• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia.😊 Köszönöm szépen a pozitív visszajelzést. 😊 Örülök hogy találkoztunk. Puszi😊

  • Egyeztetés:

    Amikor e sorokat írom 120 beszámoló található az oldalon Dominikáról.
    Nehéz feladat valami újat letenni az asztalra,de egyben szabadságot is jelent.
    Hiszen ott az a 120 történtet, ha az egyém hiányos, ott a többi. Kicsit szárnyalhat a fantázia...

    Az első lépés...egy sms (majd még 2-3😀)...-üzenet kézbesítve-...aztán az ember vár és vár......-üzenete érkezett-... Örülünk Vincent? Örülünk!

    Volt még egy telefonos egyeztetés, hogy azért nem egy komplett idióta küld neki 3 napon keresztül üzenetet 🫣 A vonalon keresztül is átjött finom modora, éteri hangja.
  • Megközelítés:

    "Oóóó! Ciao Marina!
    Jó lesz veled lenni újra! Ciao Marina!
    Táncolunk majd összebújva - kigyúlva."

    Énekelte 1981-ben a Hungaria zenekar. Ha lehet ilyet mondani a Marina-part a szextündérek egyetem városa. Megtalálhatóak itt első éves hallgatók, de címzetes professzorok is.

    Az egyik legkönnyenebben megközelíthető helyek közé tartozik.

    "Oóóó! Ciao Marina!
    Könnyelmű csalfa lélek. Ciao Marina!
    Hogy is szerethettelek téged, nem értem."
  • Helyszín:

    A rendszeresen fogyasztott megfelelő csokoládé segít megőrizni az elme élességét és éberségét, valamint a nyugodt hangulatot.

    Egy gondosan összehajtogatott törölközőn vár most egy darab ebből a mennyei mannából.

    Tiszta udvar, rendes ház. Fürdőben minden is van. Finom hangulatfény, normál nagyságú szoba. Tükrös szekrény. Kellemes, nyugató hangulat üli meg a helységet.
  • Lány külseje:

    Az angyalok letekintettek a Földre, és borzadva nézték Atyjuk tökéletlen teremtményeit.

    -Hát Isten, ezek az utolsó generációs emberek elég ócskák lettek- vetette oda ezeket a szavakat a Mindenség Úrának Mihály arkangyal.
    - Sajnos be kell látnunk nem vagy már a régi-jegyezte meg Rafael.
    -Csak nem nekem csipogtok ti pelyhes szárnyú, farkatlan kimérák?- mondta mennydörgő hangon a Teremtő- Mosátok ki a csipát a szemetekből, és tanuljatok!

    Fogott egy marék port egy kihunyt csillag szívéből. Hozzáadott pár cseppet Szűz Mária könnyeiből és Jézus Krisztus véré ől. Gyúrta, nyújtotta , majd formát adott az anyagnak. Végül egy utolsó lehelet a Szentlélektől. A fanfárok felharsogtak. Az angyalok között mélységes csend telepedett le.

    A szőke tincsek közül , átható kék szemek néztek vissza rájuk. A lény ajkára pillantva, egy lépést akaratlanul is előre tettek. Karjuk megemelkedett, hogy tenyerükkel is érezhessék a tökéletes arányokat. Gábriel , már éppen csókolni készült a hibátlan kebleket, mikor a Magasságos megköszörülte a torkát - Haha, szerencsétlen idióták! Hát csak tud még az Öreg? Na eredjetek a dolgotokra, már elég nagy a káosz odalent.
    A varázslatból felocsuda, megszégyenülve eltűntek az angyalok.

    -Tökéletes. Hányszor mondtam az Úrnak, hogy mennyire unalmas a tökéletes-szólalt meg az árnyékban Lucifer, ki kettesben maradt a leányzóval.
    -De én tudom mi kell ide!
    Ezzel fogta Lucifer és egy csipet bujasággal, egy csipet kacérsággal megszorta az isteni remekművet.
  • Action:

    Hát megérkeztem Dominikához.

    Az ember tudata olyan, hogy a hiányzó részleteket mindig kipótolja a korábbi ismeretekkel. Egyedül bizonytalanságom , Dominika arcával volt, nem olyan, mint amire számítottam. Klasszikus szépség, mely minden korban elismerést váltott ki a férfiakból.

    Nagyon nyugodt természetű, jó értelembe vett simolékony leányzó. Kötelező köröket abszolválom.

    A fekete áttetsző köpeny, egy pirosba öltözött Dominikát rejt, melltartója számomra egy igazi ördöglakat, csak hátulról tudom kiszabadítani vendéglátom.

    Dominika teste egy tudományos fantasztikum, ilyen nincs, de mégis van. Az ember nehezen tud uralkodni mohóságán, és bevallom nekem sem sikerült. Minden érzékszervem bevettem, hogy az ingereket magamba szívjam.

    Csókolom lent, csókolom fent, de középen is megállok. Érzéki ajkai hatására, a zászlótartóra is kitűzhető a győzelmi lobogó, akarom mondani gumi.

    Ismerkedős misszi után, több pozitúrát is végigzongorázunk, de egyértelmű a guggolva-lábujjhegyen történő "leckéztetés" visszi a prímet, mindezt elülső és hátulsó helyzetből bemutatva. Nem bírom megállni, hogy néha ne szorítsam magamhoz. Tekintetetünk gyakran találkozik. Neki csábító , nekem szerintem fátyolos.

    Lassan eljön a finálé ideje. Az ágy mellé állok, Dominika ajkai pedig a mennyekbe repítenek.

    Zuhany után már a szavakat is jobban megtalálom. Dominika nagyonszerű hallgató, most megmarad számomra egy titokzatos nimfának.
  • Elszámolás:

    Ide egy nagy klasszikust idéznék:

    "Elszámolás? Nem számoltunk el.
    Volt egy boríték, ami tartalmazta azt, amit tartalmaznia kellett.
    Jelentéktelen, szóra sem érdemes.
    Az asztalra került a második vagy harmadik percben, s ennyi."
    Sir Anfield_Road

    Boríték ugyan nem volt, és asztal helyet a polcra tettem előre.
  • Összkép:

    Miként juthatattam ahhoz a kegyhez, egy ilyen angyal kinézetű és angyal természetű nő, mint Dominika, vendégül lásson egy olyan szürke csinovnyikot , mint én? A Sorsnak miféle furcsa/bizarr összjátéka eredményezte ezt?
    Válaszok nem lesznek.

    Én csak annyit tudok ide írni: Őszintén Köszönöm!
Happy Massage