• Zoé

  • Beküldte:
  • Zoé reagálása

    Nagyon szépen köszönöm az írásod ❤️🥰🥰🥰🥰

  • Egyeztetés:

    Régóta szemeztem már Zoé hirdetésével az oldalról, mindig ott virított a kiemelt hirdetők között. Beszámolói bíztazóak voltak, gondoltam szerencsét próbálok, hátha bejutok hozzá. Itt az oldalon személyes üzenetben, majd VTR-en keresztül találtuk meg a mindkettőnknek megfelelő időpontot. Az egyeztetés hosszú volt, de ez csak az én hibám, mert csak a hétvégék jók nekem, amúgy gördülékenyen zajlott, naponta többször belép az oldalra, és válaszol is! Egy vasárnap déli randit fixáltunk le.
  • Megközelítés:

    A randi helyszíne az Allee közelében van, tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, parkolókat nem figyeltem, mert sietnem kellett. Szokásomhoz híven megint korábban elindultam, mert nem ismerem arra a járást, és majdnem késés lett belőle egy bambulás miatt. Zoé randi előtt bő fél órával írt, hogy megérkezett, és ha gondolom, már most felmehetek hozzá. Gyorsan felszálltam egy villamosra, és persze hogy 2 megállóval tovább mentem. Onnan vissza megint, és így sikerült pont 12:00-kor a címre érni.
  • Helyszín:

    12:00-kor hívtam is Zoét, második csörgésre fel is vette a telefont, majd megkaptam a bejutáshoz szükséges kódokat, illetve hogy melyik lakást kell célba vennem. Itt már annyira stresszeltem, hogy a liftben sikerült elfelejtenem a lakás számát. Újból telefonáltam, megkaptam a számot, és mire a lakás elé értem, már nyílt is az ajtó. A lakásban rend és tisztaság dominált. A fürdőben zuhanykabin fogadott, előtte száraz kilépővel. Tusfürdőből és mindenféle kencékből volt bőven választék, illetve szájvíz is volt kikészítve eldobható műanyag poharak társaságában. A dolgozószoba mérete megfelelő, nincs telezsúfolva felesleges dolgokkal, el lehet férni. A sarokban helyet kapott egy kényelmes franciaágy, mellette egy éjjeli szekrény rajta sok-sok kellékkel, illetve azon volt a hangulatvilágítás, ami megfelelő fényt biztosított a szobában. Akik szeretnek mozizni, imádni fogják ezt a szobát! Az ággyal szemben van egy szekrény, azon van egy tükör, illetve az ágy melletti falra is jutott egy méretes darab.
  • Lány külseje:

    Zoé képei teljes mértékben tükrözik a valóságot. Számomra hibátlan az alkata, mindenből pont ott és annyi van, ahol és amennyit szeretek. Arckitakarástól sem kell tartani, nagyon bájos arca van, ha választanom kéne, ez volt a kedvencem. Szemei élettel teliek, ajkai dúsak (nem töltöttek!), bőre bársonyos és illatos. Testét pár tetoválás díszíti, de egyáltalán nem zavaróak. Haja randink idején középhosszú volt, amit jelzett is az egyeztetés során. Fogadószettje egy fekete melltartó, tanga, és combfix kombinációból állt, megspékelve egy kagylós bokadísszel. Ajtónyitáskor már levett a lábamról.
  • Action:

    Lakás elé érve csak kopognom kellett, és az ajtó már nyílt is, és Zoé hatalmas mosolya fogadott. Gyors bemutatkozást követően bekísért a tetthelyül szolgáló szobába, ahol át is adtam az ajándékcsomagot. Megmutatta hova tehetem a ruháimat, amiktől gyorsan meg is szabadultam, majd elkísért a fürdőszobába. Mikor már a törölközésnél tartottam, bejött a fürdőszobába, és Ő is nekilátott az utolsó lépésnek, a szájvizezésnek. Kérdeztem, hogy töltene nekem is egy pohárral, amit egy mosoly kíséretében meg is tett. Ezt követően bementünk a szobába, és leheveredtünk az ágyra. Még egyszer átbeszéltük, hogy mit is szeretnék, és ekkor kezdődött el igazán a randink.

    Kis beszélgetéssel, simogatásokkal indítottunk ami csókokká fejlődött. Először csak kis szájrapuszik csattantak, aztán Zoé már bevetette a nyelvét is rendesen, mondhatom gyorsan eszkalálódott a helyzet. Elég hosszasan elvoltunk így, mert nagyon jól csókol, közben a ciciket sikerült kiszabadítanom a melltartója fogságából. Ezután Zoé lehúzta rólam a törölközőt, és kezébe vette az irányítást, szó szerint. Kicsit meghökkent az adottságaimat látva, amit szóvá is tett. Fergeteges franciában részesített, kezét csak annyira használta, hogy irányba tartsa a farkam, és a szemkontaktus közben... nagyon vadító látvány volt. Mikor éreztem a vég közelségét, jeleztem neki, hogy szeretném én is viszonozni. Ekkor kényelembe helyezte magát az ágyon, és megint vad csókolózásba kezdtünk. Szép lassan haladtam lefelé, ciciknél elidőztem egy kicsit, nagyon jól reagáltak a kényeztetésre. Lapos hasa sem maradt ki a jóból, szerencsére nem csikis, így lehet azt is puszilgatni. Délre irányuló utam végéhez értem, és már csak Zoé tangája volt az akadály, amitől gyorsan megszabadítottam, és egy szép, frissen borotvált illatos punci fogadott. Finoman neki is láttam a kényeztetésnek, közben a kezeim is kalandoztak, hol a ciciket simogattam, hol a hasát, mondta is hogy imádja amikor simogatják a hasát. Közben a visszajelzéseit figyeltem, amik hamar elég nyilvánvalóvá váltak, halk nyögésekkel és kis rezdülésekkel jelezte, hogy élvezi a dolgokat. Élvezettel folytattam dolgomat, amivel érzéseim szerint sikerült a csúcsra juttatnom Zoét. Kicsit megpihentünk, ekkor hezitáltam, hogy gumit húzzunk, vagy szájjal érjen véget az első kör, de a gumi győzött, amit Zoé profin, szájjal helyezett fel. Lovaglóval akartuk kezdeni, fölém guggolt, majd próbált magába fogadni, de nem sikerült. Kicsit megijedtem, hogy ebből nem lesz így semmi, de Zoé rögtön kérdezte, mit szólnék ha misszibe próbálnánk. Mondani sem kell, rögtön igent mondtam, és már vettük is fel a pozíciókat. Nagyon lassan, óvatosan kezdtük az elején, de egy fél perc után már szépen magába tudott fogadni. Akció közben heves csókokat váltottunk, ami gyorsan a csúcs közelébe repített, ekkor visszavettem egy kicsit a tempóból, Zoé kérdezte is : - Valami baj van? Mondtam neki, türtőztetni kell magam, mert így hamar vége lesz az első körnek. Erre csak annyit mondott pajzán mosoly kíséretében: -Itt nem kell visszafogni magad! Ennyi elég is volt nekem, begyorsítottam és telelőttem a gumit. Hagyott magában lenyugodni, majd utána segített a tisztogatásban.

    Kis szusszanást követően mondta, hogy gyorsan letusol, miután végzett, én is éltem a lehetőséggel. Szünetben felajánlottam egy masszázst neki, és élt is a lehetőséggel, közben elcseverésztünk, mint kiderült értelmes lány, van rálátása a dolgokra, jó beszélgetőpartner is. Nagyon elmerültünk a masszázsba, ránéztem az órára, 43 volt, rákérdeztem hogy még egy menet belefér-e. Rám mosolygott, és igenlő választ kaptam.

    Nem habozott, rögtön egy kiváló franciába részesített, hamar harckésszé tett, és ismét szájjal helyezte fel a gumit. Most hátulról támadtam, muszáj volt így is megcsodálnom remek popsiját. Zoé az ágy szélére helyezkedett, és úgy bepucsított... szív leszakad. Ismét óvatosan hatoltam belé, eleinte lassan, kis lökethosszal, Zoé már ezt is nagyon élvezte, majd kis idő után már teljesen befogadott. Lassú lökések közben ment a mozizás is, tekintetünk találkozott az oldalsó tükörben, Zoé szóvá is tette, hogy jó fenekem van. Ismét fokoztam a tempót, majd éreztem hogy valami nagyon nem jó, csúszkált az egyik lábam, de nagyon. Zoéról lecsatlakoztam, hogy megnézzem mi okozza, hát nem a kuka mellé esett a gumi csomagolása?! Én szerencsétlen meg pont ráléptem. Ezen jót nevettünk, majd mondtam neki, feküdjön hasra, rutinosan a csípője alá tett egy párnát, én pedig beléhatoltam, és emelt tempóval adtam neki. Amikor kicsit fáradni kezdtem, négykézláb voltam felette, így tudtunk közben csókokat váltani, amik meg is hozták az eredményt, kapituláltam. Ismét hagyott magában lenyugodni, ezt követően segített a tisztogatásban, és elmentünk lezuhanyozni. Öltözés közben kicsit beszélgettünk még, majd az ajtóban csókolózva elbúcsúztunk egymástól. Kifelé menet még rápaskolt a seggemre kis kuncogás kíséretében, és mondta, vár legközelebb!
  • Elszámolás:

    Az extrákat VTR-en megbeszéltük, de a randi elején azért még egyszer átbeszéltük, mi az elképzelésem, és mit hogyan szeretnék. Két extrát kértem: szájba áldozás és csók, ebből az egyik VTR-nek köszönhetően alap. Randi elején átadtam az ajándékcsomagot, amiben egy kis édesség is helyet kapott a rózsaszálak mellett. Mivel szájba áldozás nem lett végül, mert változott a terv, vissza akarta adni az extra rózsaszálakat a randi végén, de én úgy voltam vele, jó helyen van nála, megérdemli.
  • Összkép:

    Megérte a hosszas egyeztetés, és a kitartás meghozta gyümölcsét. Úgy érzem Zoéval az első másodpercekben már kialakult egyfajta szimpátia, amit éreztetett is az egész randin. Engem azonnal levett a lábamról, és most valahogy a szokásommá vált stresszelés is az első szemkontaktus alkalmával rögtön elillant, úgy sejtem ez nem a véletlen műve. Nem az a kérdés, hogy újra találkozunk-e, hanem mikor, és ha rajtam múlik minél hamarabb!
Happy Massage