• NORINA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettem Norinával. Hamar találtunk időpontot és egyszerűen ment minden.
  • Megközelítés:

    A pontos címet nem nehéz megtalálni. Autóval a parkolás megoldható, viszont a BKK szegényes errefelé. A földfelszínen nem igazán van a környéken buszjárat. Viszont a 3-as metró Forgách utcai megállója 5 pernyi sétára
  • Helyszín:

    A lakást már ismertem, mert már jártam itt. Akkor is ketten rendeltek itt, de az egy 4kezes szánsz volt. 2 szoba van berendezve masszázsnak. Most a bejárattól távolabbi szobában voltunk. Ebben a szobában is tatamin történik a masszázs. Van egy álló tükör az ablak előtt és az egyik falon is egy nagyobb tükör. Kisebb polcrendszer törölközőkkel és kanapé valamint egy inas a ruháknak, de én az előbbire raktam a textilt. A fürdő kádas és minden van benne ami kell.
  • Lány külseje:

    Norina nem igazán változott az előző találkánk óta, Még mindig ugyanaz a formás testű lány aki volt. Alkatra átlagos és helyes arccal rendelkezik. Mellei nagyobbak az átlagnál és a popsija elég kerek az a markolni való fajta. Állítása szerint fogyózik mostanság. Szexi fekete ruciban fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Itt előre megjegyezném, hogy két kényeztetés történt. A kettő között volt a masszázs. Ezért időrendben a kényeztetés első része történt korábban.

    Norina a lábam mellé helyezkedett és olajjal látott neki a bokámnak. Először a bal majd a jobb lábamat simította át. Gyúrás nem volt, de volt erő a simításokban. Fokozatosan haladt felfelé, de benyúlások nem történtek. Átsimított a derekamat és a hátamat is. Még dogozott rajtam egy keveset és utána jött a varázsszó: megfordulhatsz. Itt bekente magát is olajjal és elkezdett csúszkálni rajtam és közbe csókolóztunk. Mikor befejezte, akkor visszatértünk az erotikus részhez.

    A szobába visszatérve visszavettem a gönceimet és arra kért, hogy itt rendezzük a csokrot. nem volt ellenvetésem, ezért erre a részre itt került sor. ki az előszobába a cipőimet is visszahúztam. Búcsókok és ölelés végül tipli.
  • Levezetés:

    Megérkezésemkor puszival üdvözöltük egymást. Levettem a cipőmet és bementünk a szobába. Itt levetkőztem és kaptam egy törölközőt; majd elvonultam lemosni magamról az út porát. Visszatértem a szobába és Norina is belibbent egy fél perccel később. Elé léptem és elkezdtünk csókolózni. Picit később hátra nyúltam és a tarkójánál kibontottam a masnit és itt előkerültek a keblei, ezért azokat kezdtem kényeztetni. Fokozatosan haladtam lefelé és ő is ilyen ütemben szabadult meg a rucitól. Újabb csókcsata kezdődött és ekkor lenyúlt és a kezébe vette a velem egykorút. Lassan a tatamihoz vezettem és lefektettem rá háton fekvésbe. Folytattuk a csókolózást és utána elindultam dél felé. A ciciket vettem kezelésbe és utána a hasát csókolgattam a köldökénél elidőzve egy picit. Leértem a puncihoz és azt kezdtem nyalogatni míg közbe az ikreket markoltam. Rendesen nyalakodtam és ő sóhajtozott. Kicsivel később egy ujjamat is bevetettem a kényeztetésbe. Amikor kettővel ujjaztam, akkor szólt, hogy inkább csak az egyik ujjamat használjam. Váltogatva a középső és mutató ujjamat dugtam a puncijába és tovább nyaltam. Jöttek a még kéjesebb sóhajok és a rángások, amikor a teste ívbe feszült és elérte az orgazmust. Míg nyaltam egy picit, amikor szólt, hogy elég lesz. Ezután helycsere és én hasra feküdtem.

    Elkezdett franciázni és én itt eléggé meglepődtem. Olyan bőnyálas franciát mutatott be, amilyet már rég tapasztaltam. Legalábbis masszázslánytól ilyet már nagyon régen kaptam. Rendesen végigszopta, de nem volt mélytorkos. Ahogy bólogatott rajta és próbált minél újabb és újabb adag nyálat használni. Nem is bírtam sokáig ezt és hamar a szájába engedtem az utódokat. Ő ezeket papírtörlőbe helyezte, aztán kiment a szobából egy picit felfrissíteni magát és addig a tatamin pihentem ki ezt a nem mindennapi levezetést. Mikor visszatért akkor kaptam egy második törölközőt és kértem, hogy tartson velem a fürdőbe amit ő megtett. bekentük egymást tusfürdővel és rendesen megmosdattuk. itt is csókolóztunk és simogattam a testét. Miután ez megvolt akkor megtörölköztünk és visszatértünk a szobába. Itt befejeződött az erotikus rész.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük. 90 perces fullextrás szeánsz volt. Úgy tudom minden extrát kihasználtam. Csók-ujjazás-közös fürdés-NFVSZ tartozik az extrák közé.
  • Összkép:

    Jó szeánsz volt ez, de inkább az erotika volt az előtérben, ezért az a rész volt tartalmasabb.
Happy Massage