• Lili

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel sok elfoglaltságom és kiszámíthatatlan napjaim miatt nagyon régen voltam masszázson, halaszthatatlanná kezdett válni valamelyik kedvencem meglátogatása. Lett is egyben üres két órám, elkezdtem keresni a lehetőségeket. Egyik kedvencem szabin, másikhoz nem tudom megoldani ennyi idő alatt az oda- és visszajutást, egyszer csak megtaláltam a már régen elmentett Lilit. Hívtam, nem vette fel, már kezdtem pánikba esni, B-, C-, D-terveket kreálni, amikor egy csörgéssel visszahívott. Na, gyorsan diszkrét helyre mentem, és visszahívtam, nagy örömömre tudott fogadni a kért időpontban. Az sem tudta elvenni a kedvemet, hogy csak egy órás szabadideje volt, gondoltam, ki a kicsit nem becsüli... A hívás után nem sokkal már szedhettem is a sátorfámat (na jó, maximum cövek).
  • Megközelítés:

    Az idő alkalmas volt rá, így Bubival mentem, de minden módon megközelíthető Lili rendelője. Mindenféle BKV, parkoló, mi szem s szájnak ingere.
  • Helyszín:

    Viszonylag új a ház, a lakás teljesen rendben van. A szoba tökéletes, a fürdővel sincs baj, kádban lehet zuhanyozni, zuhanyfüggönnyel tud az ember elszeparálódni a működő mosógéptől. Tusfürdő, dezodor, szájvíz megfelelő választékban rendelkezésre áll. Törölköző az ilyen helyeken szokásos átlag közepes méretű, nem kimondottan nedvszívó, de a célnak megfelelő. A szobában tatami, tükör, szobainas, kis asztal (óra, szemüveg mehet oda).
  • Lány külseje:

    Bár nem kimondottan az esetem, de nagyon szép lány Lili. Alacsony, vékony, már-már kislányos, de gyönyörű arcú, szép alakú, arányos, és nagyon kedves. Mellei aprók, kislányosak, gyönyörű bimbóval. Punciján 1-2 napos borosta (engem nem zavart, az én arcomon is volt), ezzel együtt finom, gyönyörű punci, szép fenék, hibátlan bőr. Félhosszú, hullámos világosbarna haja befonva, az összkép tökéletes. Cuki hangja van, ami még inkább kislányossá teszi. Más alkat a gyengém, de itt el lettem varázsolva. :)
  • Erotikus masszázs:

    Masszázs az nem volt, talán legközelebb, ha sikerül másfél órára mennem. A végén, mint kiderült, egy rövid simogatás / nyomkodás még belefért volna, de nem maradt bennem semmi hiányérzet.
  • Levezetés:

    Két puszival üdvözölt, aztán zuhany után a szobában nyakamba tette a kezeit, és egymáshoz bújtunk. Régebben több helyen is jutott ilyen (első) fogadtatás, mostanában már nem általános. Meg is döbbentem. Bár csókra nem neveztem be, azért a nyakát, vállát végigpuszilgattam, majd engedélyt kértem a felső eltávolítására. Közösen kiviteleztük, majd folytattam a csókok osztását a mellekre. A bimbók jól reagáltak, apró udvaruk van, tökéletesen illik Lili alkatához és melleihez.
    Ő is csókokat lehelt a nyakamba, simogatni kezdett. Kértem, hogy dőljünk el. Lekerült a bugyi is, és finoman simogatni kezdtem mindenfelé. Azután a lábai közé kerültem, és elkezdtem franciázni, amit nagyon jól fogadott. Néha az ujjammal is besegítettem, a másik kezem egyik ujjával pedig a gátat kezdtem el masszírozni. Erre nagyon jól reagált, nem is hagytam abba. Nyelvem a csiklóján, punciján, bal kezem egyik ujja a gáton, a másik kezemmel hol a fenekét, hol egyik mellét, hol a csiklóját simogattam. Egyre sűrűbben vette a levegőt, én váltogattam a sebességet, a finomságot, aztán megszorította kezemet, és hosszan, lüktetve adta meg nekem az elélvezés élményét. A nedvesedéséből ítélve talán tényleg jól is esett neki, megköszönte az élményt.
    Ezután én következtem. Lili is finoman kezdett (így szeretem), majd külön kitért a golyókra, zacskókra is. Finoman, kevésbé finoman, kb ez volt a repertoár, tökéletesen érzett rá az igényeimre. Alapvetően ritkán szeretem durván, nem is illik mindenkihez, Lili alkatától, egyéniségétől nagyon távol állónak tűnt volna, talán illúzióromboló is lett volna. Így azonban nagyon jó íve volt a kényeztetésének. Talán tudatosan, de módszeresen húzott fel, egyre ritmusosabban, tágabb amplitúdóval szopott, közben simogatott. Néha feljött, elhelyezett egy-egy csókot itt-ott, de alapvetően a farkammal és környékével foglalkozott, változatos technikával. Én pedig annyira élveztem, hogy igyekeztem minél tovább húzni az élményt. Aztán eljutottunk egy pontra, ahonnan hamarosan nem volt tovább, itt megkérdeztem, mehet-e szájba, amire egy természetes "Persze"-vel válaszolt, és nem is pazarolta tovább beszédre a száját. Érezhette, hogy a vége felé járok, adott még egy csavart a dolgoknak, egy kicsivel több vákuum, egy kicsit még mélyebbre engedte, aztán amit lehetett, kiszívott belőlem. Az utóbbi idők egyik legjobb élvezésében részesített. A szájában tudtam lenyugodni, még egy-két kört tett a nyelvével, picit még adott egy ritmust a lenyugvásnak, majd papírtörölközőért nyúlt. Rólam nem sok mindent tudtunk letakarítani.
  • Elszámolás:

    Minden extrája (csók, szájba élvezés) a * közreműködését igényli, még jó, hogy rákérdeztem, mert kevesebbel készültem. Az alap csomag a mai átlag, az extra valamivel átlag fölötti, az élmény magasan az.
    Egyetlen apró negatívum: Az asztalon lévő óra nem pontos. Még simogatott, amikor rápillantottam, és konstatáltam, hogy 12 percem van hátra (egy kicsit meg is lepődtem, masszázzsal együtt is elég szokott lenni 1 óra mindenre). Megkérdeztem, jól jár-e, azt felelte, igen, én gyorsan elmentem zuhanyozni. Az utcán, a saját órámon vettem észre, hogy 48 perc telt el a megérkezésem óta, tehát az az óra legalább 13-15 percet sietett. Valószínűleg ez nem Lili hibája, ez semmit nem von le az érdemeiből, és akkor még jól is jött, időben visszaértem a későbbi megbeszélésre.
  • Összkép:

    Lili nagyon szép, fiatal, odaadó lány, tökéletes hozzáállással, tudással és technikával. A randi elejétől a végéig azt éreztem, hogy itt minden rólam szól, nekem kell jól éreznem magam. Abszolút az a kategória, akihez bármikor szívesen visszatérnék, minden téren kellemes élményekkel távoztam.
Happy Massage