• Valéria

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randi reggelén vtr-en jeleztem látogatási szándékomat, melyet kis idő elteltével visszaigazolt, elfogadott.
  • Megközelítés:

    A megadott cím egyértelmű. Autóval érkeztem, könnyen találtam helyet, fizetős a parkolás. Aki BKV-vel érkezik pár perc séta a Nagyvárad tértől.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta és rendezett mint eddig minden alkalommal. A fürdőszoba is tiszta, száraz kilépő, sokféle tusfürdő, többféle szájviz áll rendelkezésre.
  • Lány külseje:

    A valóságban teljesen olyan mint a fotókon.
    Vékony törékeny, mosolygós kis hölgy.
  • Action:

    Érkezéskor puszival üdvözölt mint egy régi ismerőst. Amíg a ruháimtól megszabadultam csevegtünk kicsit, majd egy frissítő zuhany következett. Ahogy a fürdőböl kiléptem Ő az ágyon várt négykézláb egy szál tangában. Ahogy odaléptem a szájába vette a férfiasságom és kaptam egy finom kényeztetést.A finomságot fokoztuk azzal hogy a fejét először csak finoman aztán egyre erősebben ráhúztam a farkamra, amilyen mélyen csak lehetett benyomtam a torkáig. Volt némi öklendezés,ilyenkor kis levegővételnyi szünet és folytattuk tovább. A kényszer mélytorkosból elég lévén hanyatt fektettem, megszabadítottam az apró bugyitól és elkezdtem a testét puszilgatni, simogatni. Természetes hogy a végén a csudifinom illatos puncijánál kötöttem ki. A nyelvészkedésem sikerét igazolta hogy kétszer is megjárta a csúcsot. Nagyon jó érzés volt ahogy a teste megremegett a gyönyörtől, amit én idéztem elő. Hanyatt fekve a lábai a vállamon így hatoltam be a farkammal a kéjbarlangjába, ami kiváltotta a tetszését.
    Földrengésszerű orgazmusomat követően összebújva , beszélgettünk, simogattuk egymást. Kis idő elteltével elképesztően finom francia tudásával harcrakésszé varázsolta a farkamat, kértem hogy a popsijával lovagoljon meg. Kis lovaglás után több pózt is kipróbáltunk, a végén visszatértünk a mélytorkos franciához. Az intenzív orgazmusom olyan erős volt hogy másodszor már nem tudtam a csúcsra jutni. Ott lebegtem a határán de a siker elmaradt. Ennek ellenére csodás volt.
    Az időnk lejárt, ideje volt távozni.
  • Elszámolás:

    Szokásomhoz hűen egy extrát a popòt kértem, amit mint eddig is minden alkalommal megkaptam.
    A mostani randin is kaptam egy csudifinom meglepetést, ami kettőnk titka marad nehogy valaki követelje tőle. Ha Ő úgy gondolja akkor adni fogja magától.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes 2 órát töltöttem együtt Valival. Nem első alkalommal voltam nála.Biztos vagyok benne hogy törzsvendég leszek nála. Mindenben a kedvemet kereste, az volt a fontos hogy nekem a kedvemre tegyen.ami teljes mértékben sikerült is.
Happy Massage