• Happy Sophie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonhívás és a szalon oldalénak rendszerével egyeztettem egy négykezes programot és végül egy Sophie-Zamira párost sikerült összehozni. Minden simán ment, ahogy szokott eddig is.
  • Megközelítés:

    Az új szalon a deák tér közelében. Már nem először járok itt. Nem változott semmi. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető, mert a város szívébe kell eljutni. Metrók, buszok villamosok és trolik is járnak errefelé. Ezektől legfeljebb 5 perc séta a pontos cím. Autóval a parkolás megoldható, mert vannak errefelé egy mélygarázsok is.
  • Helyszín:

    A szalon nem változott a legutóbbi látogatásom óta. Most ismét a lakás végében lévő szobában voltunk és az ebből nyíló fürdőt használtam. A szobában tatami van és a fürdőbe többféle tusfürdőből lehet választani és kapunk tiszta törölközőt is.
  • Lány külseje:

    Sophie-t már többször leírtam, de most egy kicsit másképp néz ki, mint a képeken. Karcsú a teste és a haja most vörösesszőke színben látható. Átlagos méretű, nagyjából tenyérbeillő cicik és lapos has és kecses lábpár egészíti Sophie teljes valóját. A fogadószett meglepett, mert egy fekete pulcsi és szintén fekete melegítőnadrág volt rajta. A fürdőből visszatérve viszont már feketeneműben várt rám.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor bemutatkoztam Zamirának és Sophie-t már régi ismerősként üdvözöltem. Bementünk a szobába és elkezdtem levetkőzni, majd elvonultam lemosni magamról az út porát. Visszatértem a szobába, ahol már vártak a lányok. Zamirával volt egy kis közjáték, amit majd nála fogok részletezni. Elfeküdtem a tatamin és a lányok a két oldalamra helyezkedtek. A bokáimnál kezdték a masszázst és csevegtünk az elmúlt időről, mert egy ideje már nem találkoztunk. Aprólékosan haladtak felfelé, bár Zamira többször is visszatért a lábamhoz. A lábaim utána a derekam és a hátam következett. Egészen a vállaimig haladtak és utána Sophie ledobta magáról a textilt. Elkezdett csúszkálni a hátamon és Zamira tovább masszírozott ahol ért. Jött a varázsszó: megfordulhatsz
  • Levezetés:

    Sophie ismerte az alapszabályt amit közölt Zamirával. Az ismeretlen lány adja a lingamot. Ezért Zamira elkezdte a kéjes érzéseket okozni, de egy kis idő után megkértem, hogy ő is csúszkáljon egy keveset; ezért egy kevés olajat kent a felsőtestemre és elkezdett csúszkálni rajtam közbe én a testét simogattam ahol értem. Sophie ezalatt a lábaimat simította át. Zamira visszatért a lingamhoz és Sophie a testem különböző pontjait simogatta. Zamira a technikája nem volt annyira aprólékos, mint a többi lánynál, de ez nem zavart. Tudta mit csinál, mert a kéj egyre inkább fokozódott bennem és a tudása legjavával juttatott el a véghez. Úgy éreztem, talán még ezt is tudta volna fokozni.
    Ezután elmentem tusolni. Sophie követett engem és a kádba egymás után másztunk be. Rendesen megfürdettük egymást egy kis incselkedéssel egybekötve, amit már megszoktunk már mindketten. Megtörölköztünk és mentünk vissza a szobába. Sophie elővette a kedvenc frissítőmet, miközben én a csokrot rendeztem. Ezután Sophie elvonult és elkezdett felkészülni a következő vendégére, ezért a randi hátralévő perceiben már nem láttam őt.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztem és szóba sem került. A szalon oldalán nyilvános adat és nem változott a legutóbbi szeánsz óta.
  • Összkép:

    Ismét egy nagyszerű négykezes szeánszon vettem részt. Számomra volt benne valami új, amit nem igazán tudok szavakba önteni. Az érzéseim csakis pozitívak és a visszatérés hozzájuk még mindig elképzelhető.
Happy Massage