• Blanche

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár nappal randi előtt itt az oldalon egyeztettünk. Az általam kért időpont megfelelt neki. Kérésére randi napján reggel telefonhívással megerősítettem.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető a cím. Vonat, villamos, busz, troli a közelben. Autóval érkezőknek a parkolásra kell egy kis időt szánni.
  • Helyszín:

    Egy szobás relatíve új építésű lakás. Nagyon rendben van, kivetni valót nem lehet találni. Tökéletesen megfelel a célnak. Ággyal szemben tükrös szekrény, ahol lehet mozizni. Fürdőben tisztaság, nagy tusfürdő választék, aki abból nem tud választani vigyen magával.
  • Lány külseje:

    Blanche nem árul zsákbamacskát. Olyan mint a képeken. Fantasztikus alak, feszes mellek és popsi.
    Egyberuhában és magassarkúban fogadott, ami később lekerült, alatta melltartó tanga szett volt.
  • Action:

    Belépésemkor puszival üdvözöltük egymást. Nem bírtam ki, hogy ne simogassam meg popsiját még így ruhában (remélem nem voltam bunkó).
    Kanapéra invitált leültünk egymás mellé, beszélgetni kezdtünk. Óvatosan közeledtem felé, karját simogattam amit viszonzott, majd lábait simiztem, kezem néha be-becsúszott a ruha alá is. Engedélyt adott, hogy mehessek fürdeni. Kaptam törcsit és már robogtam is a fürdőbe. Amikor végeztem már az ágyon oldalt fekve várt, őrületesen szexi tekintettel. Törölközőt ledobtam és mellé feküdtem, elkezdtünk hosszasan csókolózni, közben megszabadultunk melltartótól és elindultam déli irányba. Kényeztettem melleit, majd puncijához értem, még bugyin keresztül puszilgattam. Bugyi is lekerült és hosszas franciázásba kezdtem. Kellemes volt neki de sajnos csúcsra nem sikerült nyalni. Nem baj, ez volt első randink, legközelebb hátha sikerrel járok.
    Cseréltünk elkezdett franciázni. Az valami fantasztikus volt. Változatosan: mélyen bekapva, nyelvêt makkon pörgetve, végignyalva, golyszikat szopogatva franciázott. Közben az a tekintet amivel időnként rám nézett már majdnem elsültem. Gumit húztunk és beleült, az a lovaglás érzéki, változatos ahogy tekeri a csípőjét közben folyamatos csókolózás.
    Fordultunk misszibe szétcsatlakozás nélkül, így szexeltünk, nem durvulva érzékien. Franciáa kivégzést kértem amit a korábban leírt technikával, csak gyorsabban végig is vitt. Szájába élveztem.
    Következett egy teljes testes masszázs, ami szakszerű nem alibi simogatás. Erre is volt szükségem. Rendesen megdolgozta hátamat, lábaimat. Közben beszélgettünk mindenféle témáról, nagyon jó fej, értelmes lány.
    Masszázs végeztével jöhetett a második felvonás, amiből a végén szex nem lett "csak" egy hosszas franciás kifacsarás szájbaélvezéssel a végén. Annyira finoman csinálta, hogy nem volt szívem félbe szakítani. Az valami csúcs ahogy francia közben úgy helyezkedik és mozog, hogy lásd gömbölyű vonalait.
    Tisztogatás után még beszélgettünk egy kicsit majd fürdés, öltözés, anyagiak rendezése. Ajtóban búcsúzóul még smároltunk és mellei kaptak még egy-egy viszlát puszit.
  • Elszámolás:

    A végén történt, ami nekem mindig jól esik ha bizalmat szavaz a lány és nem azzal kezdünk, hogy asztalra a rózsákat ami fürdés végére el is tűnik.Blanche-nál nincsenek extrák amit vállal azt szereti és az alapban van. Ár-érték arányban nekem maximálisan megérte
  • Összkép:

    Nagy izgalommal érkeztem, régóta terveztem már meglátogatni. Maximálisan elégedetten és kifacsarva távoztan.
    Nagyon tetszett az, hogy van kis felvezetése a randinak. Még tervezem meglátogatni (ha fogad :p) és nem a
Happy Massage