• Leóna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Leóna reagálása

    Köszönöm:) Várlak szeretettel vissza:)

  • Egyeztetés:

    Hét közepén hívtam, elsőre sikerült elérnem, hamar felvette és sikerült szombatra időpontot egyeztetnünk ami mindkettőnknek megfelelt.
  • Megközelítés:

    Flórián tér mellett, én autóval érkeztem volt parkoló bőven de ha tömeggel is könnyen oda talál az ember.
  • Helyszín:

    Érkezés után hívtam, elmondta amit kellett és pikk-pakk fenn is voltam a lakásnál.
    Átlagos kisebb panel lakás de teljes a tisztaság minden rendezett. A fürdő sem tágas de egy zuhanyzáshoz pont elég, volt hely jópár féle tusfürdőnek is!
    Nagyobb ágy a szobában a ruháknak is van hely, kényelmesen le lehet vetkőzni.
  • Lány külseje:

    Egy nagyon dögös csipkés bodyban fogadott, hatalmas mosollyal! Azt kapod amit a képeken látsz,magas, nagyon formás nő, fantasztikus szilikon mellekkel,markolni való fenékkel! Az arca korának megfelel,szép fogak,vidám szemek,nem fog csalódni senki. A testén nem fog az idő, a harmincasok nagy részét kenterbe veri!
  • Action:

    Belépés után bemutatkoztunk, puszik, majd bekisért a szobába. megmutatta hol vetkőzhetek,gyorsan neki is láttam. közben megdicsérte a tetoválásaim és én is őt.
    Az alsóm még magamon hagytam,amire kacéran rá is kérdezett de mondtam neki hogy meghagyom meglepetésnek.
    Elkisért a fürdőbe,kaptam törölközőt,megköszöntem és mondtam hogy sietek vissza. Gyorsan és alaposan meg is oldottam majd némi szájvíz után már indultam is a szobába.
    Mosolyogva várt,még a fogadó szettben,örült hogy végre mindent láthat. Ahogy közeledtem felé, ő felém lépett és egyből megcsókolt! Finom igazi csókok voltak teljes nyelvhasználattal. Nagyon jól esett,ahogy hozzám bújt, simogatott közben. Nem bírtam sokág én is elkezdtem felfedezni a testét, miközben finoman nyaltam a nyakát simogattam a testét azokat a csodás melleit. Ezt ő is viszonozta majd a farkam után nyúlt ami már javában keményedett,elkezdte simogatni és dicséretek közben nemsokára már a szájában voltam. Nagyon profin kezdett kényeztetni,lassan kezdett de hamarosan már tövig bekapta és lennt is tartotta!Kezdtem beindulni,kihámoztam a ruhájából,markoltam a melleit de eközben sem hagyta abba áldásos tevékenységét sőt, finoman én is toltam, mozogtam a szájában,olyankor még a torkát is érezhettem! Eszméletlen jó volt ahogy teljesen eltüntetett, közben rámnéz és örömmel Fogadja a dicséreteim! Elég sokáig élveztem igy de a lábaim kezdtek gyengülni, ezért hanyatt fektettem és úgy adtam újra a szájába. Ez is fantasztikus látvány volt ahogy teljesen magába szív,közben simogatja a combom,hasam.Ebben a pózban én is jobban hozzá fértem,simogattam a fazonra igazított puncit (gyerekkorom óta nem találkoztam ilyennel,szép emlékeket hozott) ami már igazán forró és nedves volt! Szerettem volna megkóstolni,aminek őszintén megörült! Nagyon szép és finom is volt a puncija,igyekeztem minden tudásom bevetni. Húzta a fejem az ölébe,szorított a combjaival,nyögdécselt és úgy tekerte a csípőjét hogy esélyem se legyen hibázni! Sokáig voltunk így de nem bántam mert éreztem hogy élvezi! De már nagyon kívántam,feltérdeltem és gumit kértem. Missziben kezdtünk finoman csúsztattam be,lassan kezdtünk de bíztatott és elég temmpósra váltottunk,én faltam a melleit,nyakát és persze folyamatos csókok. Idővel kértem had támadjak hátulról,azt a látványt semmiképp nem akartam kihagyni! És milyen jól tettem! Nagyon éreztük egymást úgy,tolta rám magát,körözött a fenekével,én meg toltam neki tövig ahogy csak tudtam. hol gyorsabban hol lassabb de határozott mozdulatokkal igyekeztem a kedvére tenni, hamár nekem olyan jó. Néha előre nyúltam,felhúztam magamhoz,markoltam a mellét,csókokat váltottunk,teljesen benne vagyok ő pedig tekergett rajtam! Végül a hasára feküdt,így még feszesebben éreztem. Minden maradék energiám bele adtam és végül így élveztem el, hörögve, gumiban,szorosan benne!
    Egy darabig még így maradtunk amíg meg nem nyugodtam. Megtörölgetett,hanyatt dőltem pihenni, ő hozzám bújt és még így beszélgettünk kicsit.
    Az egy óra el is telt,remegő lábakkal felöltöztem, egy búcsúcsók,pár simogatás és indultam.
  • Elszámolás:

    Nem kértem extrát, teljesen elég számomra ami az alapjában van. Nekem teljesen megérte,nagyon jó élmény volt vele!
    A rózsákat az előszobában tettem le mielőtt felvettem volna a cipőm.
  • Összkép:

    Már a folyamatos mosolyával kedvességével megvett, a teste és technikája,lendülete is megfogott. Szerintem erősen ajánlott, én még biztos találkozok vele!
Happy Massage