• Alina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, minden kérdésemre szívélyesen válaszolt. Az extrákat inkább élőben mondaná el - fair enough.
  • Megközelítés:

    A bulinegyed egy csendesebb utcájában, Blaháról 5 perc séta. Bejutás könnyen ment.
  • Helyszín:

    A lakás, ahogy mások is írták, tip-top. A törölköző hoteles stílusban masnira kötve, száraz kilépő, néma ágy, hangulatvilágítás. A zuhanykabin kicsit szűkös, de amúgy tényleg minden nagyon rendben van.
  • Lány külseje:

    Alina élőben a képeinél is szebb. Belépve megláthattam a mosolygós arcát, ami azért is nyugtatóan hatott, mert az véletlen sem egy kiélt pornósé, sokkal inkább a frissdiplomás szomszédlányé. A masniszerű fehérnemű nem sokat takart a karcsú (de még épp nem zörgő csontú) alakjából, rajta a mások által is megénekelt szilikonmellekkel. A sebész kitűnő munkát végzett; talán ezért is van, hogy habár Alina mellei tényleg nagyok, de mégis természetesnek hatnak. A bőre pedig puha és tökéletesen csupasz: még az ánuszánál sem találtam szőrszálat (erről később).
  • Erotikus masszázs:

    Alina kedvessége és odafigyelése már a kabátom (és egyéb ruhganeműim) elvételéből érződött. Fürdés után egy kb. 20 perces, nagyon gyengéd masszázs következett. Tetőtől talpig, a bal és jobb oldalam is végigsimizte krémmel. Aki egy erősebb átgyúrásra vagy meleg olajos masszázsra vágyik, ne itt keresse. Közben kellemesen elbeszélgettünk a napunkról és nyári utazásokról. A barátnő feelinghez nekem személyesen sokat adott, hogy Alina a karok maszírozását az ujjaimon való végigsimítással fejezte be: ilyet fizetős helyen még nem tapasztaltam, de sok jót sejtetett. Aztán egy ponton elcsendesedett, és finoman, lassan elkezdett a lábom közénél izgatni. Álló szerszámmal vártam a fordulást.
  • Levezetés:

    Ezután lekerült a lenge fehérnemű (azok a mellek!), és Alina mellém telepedve folytatta a kényeztetésem a kezével. Már épp elindult lefelé a szájával, amikor hirtelen ötlettől vezérelve megkérdeztem, lenne-e kedve csókolózni. Volt. És nem csak szájra puszikat kaptam, hanem tinisen lelkes csókokat. Ezen a ponton teljesen átmentünk barátnő feelingbe és egymást ölelgettük-simogattuk smárolás közben. Hálám jeléül lekérdezkedtem nyalakodni. Érezhetően tetszettek neki a nyálas nyelvszántásaim, majd pózt váltva folytattuk. Ahogy pucsított, belenyaltam az ánuszába, ami szintén tetszhetett neki, mert hátranyúlt és elkezdte a csiklóját izgatni. Egy ponton az ujjam is becsusszant az addigra már nedves punciba. Végül a popsi-hüvely-csikló hármas izgatása egy kellemes orgazmusban csúcsosodott ki. Megjegyzem, ilyet sem láttam még fizetős lánynál.

    Innen, mint aki jól, végezte a dolgát, felültem és vártam, hogy kivégezzen. Ez - habár a franciáját átlagosnak mondanám - pár perc alatt meg is történt: lüktetve élveztem a szájába.

    Letörölgetett (!), és közben mellém bújt. Gondoltam, váltunk pár szót és megyek is fürdeni, de úgy elmélyedtünk a párkapcsolati és szexuális kalandjainkban, hogy vagy 20 perc után azon kaptam magam, hogy újra kívánom. Habár már biztosan túl voltunk az egy órán, de nem bírtam magammal: csókoltam, simogatott, markoltam, franciázott és perceken belül újra a szájába robbantam.

    Ezután már tényleg elindultam fürdeni, majd a tiplizés előtt még jó ideig beszélgettünk a konyhában.
  • Elszámolás:

    Egy óra * eFt. A legvégén tettem le a konyhapultra - meg sem nézte.
  • Összkép:

    Egyértelműen a legjobb élményem az oldalról. Alig várom, hogy újra megtapasztalhassam ezt a végtelen kedves és fesztelen lányt.
Happy Massage