• Viktória

  • Beküldte:
  • Viktória reagálása

    Köszönöm szépen hogy írtál 🙂❤️ ha úgy alakul, várlak vissza ☺️ Puszi

  • Egyeztetés:

    Először chaten tisztáztuk a lehetőségeket, majd VTR-en foglaltam hozzá, melyet elfogadtott.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, szerencsém volt, mert pont a ház mellett tudtam parkolni, de egy forgalmas utca rész és nagyon kevés parkolóhely jellemzi. Érdemes korábban érkezni.
  • Helyszín:

    Szép tiszta és rendezett lakás, valószínűleg újabb építésű. A fürdőszoba is tiszta és modern, a 'hálószoba' tágas és kényelmes, sok párna az ágyon, amit én nagyon szeretek pakolgatni a fejem alá, hogy jól lássam a dolgokat :)
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő lány fogadott, azok a szép formás mellek már a képek alapján is csábítóak voltak és élőben is tökéletesen megfelel az előtte látottaknak. Viki egy magasabb lány, szép alakkal! Az egyetlen meglepetés a hasán lévő tetoválás volt, ami a képein nem látszik, de engem speciel nem zavart.
  • Action:

    Megérkezés után a nappaliba leültünk, átbeszéltük, hogy mit szeretnék ismét. Egy barátnős lassú együttlétre vágytam, melyet tökéletesen sikerült megvalósítani. Egy kicsit se éreztem azt, hogy úgy kezelne hogy én most azért jöttem hogy szexeljünk, hanem szép lassú ölelkezős beszélgetős bevezetés után tértünk rá a franciára, előbb ő majd aztán én is. Eszméletlen jó technikája van, hozzá tudnék szokni, bár elsőre azért jeleznem kellett rövid időn belül, hogy forduljunk, mert bajba leszek. Kezeket nem használ, csak finoman simítja a golyókat ami nekem a gyengém. :) Örömmel fogadta hogy én kényeztessem őt. Nagyon szép formás és ápolt puncija van egy élmény volt kalandozni benne. Csendesen élvezős típus és hamar sikerült eljuttatnom a csúcsra. Ezt ős is megerősítette, hogy ez gyorsabban ment mint várta. Utána kaptam még egy emlékeztető rövid franciát majd kértem a gumit mert éreztem hogy itt már közel a vég és nagydolgokra nem leszek képes ha így haladunk. A bemutatkozójában írt a mméretbeli korlátairól, szerencsére én pont méret voltam számára, ezért egy lovaglással kezdtünk közben csókokkal fűszerezve. Nagyon ügyes zsoké, ajánlom vele kipróbálni. Egy pózváltást bírtam, kértem hogy forduljunk kutyába, nagyon szép látvány a formás popsija, így is lett rövidesen végem. Hagyott megnyugodni, nem siettette a szétcsatlakozást. Segített a takarításban, majd még lefeküdtünk beszélgetni kicsit. Így járt le az időnk.
  • Elszámolás:

    Én előre adtam neki az ajándékot, bár mondta, hogy ráérek a végén, viszont a mámortól bódultan hajlamos vagyok elfelejteni ezért jobb előre! Mivel VTR-en keresztül foglaltam hozzá és éppen volt egy kezdvezményes kampánya ezért *-al kevesebbet kért így a kiírt árhoz képest. (Megjegyzem eddig ő az első olyan hölgy, akinél ténylegesen sikerült igénybe venni a kiírt kedvezményt, anélkül, hogy rá kellett volna kérdezni)
  • Összkép:

    Nagyon pozitív! Csak ajánlani tudom. Viki egy kifejezetten intelligens, mosolygós és érett hölgy! Szép test és ügyes technikával megáldva!
Happy Massage