• Kitty

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kitty hirdetését itt láttam az oldalon; leginkább azért figyeltem fel rá, mert viszonylag rövid idő alatt sok beszámoló született róla… és okkal!
    Reggel hívtam, hamar fölvette. Ilyenkor mindig izgulok kicsit, Kitty hangja viszont már a telefonban is nagyon kedves, incselkedős, amivel rögtön megnyugtatott, sőt, beindította a fantáziámat. Mondtam, hogy másfél órára mennék, egyeztettünk az extrákról és a vonzatokról, és szerencsére volt is szabad időpontja, úgyhogy kaptam egy címet, és készülhettem a randira.
  • Megközelítés:

    A cím pontos, a házat nem lehet eltéveszteni, BKV-val is könnyen elérhető, metró és villamos is van pár percnyi sétára. Újépítésű társasház, a környék diszkrét, nincs portaszolgálat vagy üzlet a bejárat mellett, és ha valaki korábban érkezik, feltűnésmentesen álldogálhat egy közeli buszmegállóban. Amikor eljött az idő, hívtam Kittyt, kaptam egy kódot, és siettem a lakásba.
  • Helyszín:

    Az ajtón belépve kellemes félhomály fogadott; van egy kényelmes kis előtér, ahonnan két szoba nyílik, mi abba mentünk, amelyikben tatami van. Kék ledfénysor világított, az egyik falnál tükör, a sarokban pedig egy szék, amire a ruhám került. De leginkább persze Kitty kötötte le a figyelmemet, úgyhogy siettem is a fürdőbe. Odabent zuhanyfüggönyös kád, sokféle tusfürdő, szájvíz műanyagpoharakkal. Minden tiszta, a törölköző friss és jó illatú. Bár többen dolgoznak a lakásban, nem találkoztam senki mással.
  • Lány külseje:

    Egy tünemény. Fekete bodyban fogadott, hajpánttal a fején, széles mosollyal. Kérdeztem: „Maradhatok?”, „Persze! És én?” – kérdezett vissza, és attól fogva végig vigyorogtunk, mert olyan incselkedős humora van, aminek nem lehet ellenállni. Alacsony termetű, de beragyogja a szobát, ahogy csillogó szemmel néz az emberre, én pedig végképp nem tudtam máshová nézni, mint rá. A teste feszes, mint egy őzikéé, a megjelenése egy kamaszlányé, de ha beindul, akkor felsejlik az igazi nő. Nem is tudom, hogy irigyeljem vagy sajnáljam azokat a pasikat, akik öt-tíz év múlva kerülnek majd a közelébe… A haja olyan középhosszú, az adatlapja szerint szőkésbarna, de a kék fényben én szinte feketének láttam. A mellkasát, a hasát, a karját, talán más testrészeit is (nem emlékszem pontosan) sok tetoválás fedi, de illenek hozzá, és egyébként is olyan fiatalos és gyönyörű mindenhol, hogy szerintem azoknak se lehet egy szava sem, akik nem szeretik a tetoválásokat. A cicijei kis tenyérbe valók, a popsija két feszes kis félhold. A lába között pedig el lehet veszni…
  • Erotikus masszázs:

    Csókolózással kezdtünk. Előtte még egyszer egyeztettük, hogy mit szeretnék, közben sokat csevegtünk és vigyorogtunk, mert én persze zavarban voltam, ő pedig ezt aranyosan kikarikírozta (nekem az ilyesmi bejön), szóval nem is bírtam volna megállni, hogy meg ne csókoljam, annyira beindított. Ennek megfelelően a masszázs lényegében elmaradt. De nem is azért mentem.
  • Levezetés:

    Szóval csókolózással kezdtünk. Nyelves csókok, nem alibizés, Kitty ebben is olyan barátnős, amilyet csak kívánni lehet. Mivel másfél fejjel magasabb vagyok nála, gyorsan egymás mellé ültünk a tatamira, aztán el is heveredtünk. Ő a hátára feküdt, én a nyakánál és a fülénél kalandoztam, aztán végigcsókolgattam a ciciktől az ágyékáig. Viszonylag gyorsan, annyira vonzott az a szép, zárt, sima puncija. Finoman kezdtem nyalogatni, amíg ki nem tapasztaltam, hogyan szereti, és közben néha simogattam a mellét, de alapvetően csak odalent játszottam, az első körben még gyöngéden, aztán egyre gyorsabban-erősebben, amíg el nem jutott a csúcsra. Egyszer. Kétszer. Háromszor. Négyszer. Ötször. Hosszabb-rövidebb szünetekkel úgy negyven perc alatt; és komolyan folytattam volna még, mert olyan finom volt, és annyira jól reagált. No és mert a hiúságomnak is jól esett, ahogy megdicsért. Viszont kezdtek ébredezni az önző vágyaim, és mivel ráláttam az órára, hagytam Kittynek, hogy egy kicsit kipihegje magát, aztán helyet cseréltünk, és én feküdtem a hátamra.
    Azt beszéltük meg, hogy valamiféle csúszkamasszázs következik, de nem sok minden lett belőle. Megint csókolózni kezdtünk, aztán Kitty lentebb húzódott rajtam, a mellkasomat csókolgatta egy kicsit, amíg az ágyékomhoz nem ért, és egy kis franciával még keményebbé varázsolt. Utána többé-kevésbé rám ült-feküdt, de nem bírtam ki, hogy ne üljek fel és ne húzzam magamhoz ismét csókolózni, úgyhogy ennyit a masszázsról. Mondtam, hogy a franciázás most már bőven elég lesz, és a hátamra feküdve néztem és próbáltam visszatartani, miközben lényegében kéz nélkül, csak szájjal, barátnősen, nem torokra véve kényeztetett, néha-néha a szemembe nézve, pajzán kis vigyorral. Nem is bírtam túl sokáig, és kérdeztem, hogy tényleg mehet-e az arcára, és még most is látom azt a széles mosolyt, ami olyan jellemző rá, „Persze! Hogy szeretnéd? Felállsz, és én térdeljek le? Úgy szokták”, és erre már tényleg nem tudtam mit mondani, úgyhogy felálltam, ő elém térdelt, és még egy kis franciázás után az irányítást kézbe véve az arcára élveztem. Mosolyogva viselte, pedig elég pornósra sikerült, picit a hajára is ment, amiért sűrű elnézéseket kértem, de épp hajmosásra készült, úgyhogy ezért sem neheztelt. Még tisztálkodás közben is viccelődött és csevegett, hú… az egész nagyon izgató volt, de nem felnőttfilmesen, hanem úgy, mintha a barátnőjével lenne az ember.
  • Elszámolás:

    A telefonban megbeszéltek szerint, másfél óra plusz két extra, csók és arcra élvezés. Már nem emlékszem, hova tettem le.
  • Összkép:

    Mondanám, hogy Kitty a valóra vált kamaszfantázia, de a kamaszok hülyék. Kiszőkített bögyös bombázókról álmodnak, és nem veszik észre, ha egy cserfes gyöngyszem kacérkodik velük, azt meg végképp nem tudják elképzelni, mit tehet velük, ha előtte jó néhányszor a kedvében járnak. Kittyvel szerencsére az első randink óta kétszer is találkoztunk, és nagyon megérte jó benyomást tennem rá – benne pedig egy szuper jókedvű, humoros, játékos, egyben sodró szexuális energiákkal rendelkező fiatal nőt ismertem meg, akihez nagyon szívesen térek vissza. Köszönöm!
Happy Massage