• Iza gyógymasszázs

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Iza gyógymasszázs reagálása

    Kedves Q3A!

    Köszönöm szépen a remek beszámolót! 🙂
    Én is élveztem, a fincsi lábikós kényeztetéseket 😉
    azok a nyalakodások.... hmmm...

    Már várom a következő játszadozást veled.. 🤗

    Puszi
    Iza

  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem délelőtt, első próbálkozásra elértem. Átbeszéltük a lehetőségeket, illetve hogy én mit szeretnék majd kb. 2 órával későbbre lefixáltuk a találkozót.
  • Megközelítés:

    Könnyű eljutni, én a BKK-t bíztam meg hogy rakjon ki a közelben fehér limuzinnal (M3), utána pár perc séta és meg is érkeztem.
  • Helyszín:

    Jól berendezett, igényes lakás, minden patyolat tiszta. Fürdőben minden ami kell.
  • Lány külseje:

    Melltartó és bugyiban fogadott, ezek az én esetemben végig rajta maradtak. Arcát nem mutatja az oldalon de nem kell félni, egy szép arcú bájos nő fog fogadni. :) Elmondása szerint felment pár kiló rá, de szerintem jól áll neki és kívánatos az alakja. Lábikói imádnivalóak, őket már meg lehet tekinteni a képei között.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után Iza lekapta rólam a törülközőt, majd egy nagy ölelés után megkért, hogy hassal feküdjek fel a masszázspadra. Talpaimnál kezdte a masszázst és onnan haladt felfelé, az egész testemet alaposan átgyúrta. Ügyesek a kezei és nem csak simogatnak, a hátamnak és a vállaimnak kimondottan jól esett. Masszázs közben szinte végig beszélgettünk, ebben is jó partner.
  • Levezetés:

    Háttal landoltam a tatamin, Iza pedig a lábaim közé térdelt, forró krémet csurgatott a legérzékenyebb részemre és kezelésbe vett. Szép lassan kezdte a játékot, közben végig huncut tekintettel és mosollyal szemezett velem. Eszméletlen jól kezeli a szerszámot, szerencsére mielőtt kivégzett volna megállt, adott egy kis időt majd rám rakta lábait.

    Én láberotikát kértem Izától, amit szerencsére ő is kedvel. Mondta, hogy érzékenyek a lábai és szereti ha kényeztetik, és ezt meg is tudom erősíteni. :) Elkezdtem csókolgatni puha talpacskáit, majd jöttek a kisebb nyalintások itt-ott, aztán a hosszú, lassú nyalások saroktól lábujjakig, de természetesen a lábujjait sem hagytam ki a kóstolgatásból. Nagyon finomak a lábikói, nehéz betelni velük.

    Ezután Iza újból krémet csurgatott rám, majd lábaival folytatta a játékot. Nem csak kezeivel, de lábaival is ügyes, ráadásul nagyon otthon van ebben a témában. Profi footjob-ot kaptam, több ismertebb technikát bevetett rajtam, isteni volt.

    Végezetül kértem, hogy kutyapózban emelje fel lábait, tegye őket össze és lábujjait rakja szét, ezzel meg is volt a célpontom. Hatalmasat élveztem talpaira, de ment a lábujjakra és közéjük is, ahonnan szépen csurgott lefelé. Gyönyörű volt. :)
  • Elszámolás:

    Egy erre kihelyezett csuporba tettem még az elején.
  • Összkép:

    Iza kezei között biztosan jól fogod érezni magad, masszázs és erotika oldalon is. Aki láberotikára van kiéhezve annak erősen ajánlom.
Happy Massage