• Dóri26

  • Beküldte:
  • Dóri26 reagálása

    Édesem!
    Tapasztalataim szerint egy istennőt csupán előcsalogatni lehet valakiből. Neked ez sikerült!..már megint!
    Imádtam minden percet!
    Ölellek!

  • Egyeztetés:

    Már hetek óta érlelődött bennem a gondolat, hogy újra meglátogassam Dórit. A ma délelőttöm szabaddá vált, és mikor láttam, hogy milyen kondíciókkal lehet ma meglátogatni azonnal telefont ragadtam, és pikk-pakk fixáltuk az időpontot. Dóri elkezdett egy kis játékot, feltesz egy kérdést, és ha tudod a választ akkor valami bónusz jár (kevesebb rózsa, hosszabb időtartam, stb.) Tudtam a választ, a google segített, szóval megkaptam a bónuszt, jelesül másfél órát egy órának megfelelő csokorért. Ez Uraim, jackpot.
  • Megközelítés:

    Honvéd Kórháztól nem messze, lakótelepi övezet. Parkolóhely munkaidőben mindig van, közepes tarifa ellenében lehet a kocsit magára hagyni. A tömegközlekedésről nincs infóm, de szerintem néhány perc séta ellenében az sem nehézkes.
  • Helyszín:

    10 emeletes panelház másfél szobás lakása, fürdő rendben, törcsi OK, 2 féle tusfürdő, szájvíz, ruháknak fogas az előszobában. Baszobában egy padlóra fektetett 160 (180?) széles ágykeret, benne matrac, nem fog senki nagyot esni róla. A falon IMAX méretű tükör, nem tudsz nem mozizni benne.
  • Lány külseje:

    Dóri26... Egy ikon. A tökéletes MILF. Magas, vékony lány, alkatához képest (is) gigantikus, formás, telt dudákkal. Feszes, de nem túl izmos test, ápolt fogacskák és körmök, néhány kisebb tetkó. A szeme csodaszép, egy nagymacska pillantása. Fehérre hidogénezett vadóc frizura, oldalt magasan felnyírva. Engem megvett kilóra, nem véletlenül mentem vissza hozzá, és nem utoljára voltam.
  • Action:

    Visszaolvasva elég hosszú lett, előre szólok! :)

    Belépést követően AZONNAL kényelmes tempójú, lágy nyelves csókok, szoros ölelés, a szívem majdnem megállt, ahogy hozzámsimultak melleinek halmai. Piros combfixben és magassarkú cipőben, meg valami fekete felsőben fogadott, de a memóriám nem volt toppon ezekben a percekben. Nagyon jó volt viszontlátni őt. Látta rajtam, hogy le vagyok dermedve a látványtól, elzavart zuhanyozni. Annyi erő még volt bennem, hogy megszabadítsam a textiltől, és kicsit játsszak a lökhárítókkal, csak aztán vonultam el a gyors és alapos tisztálkodásra.

    A szobába lépve Dórit már az ágyon találtam, pillanatok alatt a szájában voltam. Én még állva, a tükörből szemléltem ahogy játszik a bránerrel. Dóri mestere a szopásnak, cuppogva, nyálat csorgatva, köpködve, nyaldosva, a makkal csókolózva fokozza a férfiember vágyait. 1-2 perc után lerogytam mellé, azonnal széttárta a lábait, és a tükörből csodáltam hívogató pináját. Engedtem a csábításnak, és először féloldalas, majd klasszikus 69-ben fölé kerekedtem, és én is elkezdtem őt kényeztetni. Először a csiklót ingereltem, majd széthúzva a barackot, a nyelvemmel dugtam punciját. Ekkor élvezett el először, kiengedte a szájából a golyóim, és zihálva, ívbe feszülve röppent el. Dóri igencsak orgazmusképes, több orgazmust is ki lehet hozni belőle. Hagytam kicsit pihegni, majd a hátamra heveredtem, kispárnákkal támasztva a fejem a látvány érdekében. Volt is mit néznem. A lábaim közé helyezkedett, megolajozta kicsit a cickókat, én összefogtam őket, és elkezdte baszni velük a farkam. Közben végig a szemembe nézett kb. 10 cm távolságból, 1-2 rövid csókot is váltottunk. Egyik kezével ezalatt a golyóim masszírozta, nagyon közel kerültem a durranáshoz. Viszont nem így terveztem az első lövést, kértem szopogassa a rudat, amit a tőle megszokott minőségben meg is tett. Egy nagyon lassan felépített, rendkívül intenzív orgazmust ért el nálam, a kifröcccsenő áldás nagy része a hasamon, mellkasomon csattant, a maradék pedig Dóri szorgos kezén csurgott lefelé. Közben nyelvével a makkom alját ingerelte, kibaszott jó volt.

    Összebújtunk pár percre, simogattuk, babusgattuk egymást, ez elég érzelmes része volt a randinak. Utána megmasszírozta a hátam, közben tartalmasan és szórakoztatóan elbeszélgettünk, és a tükörben gyönyörködtem szépségében. Azt hittük elrepült az idő, pedig még csak 30 percnél tartottunk. Ennek nagyon megörültem, nem kellett kapkodni.

    A második körnél egy rövid, olajos farokmasszázzsal kezdett, de hamar a szájában voltam ismét. Mikor megacélozta a faszom, felgumizott és lovagolni kezdett rajtam. Ölelkezve, csókolózva ringtunk, hamar elélvezett ismét. Kértem maradjon még így, mert játszani akartam az elém táruló emberfej méretű mellekkel. Közéjükfúrtam az arcom, aztán felváltva, majd a melleket összepréselve egyszerre nyaltam és szoptam a bimbókat. Ez annyira beindította, hogy meglett a harmadik orgazmusa is. Kutyusban folytattuk, ekkor kezdtem én is dolgozni. Jól esett az aktív mozgás, lendületesen, a rudat teljes hosszában járatva keféltem, a tükörben élvezve üzekedő párosunk látványát. Misszibe fordulva nyomtuk tovább, ekkor már egyértelműen basztunk, és nem szeretkeztünk. Valahogy ráérzett, hogy imádom a trágár biztatást, onnantól folyamatosan nyomta nekem a perverz szöveget, kéjes arckifejezéssel, végig a szemembe nézve: "igen, kúrd a pinám... nagyon ügyes fiú vagy, basszál meg jó keményen..." MIkor elkezdte szopogatni a mutatóujját, kivettem a szájából és én csináltam neki. Szopogattam, nyaldostam, finoman harapdáltam az ujját, ami megint annyira felpörgette, hogy kéjtől etorzult arccal, a szemembe nézve negyedszer is elment. Maximális fordulaton kúrtam tovább, és a melleit gyömöszölve-simogatva élveztem egy akkorát, hogy azt hittem a gerincvelőmet is kipumpálom a faszomon. Leroskadtam mellé, és percekig csak pihegtünk egymás karjaiban, farkammal még mindig a puncijában.

    Amikor éreztem, hogy lábra tudok állni, akkor zuhanyzás, öltözés közben beszélgetés, majd búcsúölelés után távozás következett.
  • Elszámolás:

    Minden egyes rózsaszirom megérte, a kis akció miatt pedig rendkívül kedvezőnek mondanám.
  • Összkép:

    Azt éreztem, hogy ezalatt a másfél óra alatt szerelmesek voltunk egymásba. Nem olyan volt, mintha egy havercsajjal dugnál, ez egy rapid szerelem volt, tele érzelemmel, odafigyeléssel, szenvedéllyel. Megyek még hozzá, bár most várok egy darabig, azt akarom, hogy minden randink egy a mostanihoz hasonló ünnep legyen számomra.
Happy Massage