• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A képei a masszázsoldalon hívták fel rá a figyelmem, már akkor megállapítottam nagyon rendben van ez a lány. A kategóriaváltás merészebb fotókkal is járt, aminek nyilván megörültem és végleg elhatározott a látogatási szándékomban. A látogatás előtti nap beszéltünk, mikor jelezte hogy hívható. Kedves jó stílusú kommunikáció, minden fontos tudnivalóra kitér az egyeztetés alatt.
  • Megközelítés:

    A lányok által egy frekventált kerületben rendel. Tömegközlekedés kiválló, de autóval is kényelmesen odataláltam és egyszerűen találtam parkolóhelyet. Ezen a részen több építkezés zajlik ezt leszámítva nyugodt környéknek mondanám.
  • Helyszín:

    A lakáson is érződik, hogy új építésű a modern megoldásokból is látni hogy minden új. A fürdőszoba kényelmesen tágas, káddal és elegendő tisztálkodási dolog van bekészítve. A tetthely letisztult és praktikus eszközökkel felszerelt, tatami, tükör és a ruhákat is kényelmesen eltudjuk helyezni. Kellemes hangulat tökéletesen megteremtve egy kis erotikus kalandozásra.
  • Lány külseje:

    Eddigi szolidabb képei is lenyűgöztek, a váltás utáni intimebb kėpek meg nagyon beindítottak. A valóságban is pont a képeken érzėkelhető bujaság köszön vissza. Barbi gyönyörű, buja és kívánatos, ezek mellett figyelmes és kedves lány. Ízléses sminkben fogadott, ápolt haja és bőre tűnt fel először , majd a bombázóan nőies teste taglózott le.
    Tipikusan az a csaj akivel folyamatosan a lepedőt gyűrnéd.
  • Action:

    Egy kellemes szerelmeskedős, bújós szexre vágytam. A bőséges lehetőségekhez képest maradtam a szolídabb szeretkezésnél. A zuhany után egy kis ismerkedős, cirógatós bevezetővel indítottunk még állva. Kedvesen közeledett és teljesen kezdeményező volt. Símogatott és puszilgatott, ezt alaposan kiélveztem, majd mikor lefeküdtünk a tatamira lelkesen viszonoztam. Az ösztönös és természetes reakciók bátorítottak, semmi megjátszást nem érzékeltem az együttlétünk alatt. Síma finom nedűs punciját élvezet volt kényeztetni. Halk nyögésekkel reagált, ahogy a nyelvem habzsolta a finom kelyhet. Majd a melleit csókoltam, amit lehet finoman markolászni és a kemény bimbókat is ízlelgetni. Barbi közben a szerszámot kézbe veszi és finoman kényezteti, majd lecsúszik és egy hosszú alapos szopással addig kényeztet míg megkérem hogy húzzunk lassan gumit. Misszibe hatolok a szűk és nedves punciba így könnyen hatolok egyre beljebb.
    Közben Barbi arcát fürkészem, felkorbácsol a látható kéj, amit a kemény farkam okoz ahogy hatolok egyre mélyebbre. Először lassan, óvatos tempóban dolgozok rajta, majd jelzem hogy forduljon hasra. Bal lábát kicsit feltolom és térdelve helyezem a farkam a rózsaszín punciba. Nézem, ahogy ki be jár a farkam ebbe a csoda szexi csajba. Közben markolom a formás fenekét, majd rádőlök és átkarolom alulról, így húzom jó mélyre a farkamra és így is lesz végem.
  • Elszámolás:

    Barbinak több extrája is van, amiket nem vettem igénybe. Telefonon megbeszéltük, hogy mennyibe fog kerülni a program és érkezésemkor ezt az összeget rendeztem.
  • Összkép:

    Barbi egy nagyon klassz, szexre született csaj. Ilyen minőségi szolgáltatás mellett nagy karriert fog befutni az oldalon. A testi és belső adottságai is egyaránt megvannak, hogy top szolgáltató legyen.
Happy Massage