• Lili

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült elérnem. Viszonylag sokat kellett próbálkoznom, egyrészt mert ő eléggé komolyan be van táblázva, másrészt mert nekem meg eléggé korlátozottak azok az időpontok, amikor ilyen fajta élvezeteknek hódolhatok. De a kitartás meghozta a gyümölcsét :)
  • Megközelítés:

    GPS pont odavisz és eddig akárhányszor jártam ott mindig sikerült egy saroknyi távolságon belül parkolóhelyet találno,
    Fizetős!
  • Helyszín:

    Kifogástalan a helyszín, a fürdőben kimagaslóan jó a higénia. Sokféle tusfürdő, szájvíz, szép nagy kád. Elég nagy ahhoz, hogy a függöny ne tapadjon állandóan a vizes testéhez az embernek :)
  • Lány külseje:

    Lili vékony, magára nagyon adó, sportoló hölgy! Gyönyorű lapos hassal, formás kézbe illő cicikkel és izmos formás popsival kápráztatja el a vendégeit. Ez mellett aranyos mosollyal, kedves hanggal teszi fel az í-re a pontot.
    Izgalmas bugyí melltartó szettben fogadott. Nem tanga, inkább ilyen francia bugyihoz hasonló valami, amiben az volt az izgalmas, hogy nagyon könnyen alá lehetett nyúlni, alá lehetett csúsztatni a kezemet. Szinte vonzotta :) És alatta nagyon kellemes, síma, hidratát bőrrel, kemény popsival és tökéletesen borotvát puncival találkozik az emberfia.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs nem nagyon volt hangsúlyos. Nem szeretek masszázzsal kezdeni, ezért most is valamikor közép időben volt egy kis olajos csúszkálás. hanyatt feküdtem és Lili rajtam ülve popsival, puncival maszírozta meg a hasamat, ágyékomat és kényeztetett el már magával a látvánnyal is.
  • Levezetés:

    Megérkezés, egy kis kellemes beszélgetés és zuhanyzás után csókolózással indut a program. Ezt mindenkinek nagyon ajánlom, mert ahogy Lili csókol, az fantasztikus. Szemérmesen hozzád bújik, és utána olyan odaadással csókol, a nyelvét határozottan, változatosan használva, hogy azt mondtam neki, ezt nagyon sokáig szeretném így folytatni. Szóval hosszú percek teltek el, amígy ott álltunk, csókolóztunk, a kezem bejárta a az egész testét, kihasználva a fent már leírt izgalmas bugyi által nyújtott lehetőségeket.
    Egy idő után szépen megszabadítottam a melltartótól is a bugyitól is és leheveredtünk a matracra.
    Ő hanyatt feküdt én oldalt helyezkedtem el és szépen birtokba vettem a teste minden négyzetcentiméterét. Símogattam, puszilgattam, időnként visszatértem csókolózni és úgy helyezkedtem, hogy kicsit oldara fordulva a szájával hozzáfért az ezredes úrhoz. Nagyon finoman, nagyon gyengéden kényeztetett szájjal.
    A mostani alkalom legemlékezetesebb része az volt, ahogy a punciját kényeztettem. Szájjal, ujjal, kívül belül símogatva, nagyon sokat játszottam vele. És ő olyan bájos élvezettel az arcán fogadta ezt, ami az egész találkát különlegessé tette.
    A csúcsra most nem sikerült eljuttatnom, de miután ezt konstatáltam, nem is kezdtem el még gyorsabban, még erősebben próbálkozni, kicsit önző módon kiélveztem azt az örömet, hogy egy ilyen gyönyörű lány testével játszadozhatok.
    Néha ilyen oldalfekvéses 69-be fordultunk, néha a fejéhez térdeltem, igazán változatosan kényeztettük egymást francia technikával.
    Imádtam egy kicsit megemelni a csípőjét és a popsiját két kézre "markolva" szájjal kényeztetni a punciját.
    Végül az előbb említett oldalfekvéses 69-ben ért a vég.
    Utána sem volt semmi kapkodás. Dícsértem, hogy milyen szép és nekem milyen öröm az, hogy nézhetem, hogy hozzáérhetek, még így az akció után is. Ő kedvesen fogadta ezt és biztatott, hogy amíg itt vagyok bármikor csak nyugodtan símogassam meg, érjek hozzá. Ki is használtam ezt, még a búcsú puszi pillanatában is.
  • Elszámolás:

    Extraként a csókolózást, az ujjazást és az NFVSZ-t vettem igénybe. Ajánlom is mindegyikat, mert igazán megérte!
  • Összkép:

    Nagyon szép, nagyon izgalmas randi volt. Nem heves, hanem szeretkezős, símogatós.
    Nagyon jól éreztem magam!
Happy Massage