• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    💋

  • Egyeztetés:

    Elég időben jeleztem Tiának az érkezési szándékom és emiatt nyomtam is egy VTR-t, amit hamarosan el is fogadott, s várhattam a jópár nap lecsengését.
    Érdekes módon telefonos kommunikációra most nem került sor, hiszen korábban már telefonvégre kaptam a kisasszony hangját, ami természetesen roppant mód beindító.
  • Megközelítés:

    Én most a kötöttpályás megoldást választottam.
    Nem is kellett túl sokat gyalogolni, csupán pár percet.
    Mint mások írták, a parkolás is sima ügy arrafelé.
  • Helyszín:

    A térképen bejelölt hely nem teljesen pontos, de iránymutatásnak megfelel.
    A lakás szépen berendezett, ami Tia ízlését is bizonyítja.
    Nem kell túl magasra lépcsőzni, s felérés után egyből nyílik is a megadott ajtó.
    Szoba kellemes hangulatú, benne jó nagy ágy szolgálja a megfelelő "kényelmet".
    Fürdő zuhanyzós, rengeteg tusfürdővel és egyéb szükség tisztálkodó szerrel is felszerelt.
  • Lány külseje:

    Tia egy igényes, magas hölgy.
    Mikor megpillantottam a piros, vadítóan szexi csipkés rucijában, egyből piszkos gondolataim támadtak, de még kicsit türtőztetnem kellett magam.
    A képek tökéletesen visszaadják formás alakját, csupán a bőre illata és teste feszességéhez kell a szemtől-szembeni lét.
    Arca nekem tetsző, szemei mosolygósak, ajkai szép ívűek. Haja most épp szőke, vállig érő, amit kibontva viselt.
    Cickók hatalmasak, természetesek, szép formájúak, a bimbói nagyok, izgatásra jól reagálnak.
    Popsija fenomenális, roppant kerek és egyben kemény is.
    Feszes mindene, az egész testrésze.
    Kicsit visszafogottnak tűnt az elején, amit természetesen az első randi is rendesen befolyásolhatott.
  • Action:

    Érkezésemet követően a bemutatkozás során puszival fogadott, majd bekísért a szobába. Egyelőre még visszafogott volt köztünk a hangulat, de az idő múlásával úgy érzem ez oldódott.
    Bekísért a szobába, ahol pár gondolatot váltottunk, majd elkísért a fürdőbe.
    Miután végeztem az alapos tisztálkodással, Tia már anyaszült meztelen, két hatalmas cickóval várt az ajtóban. Nem kellett sok, egymás testének feltérképezéséhez fogtunk és állva egymáshoz simultunk. Szánk kb egy magasságban volt, s kezdett összeforrni. Tia csókja nem annyira szenvedélyes, de amit kezdetben nyújtott, azzal megelégedtem. Közben azért nyelvünk is össze-összeakadt, de egymás torkát azért nem karcoltuk. Míg csókolóztunk, folyamatosan simogattam a popsiját, s markoltam, de annyira kemény neki, hogy nem sok sikert értem el vele. Tia egyszercsak a rám tekert törölközőt kioldotta, mert volt már ott valami, ami nagyon ágaskodni kezdett. Félredobta a rám tekertet, majd elkezdte simogatni a velem egykorút. Finoman, érzéssel, nem vadultan. Elég hosszasan történt az állós ismerkedés, de azért csak leheveredtünk egymás mellé az ágyra. A kisasszony kérdően nézett rám, hogy milyen koreográfiát választok, de megegyeztünk abban, hogy rábízom magam, és sodródjunk csak nyugodtan az árral.

    Kényelembe helyeztem magam, Tia oldalról négykézláb mellém helyezkedett és elkezdte kényeztetni kicsi hy-t. Sejtettem, hogy nem a vadabb fajtát fogom kapni, mert ahogy hozzá látott, ezt szűrtem le abból. Míg tevékenykedett rajtam én a popsiját markolgattam, a cicijét simogattam és élveztem a ténykedését. Bő 1/3-át kapta be, de úgy játszott a makkon, s úgy tekerte a szájában a nyelvét rajta, hogy minden egyes pillanatot élveztem. Különleges a technikája, tényleg nem mindenhol tudják így művelni a franciát. Ameddig csak tudtam húztam, de éreztem, hogy egyre jobban izgat ez a játéka, ezért bő 5-6 perc után lassíttatnom is kellett, ami szemmel láthatólag nem tetszhetett neki, hiszen pont ekkor kezdett hevesebben bólogatni, talán még magát is izgatva így. De nyugtatás képpen magamhoz rendeltem pár csók elcsattanásáért.

    Pózt váltottunk és ő vágta magát kényelmi helyzetbe. Kifeküdve még jobban megkívántam és elkezdtem a szájától lefelé haladva csókolgatni. Eme csodás, feszes testen végig is jártam a nyelvemmel. Aztán a finom illatú (kopasz)barackjánál hosszasan eltevékenykedtem, mely során félúton Tia elkezdte tekerni a csipőjét, jelezve, hogy nincs talán ellenére a kényeztetés. Mondjuk már az elején is jelezte, hogy valószínűleg eredmény is várható majd, de megnyugtattam, jön ami jön, ha nem az sem baj. Aztán folytatva a tevékenységem, hamarosan Tia hasfala is többször megrándult, jelezve, hogy innen már nincs messze a vég, s nem is volt.

    Megegyeztünk abban, hogy pacizunk, de mielőtt nyeregbe pattant volna, kértem, hogy csillogtassa még meg rajtam a mesés franciáját, meg is tette. Aztán gumi fel és kis sikosítás után magába engedte. Uraim, innen a látvány is mesés, mikor két ringó cickó az ember szája felé lebeg, egyből csókolgatni kell őket. Tia behunyt szemmel mozgolódott, tekergett rajtam, én meg figyeltem testbeszédét, s élveztem a helyzetem. Közben loptam pár csókot tőle. Több fajta technikát is bevetett, hol csak a csipőjét forgatta, hol ki-be járatta magába, hol hozzám simult. Egy biztos, élvezetes egy élmény volt innen is látni őt. A kisasszony tevékenysége már rég fokozott izgalmi állapotba hozott, így órákon át nem bírtam már a ki-be csúszkát, a kellő pillanatban megfeszültem és kiengedtem a felgyülemlettet a gumiba.

    Tia kis idő múlva kiengedett magából, leszedte rólam a gumit, megtörölgetett, majd mellém bújt, ahol kellemesen még pár percig eldiskuráltunk.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem érdeklődtem, arról így nem is tudok.
    Előre átadtam a kapott információk szerint megtudott rózsaszálakat, ami végig ott maradt, ahova helyeztem.
  • Összkép:

    A Tiánál eltöltött szeánsz elég jóra sikeredett, mozgalmasan töltöttük a ránk szánt időt annak ellenére is, hogy kissé fáradtan tudtam csak érkezni.
    Technikájával elégedett lehetek, franciája mindenképpen élvezetes.
    A visszatérés lehetősége pedig adott.
Happy Massage