• Nina

 • Beküldte:
 • Nina reagálása

  Drága Dieggo!
  Nagyon szépen köszönöm hogy találkoztunk. Rendkívül kedves voltál nagyon jól éreztem magam! Várom a folytatást☺️és az ismétlést ! Szeretettel várlak vissza!
  Sok puszika (ahogy te hívod) 😀😘

 • Egyeztetés:

  Kronológiailag egy picit visszább kell mennem az időben, hogy felvezessem honnan indultunk, és végül hova jutottunk el. Kb 1 hónapja vettem fel vele a kapcsolatot az oldalon egy telefonos egyeztetés keretein belül, lazán, flottul ment az egyeztetés, roppant kedves, laza- közvetlen stílusban tájékoztatott a lehetőségekről, tiszteletdíjakról és időtartamról. Hamar nyélbe ütöttük az 'üzletet'. Napokon belül létre is jö(hete)tt (volna) a találkozónk, de a egy munkahelyi vis maior helyzet keresztül húzta a számításaimat, így legnagyobb bánatomra le kellett mondani a randinkat.
  Mindkettőnk sajnálkozása közepette és után, pár hét múlva újra támadtam ismét interurbán megoldással, amikor is eldöntöttük, ha kő-kövön nem marad, akkor is véghez visszük a küldetésünket, és beteljesül közös vágyálmunk egy találkozó keretében.
  2 nappal későbbre , kívánságom szerint Velem kezdte aznapi programját egy másfél órás program keretében. Ahogy írtam, elhatároztam, ezt az élményt már senki és semmi nem veheti el tőlem-tőlünk..
 • Megközelítés:

  Általában autóval közelítem meg a helyszíneket, de úgy gondoltam, hogy a jó időre és az egészséges mozgásra való tekintettel beiktatok egy kellemes bkvs-sétás etapot. Szerencsémre a kiváló 'földrajzi elhelyezkedésem' lehetővé tett egy hangulatos, egy átszállásos utazást az éppen elhalkuló reggeli budapesti közlekedésben a helyszínig. Egy órán belül a helyszínen is voltam, még 1 bátor üzenetet is megeresztettem, miszerint hamarabb is tudok érkezni pár perccel, ha megfelel. Mindezek ellenére, maradtunk az előre megbeszélt időpontban :)
 • Helyszín:

  Óbuda központi részén helyezkedik el a találkahely, amely egy régi germán eredetű, de hazánkban, főleg a szocializmusban egy kimondottan népszerű férfi nevét rejtő utcában helyezkedik el. Kettős érzéseket rejt magában a milliő, amely hatásaiban ötvözi az indusztriál és a polgári környezetét.
  Nekem abszolút a zsánerem, mind építészetileg, mind hangulatilag ez a fajta környezet.
  A lakás hangulatosan berendezett, illatos, fényekkel ellátott randihelyszín, minden igényt kielégítő, ellazulós helyszín.
  Higiéniailag kiváló állapotú minden helyiség, a tetthely kimondottan hangulatos emelvényen lévő szuper kényelmes matrac rózsaszínes led megvilágítással, illatanyagokkal. A fürdőszoba zárt, üveges zuhanyzóval ellátott értelmezhető tekerentyűkkel működő tágas tisztálkodóhely. Egy rossz szavam se lehetett semmire. Törülköző kimondottan nedvszívó, mely a randi végeztével újra cserélhető. Óbuda központi részén helyezkedik el a találkahely, amely egy régi germán eredetű, de hazánkban, főleg a szocializmusban egy kimondottan népszerű férfi nevét rejtő utcában helyezkedik el. Kettős érzéseket rejt magában a milliő, amely hatásaiban ötvözi az indusztriál és a polgári környezetét.
  Nekem abszolút a zsánerem, mind építészetileg, mind hangulatilag ez a fajta környezet.
  A lakás hangulatosan berendezett, illatos, fényekkel ellátott randihelyszín, minden igényt kielégítő, ellazulós helyszín.
  Higiéniailag kiváló állapotú minden helyiség, a tetthely kimondottan hangulatos emelvényen lévő szuper kényelmes matrac rózsaszínes led megvilágítással, illatanyagokkal. A fürdőszoba zárt, üveges zuhanyzóval ellátott értelmezhető tekerentyűkkel működő tágas tisztálkodóhely. Egy rossz szavam se lehetett semmire. Törülköző kimondottan nedvszívó, mely a randi végeztével újra cserélhető.
  Ha ez itt megengedtetik, számomra ez plussz pontok tömkelege :)
 • Lány külseje:

  Sarkalatos pont a külső, főleg arckép nélküli hirdetés esetében. Elsősorban a képeken átjövő hangulat fogott meg Nina esetében, illetve a pazar , nemes formavilág. Ahogy bebocsájtást nyertem az épületbe a szívem egyre hevesebben vert, hogy meglássam Őt. Nyílt az ajtó, beléptem, Nina a sarokban elbújt, majd fordulás után teljes valójában rám mosolygott. Az általam kért body-magassarkú-fekete nylon combfix szettnem fogadott: a látványtól a szavam elállt, de erőt vettem magamon és 2 puszi keretében üdvözültük egymást. Arca kimondottan szép: húsos ajkai, gyönyörű ívelt, 'égő', kicsit vágott kék szemei lebilincseltek. Magamhoz húztam, kezeimmel diszkréten végig mértem vonalait, rendkívüli élményt szerezve magamnak, és remélem neki is :) Az állam leesett , ahogy feldolgoztam a vizuális élményt: magassarkújában királynői élményt nyújtott, vékony fekete nylon harisnyájában emelte a szexuális vágyat , a body meg keretbe foglalta minden férfi álmát. Lábfeje szexi és harapnivaló , izgató hatású volt. Ha a látványtól valaki nem jön lázba, az veszett fejsze nyele, és menthetetlen :) Úgy Istennő, ahogy van :)
 • Erotikus masszázs:

  Masszázs előtt, belépésem után sort kerítettünk egy ismerkedős beszélgetésre. Leültünk a kanapéra, lábait az ölembe vetette és beszélgettünk az élet nagy dolgairól . Olyan érzés fogott el, mintha már régóta ismernénk egymást, kötetlen beszélgetés vette kezdetét pár percig. Simogattam , pár igazi csók is elcsattant , majd éreztem, hogy a vágy nem engedi ezt sokáig, így a zuhanyzó felé vettem az irányt.
  A tisztálkodóhely jól értelmezhető , alaposan, de kellő tempóval túlestem a tisztálkodáson, alig várva, hogy beosonhassak a szobába, ahol a nyitott ajtón keresztül láttam Nina sejtelmes, kiváncsiskodó mosolyát :)
  A masszázs egy kimondottan izgató csúszkamasszázsban manifesztálódott előlről-hátulról. Olajjal bekenve testét izgatott tetőtől talpig mindkét irányból bokától tokáig. Nehéz volt megállni a masszázs kategóriában a határokat, de a tartás megvolt bennem, annak ellenére, hogy akkor és ott többet is el tudtam volna képzelni :)
  Így hát áttértünk a minden igényt kielégítő kölcsönös kényeztetésre. :)
 • Levezetés:

  Úriemberhez méltóan először én igyekeztem kedveskedni vendéglátómnak, arcától lefelé haladva csókoltam nyakát, füleit, áttérve csodaszép izgatható melleire, oldalára, ami jól reagált, haladva a csodaszép, szexi és formás dereka és popsi felé. Elérve a kelyhét csodaszép látvány fogadott: izgatható, nedvedző , édes jégkrém fogadott, amit bűn lett volna nem kényeztetni. Kiválóan reagált ténykedésemre , talán nem is 1x sikerült elrepítenem bájos múzsámat.
  Aztán jelezte, most ő akar megkínozni: ergo jöhetett a feketeleves. Folytatódott a meztelen csúszka , ami már alapvetően megtette hatását, és hason fekvésemet már alaposan nehézkessé tette. Megkímélt a további 'láthatatlan' bár kellemes érzésektől, hátamra parancsolt, és elejét vette ugyanez, csak előről.
  Beolajozta magát ismét, és a tükörbe nézve magunkat, újra kínzásba vett. Kéjesen siklott rajtam, egészen mást imitálva, ami nem volt ellenemre, szerszámom szájnyújtásira volt tőle végig, de játszott velem, mint macska az egérrel. Vágyakozásomat meglehetősen sokáig húzta, de lassan kezdett megkímélni, és férfiasságommal elkezdett játszani a szájával. Egy ideig hagytam, majd 69et kértem tőle, amit szívesen meg is tett kedvemért, majd pár perc múlva együtt repültünk el, számomra csodálatos vizuális élménnyel megajándékozva.
 • Elszámolás:

  Diszkréten elhelyeztem a szobában, nem esett szó róla.
 • Összkép:

  Elképesztő szexuális kisugárzással rendelkező Hölgyet ismertem meg a személyében. Rendkívűl izgató, Igazi Nő, akivel egy egészséges férfi többet is el tudna képzelni. :)
Happy Massage