• Lili

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en foglaltam nála 1 órás időpontot a következő napra. Rövid időn belül megkaptam az elfogadó üzenetet, természetesen címmel együtt. Még a nyáron első alkalommal telefonon érdeklődtem és foglaltam, az is relatív könnyen ment. Ő használja a zöld szabad jelzést, ilyenkor érdemes őt hívni. Fontos, tudtommal Lili sms-re nem válaszol.
  • Megközelítés:

    14. kerület fő ütőerőjének számító útja (térképen jelölve), már relatív közel az M3-as kivezetőjéhez. BKV több fronton, megállókkal tulajdonképpen a ház előtt. GPS tudja a címet (én autóval voltam), parkolni a környéken fizetősen lehet. Én a Róna utcai parkolókat preferáltam, ott mindig van hely.
    Bejutáshoz az épületbe hívni kell Lilit, ő nyitja bentről - érdekes, de nem kóddal nyílik.
  • Helyszín:

    1. emelet, kvázi a bejárattól pár lépcső és már ott is vagy. Picike garzon, behúzott függönyökkel, szintén pici zuhanykabinnal, 2-3 féle tusfürdővel, papírpoharas liszterin szájöblítési lehetőséggel. Törölköző: eddigi tapasztalatom alapján ezek voltak a legpuhább és legillatmentesebb anyagok, amivel találkoztam. Masszázsolaj vagy krém nyoma/szaga sehol!
    Van masszázságy és tatami, én az utobbit választottam.
  • Lány külseje:

    Lili baromi csinos kompakt hölgy, szerintem a fotóknál még csinosabb is. De persze ez szubjektív. Az adatlapján szilikon cicik szerepelnek és bár nagyon nagy tapasztalatom ebben nincs😊, azt kell mondjam, félelmetesen jól sikerült az átalakítás.
  • Erotikus masszázs:

    Második alkalommal voltam nála és összehasonlítva elsővel, a mostani sokkal hatékonyabb, határozottabb volt. Továbbra is finom fogásokkal operál (néha túlságosan is), de végre bizonyos izomcsoportoknál bátrabban meri használni az erejét. Természetesen ez is relatív, valaki nagyon szelíden, puhán szereti, valaki erősebben. Átgyúrt mindenütt, jelentősebb időt fordított a vádlikra és a nyakra.
  • Levezetés:

    Lilinél alapból minőségi csuszka, lingam és gumis francia van. Elméletileg kölcsönös francia is szerepel az adatlapon, én azt még nem próbáltam.
    Csuszkája nagyon finom, plusz a testemre elhelyezett apróbb csókok igencsak fokozták a kedvemet. Nem siette el a csuszkát, minőségi időt fordított rá. Óhatalanul én is elkezdtem rajta kalandozni, engedte, finom illata, szép nyaka, gyönyörű mellei (semmi nyoma bármi műtéti beavatkozásnak!) igencsak felizgattak.
    Ezután óvszert bontott és átváltott franciára. Kellemes, nem túl vehemens, olyan ráérünk, ugye? módon csinálta. Pár perc múlva én kértem rá, hogy a végét kézzel fejezze be, így is lett.
    Technikája - újfent szubjektív vélemény! - nekem hol erotikusan pont jól elandalító, de néhol már picit túl finom/szelíd. El tudom képzelni, hogy néha ez így jó, ahogy van, de néha egy picit több egészséges erotikus "vadság" elférne.
    Levezetésként odafeküdt mellém és valóban (és nemcsak semmitmondóan) váltottunk még pár mondatot, mielőtt indultam volna zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Tudtommal az adatlapján fent van pontosan minden, mondhatni, hogy bp-i átlag. én efelett picit kerekítve köszöntem meg neki a kellemes egy órát.
    Lili az egész idő alatt nagyon korrekt volt.
  • Összkép:

    Csinos, őszinte, halkabb, messzemenően alkalmazkodó és kedvelhető hölgyről beszélünk. Talán ha egy picit határozottabb és vagányabb lenne, akkor messze a bp-i átlag felett lenne. Nagyon jól éreztem magam vele, hiányérzetem nincs😊
    Ajánlom minden férfiúnak, akik kedves, figyelmes, szelíd és persze nagyon csinos, minőségi hölgyet keres.
Happy Massage