• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Két nappal előtte telefonon történt. Aznapra kért még SMS értesítést, de reggel már ő SMS-ezett, hogy akkor számíthat-e rám. Elég zavart lehetett aznap, mert mikor már a ház elöl hívtam, még rákérdezett, küldtem-e megerősítő SMS-t
  • Megközelítés:

    Metróhoz közel. Több lány is rendel arrafelé ezért a környék ismerős volt, de a ház még nagyon új. A lift is be volt deszkázva, gondolom a sok frissen beköltöző okán.
  • Helyszín:

    Mint fentebb írtam a ház új, rendben van. A lakás pici, de a célnak megfelel. Tethely matrac volt, ami nekem ok. A fürdő is ok, volt minden. A hölgy igényes a higiéniára.
  • Lány külseje:

    Arcos képpel hirdet, így nincs zsákbamacska. Ugyanakkor azt nem mondanám hogy a valóság felül múlta a képek alapján vártat. A hölgy rendben van, de azért a képek igen jók!
  • Action:

    Megérkezés után gyorsan tisztáztuk a részleteket majd el lettem küldve fürdeni. Szerencsére fürdés után vissza térve még fehérneműben találtam a hölgyet, így lehetőségem volt a levételében segédkezni. Közben apró csókokat váltuttunk, amik kissé ugyan visdzafogott, de remek volt. Első randira mondjuk ez így rendben is van. Arra viszont tökéletes volt, hogy az ezredes kezdett éledezni. Így a francia tudását nem élveztem hosszan, gyorsan misszionáriusba fordultunk, így dugtam meg. Tényleg szűk és forró puncia van, így ez sem volt egy hosszú menet. Ezt követően pihegtünk egy kicsit, de mivel a hölgy nem volt túl kommunikatív és én sem vagyok túl bőbeszédű így egy masszázsban egyetzünk meg. Ezt közepesen végzi. Kaptam egy közepes erősségű hát masszázst, ami azért jól esett. Olajat letusolva még nem éreztem magam készen a 2 körre, így felajánlottam szívesen kényeztetném. Ennek igen megörült. Urak ez semmi jót nem jelent számunkra. Eszerint sokan nem élnek vele!
    Nos én éltem és nem bántam meg. Puncia kellemes illatú és ízű volt. Jól is reagált a kényeztetésre, bár azért hosszabb időbe telt mire sikerült a hölgyet a csúcsra juttatni, annál inkább jó érzéssel töltött el, hogy sikerült.
    Ez után jött a nap fénypontja, amiért valójában jöttem. Második menetre popót terveztem ugyanis, és a hölgynek sem volt ellenére. Ezért aztán némi franciás felkészítés után hátulról a popót vettem célba. Kérte, hogy óvatosan közelítsek, de sajnos egy picit türelmetlenebb voltam, ami miatt ezúton is elnézést kérek. Ugyanakkor a kezdeti nehézség csak pillanatnyi volt, utána könnyedén csusszantam befelé és egy remek kielégülésben volt részem. A második menet már sokszor neheze jön össze, de a popsi szorításában ezúttal hamar eldurrantam. Szuper volt! Ugyan lett volna még időnk, de én már mindent megkaptam amírt jöttem, így gyors zuhi után a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    Elején letettem a komódra. Egy extrám volt, ezt előre rendeztük, azzal, ha nem jönne össze a végén elszámolunk. Szerencsére minden a tervek szerint alakult.
  • Összkép:

    Megkaptam amiért mentem. Így az összkép pozitív. Sajnos a hölgy nem túl beszédes és zene sem szólt a háttérben, így kicsit kínosan éreztem magam a szünetekben. Sajnos csak a végére találtuk meg a közös témát. Ezért kár egy kicsit. Ez elvett az élményből. Apró negatívum még, hogy nem kínált meg ottlétem alatt semmilyen frissítővel. Nem mindig szoktam élni vele, de még nem voltam úgy lánynál, hogy ne tette volna fel a kérdést mivel kínálhat meg, még ha a csapvízben kimerült is a választték.
Happy Massage