• Jázmin

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam 1 nappal előtte, azonnal felvette. Először mentem hozzá, mindent elmondott. Nagyon kedves volt.
    Másnap reggel küldtem neki megerősítő sms-t amit mint kiderült csak kora délután kapott meg. Nem csinált belőle ügyet.
  • Megközelítés:

    Könnyű megközelíteni BKV-vak és autóval is. Új építésű ház egy csendes utcában, átmenő forgalom nélkül.
  • Helyszín:

    A lakás tip-top. A fürdőben van minden ami kell, zuhanyozni kádban lehet. Két kis kedvence él vele, de el vannak különítve, egyáltalán nem zavarnak.
  • Lány külseje:

    Fulltotál! 1 gramm felesleg nincs rajta, vadító a teste és számomra az arca is. Zöld fehérneműben fogadott, ami kidomborította szexi vonalait.
    Mikor tini koromban a Playboy újságot nézegettük, minden lányhoz 90-60-90 volt megadva a méreteknél. Jázminnál ez nem lenne kamu, címlapon a helye.
  • Action:

    Az nyitott bejárati ajtó mögül lépett elém. Eszméletlen látványt nyújtott. Az első gondolatom az volt, hogy "Végre egy ilyen fullos nővel lehetek"
    Nagyjából megbeszéltük mit szeretnék, átadtam a rózsákat, aztán elmentem fürdeni.
    Mire visszaértem, az ágyon várt. Feltérdelt, kicsit csókolgattam a testét, aztán egyből rámcuppant. Nagyon egyedien franciázik, kellemesen váltogatja a pornós és érzéki technikákat. Igaza van, ezt tényleg nem lehet tanítani, tehetséggel kell születni hozzá.
    Közben kibújt félig csipkés fehérneműből, hogy tudjak a melleivel játszani.
    Hanyatt fektettem, és teljesen kicsomagoltam. Finom piercinges punciját nyaltam. Finom, illatos volt és nyögdécselve élvezte.
    Kértem, hogy hadd tegyem be a cicik közé. Eszméletlen érzés volt, és közben biztatott is, hogy dugjam meg jól a melleit.
    Aztán gumit húztunk, és több pózban csináltuk. Én a lovaglót a legtöbb lánynál nem érzem, nála viszont nagyon is. Nem akartam eldurranni anélkül, hogy hátulról ne csináltuk volna. A látvány és az érzés is tökéletes volt, hatalmasat élveztem.
    Pihenésképp kaptam egy masszázst. Ezt is átlag felett csinálja, kis olajat használ hozzá.
    Könnyen lehet vele beszélgetni, jó partner.
    Másodszorra franciával akart belém életet lehelni, de már annyira kevés időnk maradt, hogy mondtam neki, ne fáradjon, majd legközelebb.
  • Elszámolás:

    Nem kértem extrát.
  • Összkép:

    Nálam a sokszor visszatérős kategóriába tartozik. Csak jót tudok mondani róla.
Happy Massage