így oldalt fordultam, hogy megmutassa franciatudományát. Ezt csillagos ötösre osztályozom. Fokozatosan szopott fel. Ha kértem a gáttal, zacskóval is foglalkozott, hol kezével, hol nyelvével. Sőt látogatásom egyik fő okát a popsikényeztetését is volt alkalmam megtapasztalni. Úgy és olyan mélyen nyalt, ahogy kértem, bő nyállal. Kellemes élmény volt. Aztán szájába vett újra, ezúttal a mélytorok technikáját is megmutatta. Éreztem, hogy eltűnök benne, kellemes forróságot éreztem fogazás nélkül. Szép hosszú haját engedte ráhúzni időnként jobban is a farkamra. Mind a mélytorok, mind kényszerfrancia tudománya számomra kiváló volt. És ez kör kezdődött előlről, mígnem harmadjára felajánlotta, hogy húzzunk gumit.
    Nem ellenkeztem. Kutya pózban belehatoltam és adta magát, illetve a haghatásokat is. Majd folytattuk hasrafekve. Nem finnyáskodott, lehetett benne a kedvem szerint haladni. Hangját sem fogta vissza. Úgy éreztem sokáig el lehetne benne lenni, de nem akartam visszaélni a vendégszeretetével, rákapcsoltam és telelőttem a gumit.
    Törölgetés, víz, puszi, rendeztük az anyagiakat és elmentem.
  • Elszámolás:

    Mindent kaptam, amire vágytam, így nem vettem igénybe extrát.
  • Összkép:

    Nagyon elégedett voltam Pankával. Jobb lett volna több időt maradni, de mindenkivel előfordulhat olyan helyzet, hogy változnak a lehetőségek. Panka maximálisan kihozta, amit lehetett. Amit nyújtott az számomra felejthetetlen. Különösen a mélytorok, popsikényeztetés és franciatudománya fogott meg a kedvessége mellett. Ajánlom mindenkinek, aki tiszteli a Nőket. Aki nem, azt Panka nem engedi be. :-) Ár-érték arányban szerintem top kategória, amit nyújt.
Happy Massage