• Ashley

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés már zajlott egy ideje, másfél vagy talán két éve próbáltam Ashleyt elérni, de mindig közbejött valami vagy nekem vagy neki. Szerencsémre ezúttal máskép történt a dolog :). VTR-on keresztül egyeztettem vele még pár nappal a randi előtt. Ashley egy kedves, türelmes lány, még az üzenetekben igyekszik minden információt átadni.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem így a parkolással kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, tömeggel a művelet egyszerű volt.
  • Helyszín:

    A lakás kicsi, kellemes, meghitt, megfelelően bútorozott. Ahogy szokták írni a célnak tökéletes, de fogalmazhatnánk úgy is, hogy Ashley lakása a célnak legtökéletesebb, egy kényelmes kis zug, kedves kis kalandokra :).
  • Lány külseje:

    Ennyi próbálkozás után már nagyon izgatott voltam és az az igazság a látvány még a kis fantáziálásaimat is felülmúlta :). Egy gyönyörű formás nő nyitott ajtót, szép lábak, kissé gömbölyded lehengerlő test, hatalmas kerek mellek és egy kedves, gyönyörű, mosolygós arc, megláttam és azt hittem rögtön elolvadok. Egy pár rózsaszínes hosszú zokni volt rajta, amire csak azért emlékszem mert megkérdezte, zavarna-e ha közben rajta marad és bár általában zavarni szokott, rajta annyira bejött nekem, hogy maradhatott :). A felsőről vannak még elmék képeim rózsaszínű volt nagy dekoltázst engedett a gyönyörű kebleinek :).
  • Action:

    Ashley egy végtelenül kedves és humoros csaj, aranyos, kedves hanggal megáldva. Az elején vízzel kínált, kicsit beszélgettünk, majd törölközőt kaptam és irány a tusoló. Onnan visszatérve már meztelenül fogadott, mindössze a korábban említett zokni maradt rajta, ami ezúttal nekem nagyon bejött :). Mellé feküdtem és kicsit még beszélgettünk, simogattuk egymást, majd csókcsatába mentünk át. A barátnősfeelinget szoktam preferálni és Ashley is jelezte nekem, hogy azt ő is jobban szereti, így a gyönyörű testét szépen lefelé haladva mindenhol végig kóstoltam :). A finom puha ajkait, a kecses vékony nyakát, a gyönyörű természetes kebleit, a puha selymes hasát, derekát, a formás combjait, amíg el nem értem a kedvenc kis helyemre. Ashley még írásban jelezte nekem, hogy az ujjazás az új spirálja miatt most nem lehetséges, szerencsére ez a lehetőség pont hidegen hagyott :). A formás combaival kezdtem, belül csókolgattam, majd rátértem az ambrózia nektárjára. Ha valakik egyes lányokhoz az ujjazás miatt járnak, akkor azt mondanám, hogy én a francia miatt. Buzgón ízlelgettem Ashley-t, elég sokáig (ha nem szólnak rám ilyenkor, el is feledkezhetek magamról :)) szerencsére Ashley is a tudomásomra adta, hogy élvezi a dolgot, majd pár hangosabb jelzés és pár a hajamba túrás után közölte velem, hogy éppen itt az ideje, hogy szexeljünk is. Helyet cseréltünk, átvette ő a francia nyújtását és valami zseniális volt benne! Úgy csinálta, hogy mindent lássak, hogy minden egyes mozdulatát érezzem az ajkainak a kis dédelgetettemen :) közben pedig a formás fenekét és combjait simogathattam. A francia után gumi fel és nekikezdett a cowboykislány előadásnak :). Én ámultan bámultam a kedves mosolygós gyönyörű arcot, a természetes, csodálatos telt kebleket, majd lovaglóban újabb csókcsata következet, aztán a pozitúrán is változtatott egy kicsit, hogy azt is láthassam minkét a kis fegyverem ki be jár benne :). Ezt követően átmentünk misszibe, ott újabb csókok ajkakra, arcra, keblekre, nyakra. Közel 1,90 magas vagyok, de hatalmas telt keblein alig tudtam áthajolni, hogy ajkaimmal kecses vékony nyakát elérjem :). Után felegyenesettem, formás gyönyörű lábait a vállamra vettem és úgy csináltuk amíg el nem fáradtam. Ismét alulra kerültem, gumi le és előbb egy isteni franciát kaptam, majd ugyan azt folytattuk 69-ben. Ezen a ponton a látványa, az íze és persze ott lent puha, kedves, figyelmes ajkai majdnem a végjátékba üldöztek, de még időben szóltam, hogy várjunk. Kértem, hogy nézzen rá az időre, mert ennyi küzdelem után mire elértem őt, minden egyes percet ki szeretnék használni :). Ismét 69-ben folytattuk, majd gumi ismét fel és egy hosszabb kiadósabb kutyus következett :), alkalmam nyílt jobban megvizslatni azt a gyönyörű, kerek, formás, popsit :). Végül kimerültségemben leült velem szemben az ágy szélére és kézzel rásegített kicsit és a hatalmas keblein fejezhettem be kis légyottunkat. Újabb csók, hogy még őrizgethessem kicsit az ízét és megköszönjem neki ezt a csodálatos órát :).
  • Elszámolás:

    Nem igazán szoktam extrákhoz ragaszkodni, nekem egy barétnősfeeling az igazi ideállom, szerencsémre, Ashleyben erre hasonlatos érdeklődésű partnerre akadtam :). VTR-on érdeklődtem, ott tisztán mindent közölt, így például a végül számomra nem is fontos ujjazás mostani akadályát is, így nem tudom elképzelni, hogy bárkit csalódás érhetne, minden töviről hegyire közölve van az oldalán, illetve írásban is igyekszik minél pontosabb képet adni az esetleges változásokról. Egy korrekt, barátságos és kedves csaj :).
  • Összkép:

    Ashley egy kedves, jó fej csaj, szex közben nem rest vicces megszólalásokra, egy saját kis boldog laza aurával rendelkezik amiből kinyúl, megragad és beleránt, ha akarod, ha nem, de a végén úgy is arra jutsz, hogy akarni fogod :). Elég sok tortúra volt mire ennyi idő után sikerült összefutni vele, maga is mondta, hogy néha elég kemény dió szabad időpontra lelni nála és ez már szerintem sokat elmond, de mint ahogy a mesében szól "Aki nem hiszi, az járjon utána!". Javaslom, hogy legyünk kitartóak, mert kár lenne egy ilyen lányt elhalasztani.
Happy Massage