• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt VTR n foglaltam, hamar ragalt is, zokkenomentesen ment mint anno.
  • Megközelítés:

    Azota utca valtas volt, de kerulet maradt. Lurdy haztol kis seta, villamosok akadnak es ahogy neztem parkolo helyek is.
  • Helyszín:

    Ujepitesu lakas, patyolat. Bejutas kapucsengos, eleg forgalmas szoval az ajto allandoan nyitva. Folyoso kis labirintus a lakasig. Lakas pici szexkucko. Furdoben szajvizek elokeszitve. Tusfurdo 2 boven eleg. Szoba egy studio lakas feeling konyha nappali egyben itt a tetthely is nagy kihuzhato, kenyelmes kanape.
  • Lány külseje:

    Hat nem ma talalkoztunk, 6 ev az 6 ev. Szepsegeb9l nem vesztett semmit, a mosoly maradt elragado, minden szepseges. Felszaladt par tetovala , de az nekem is szoval volt mit kielemezni egymason.
    Fekete haloruhaban fogadott ami eleg vadito volt.
  • Action:

    Jokora beszelgetesbe keztunk, mert hat volt mit. Kinek hogy alakult az elete, merre jart, stb. Jo tarsasagban repul az ido s,oval erre oda kellett figyelni. Szaladtam zuhanyozni es mihamarabb vissza. Itt mar mesztelenul vart es mar csokoltuk is egymast mintha evek ota nem lattuk volna egymast....ja ez igaz is.
    Alva csokoloztunk o mar matatott is lejebb mig en az ikreket sinmgattam kozben. Hamar meg us volt az eredmenye ws francia leckrt kaptam, o ult a kanapeagyon en meg altam...duplan. itt se kellett sok sszoltam lassitsunk es keszitsunk gumit. Itt meg egy kis francia es jott felulre lovagolni. Hat nem semmi latvagy de foleg az tetszett hogy elvezi a tarsasagom es mosolyog simogat bujik kozben. Itt volt kis faradas es valtottunk kutyusba. Wow csak ugy tolta magat felem eszmeletlen jo volt meg persze hangoskodtunk es meg is lett az eredmenye. Kis tsztalkodas aztan szuszanatnyi beszelgetes. Itt ki is derult hogy mar nem sokaig lesz szoval urak, tessek menni amig lehet. Szukos volt az ido mert megint tulbeszelgettuk magunkat. Tamadott is franciasan eleg profi, mert tizedmasodperc alatt kemenyit. Itt jott a miszi. Labakat kicsit fel hogy jobban beferjek. Hat csattogtunk rendesen, huzott magaba teljes volt a mamor. Csak hat hiaba voltam kemeny nem tudtam masodjara elsulni, de o annal inkabb szoval nekem sikernek lett elkonyvelve. Gondoltam duplazunk es maradok meg 1 orat, de sajnos dolga volt amit atkozott is, mert inkabb maradtunk volna egyutt mint ahova jelenese volt, de az elet ilyen. Tisztalkodas, jokivansagok es hatalmas csok. Remelem meg lesz a erre hozz az utam.
  • Elszámolás:

    A bovebb infoban benne van, valtozatlan, szoba sem kerult, az elejen a konyhapultra raktam. Uj pesti atlag aszzem.
  • Összkép:

    Jo volt veke ujra meg igy ilyen hosszu ido utan is. Mintha reg latott baratnoddel oszze gabalyodnal. Ilyen is kell nehanap. Csak ajanlani tudom. Imadni valo baratnos feeling.
Happy Massage