• Lara

  • Beküldte:
  • Lara reagálása

    Nagyon köszi a kedves élmény beszàmolót !!! Ma reggel nagyon meglepődtem … nem is tudtam hogy te írtál ilyen csodásat !!! Csoko … veled is Isteni minden …

  • Egyeztetés:

    Lara elegáns képeivel szemezgettem egy ideje, de kissé elbizonytalanított a sok negatív beszámoló, így aztán rendszerint továbblapoztam. Egyik délután egy gyengébb, vágyakozóbb pillanatomban, rám tört az érzés hogy mégiscsak jó lenne találkozni ezzel a Nővel. Úgy gondoltam ha mégis sikerül bejutnom hozzá, akár egész kellemes dolgok is történhetnek. Megcsörgettem és felvette egy kellemes, intelligens és izgató orgánumú női hang. Másnapra az egyeztetett időpont utolsó perceiben is számítottam egy lemondó üzenetre. A várt üzenet érkezett is, de egy kapukóddal.
  • Megközelítés:

    Lara egy kifejezetten központi helyen rendel, amit tökéletesen megközelíthető és ha a villamosról ugrasz le, akkor pillanatok alatt a helyszínen találhatod magad. Én nem így tettem így a parkolás még annak ellenére sem volt egyszerű, hogy rutinosan mozgok a városban.
  • Helyszín:

    Tehát kellemes meglepetés ért, mikor a kód megérkezett a telefonomra és lelkesen indultam az újabb építésű ház felé.
    Lara egy kedves hangulatú és tiszta lakásban fogadott, ami a tevékenységre orientált eszközökkel felszerelt. A fürdőszoba kádas, szájvíz és tusfürdőkkel igényesen ellátott, tiszta törlölköző bekészítve. Komfortos érzés a fürdőben tartózkodni, érezni hogy nem elhanyagolt, érkezésem előtt lehetett fertőtlenítve.
  • Lány külseje:

    Lara képei elegánsak és ízlésesek és egy szolídan erotikus nő érzetét keltik.
    Larát mikor megpillantottam pont ez az érzés futott át az agyamon. Igényes megjelenése mellett auráját körbelengte az erotika és pajzánság. Fekete elegáns ruhában fogadott, ami szépen kiadta formás, nőies alakját. A mélyen dekoltált ruha megmutatta hibátlan, rugalmas melleit és a feszes szépen kerekedő popsiját. Arca is az igényesen karbantartott érett, ápolt és vonzó Nő hatást kelti.
  • Action:

    Miközben a fürdőben kényelmesen felkészítettem magam a következő órára, Lara közvetlenebb módra kapcsolt, ami abban nyilvànult meg hogy visszatértem után azonnal bekapta a farkam. Tudta mit csinál, jól tudta, hogy a piszkos fantáziámban először pont ez jelent meg. Ahogy a szőke hajjal keretezett arc rábukik a farkamra és ahogy lentről felpillant és a szemembe néz. Kemény voltam és Lara élvezettel nyalta és szopta a farkam, amitől csak még keményebb lettem. Azt akartam, hogy ezt mihamarabb belülről is érezhesse. Felsegítettem, majd az ágy felé terelgettem. Miközben a testével foglalkoztam megéreztem, milyen lucskosan nedves a puncija így azonnal gumit kértem. Már az első pillanattól mélyre tudtam hatolni, pillanatok alatt csúsztam be Lara közepesen tág puncijába. Eleinte lassú tempóba, óvatosan mozogtam, de ahogy láttam Lara beindult, kéjes állapotát átváltottunk egy viharos baszásba. Lara konkrétan szétszedett, használta a farkam, irányított hogyan és milyen pózban keféljem szét. Éppen kutyusban toltuk, mikor Lara oldalról hátranézett, ez egy olyan pornós jelenet volt, hogy egy hangos és hatalmas élvezéssel így lett végem.
  • Elszámolás:

    Telefonon lettem tájékoztatva, az összeg még felkerekítve is átlag alatti, főleg ahhoz képest amit Lara művelt velem:)
  • Összkép:

    A csaj fantasztikus, régen kaptak már így szét:) Nagyon jól esett a teste és társasága is. Az amit csinált azt pedig inkább ösztönösnek éreztem, mint szolgáltatásnak.
Happy Massage