• SabinaSweet

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Whatsappon szoktunk egyeztetni, nehezen szokott válaszolni. Hirdetését egy hónapban talán kétszer látni. Telefonon nagyon nehéz elérni. Nem mindennap dolgozik. Változó hogy mikor melyik nap van éppen, van olyan hogy hétvégén, de akkor csak este.
  • Megközelítés:

    Parkolás ingyenes a közelben. Már az autóm nélkülem is odatalálna . GPS pont oda visz amit Szabina megadott. Autóbusz állomás is van a közelben.
  • Helyszín:

    Jól megszokott lakás. Szépen felújítva, klímával felszerelve amit most pont fűtésre használ a hercegnő. Fürdőben tágas tusoló, amiben ketten is el szoktunk férni.vagy 10 - 14tiszta törölköző várja a vendéget. Nagyon sok tusfürdő közül lehet választani. Senki más hirdetőnél nem volt ennyi választék mint itt. A szoba átlagos méretű, itt helyezkedik el a földön egy matrac, itt történik a masszázs, illetve a kényeztetés. A matrac mellett egy tükör foglal helyet. A fal tövében ledszalag fut végig, hangulatos fényt biztosítva. Halk zene szól egy hangfalból.
  • Lány külseje:

    Szabina külseje olyan mint a fotókon. Egy igazi gyönyörűség a hercegnő. Nem hinném hogy valakinek ne tetszene, az arca és a szeme is nagyon szép. Az egész teste gyönyörű, igaz szedett fel pár kilót, de talán még kívánatosabb lett. Mellei is szépek a meredő
    bimbókkal, imádom csókolni, kényeztetni őket. A popsija meg egy csoda, nagyon izgató, főleg mikor rázza. A puncija fantasztikus, szerintem a legszebb amit eddig láttam. Legtöbbször bodyban, vagy fehérneműben fogad, esetleg fekete köntösben.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsról most érdemben nem tudok mit írni, mivel csak egy órát tudott fogadni, így fel sem merült a masszázs lehetősége. Egyébként ha 90 vagy 120 percet lehetek vele akkor én megmasszírozom a hercegnőt, és még csúszka masszázs is van a palettán. Remélem hamarosan lehetek vele 120 percet.
  • Levezetés:

    Amik az adatlapján ki vannak írva azokat valóban teljesíti. Ez nagy ritkaság a hirdetőnél. Mai nap pozitív meglepetés ért, mivel csupán négy perc csúszás volt az időponttól, igaz hogy az előttem lévő vendég öt perccel az időpontom előtt távozott. Ez még így rendben van. Sőt a 60 percből 65 perc lett. Amint jelzett Szabina én zártam a kocsit és mentem hozzá. Egy fekete bodyban fogadott. Puszi, puszi, ölelés, simogatás. Vittem neki egy kis gyümölcsöt, és egy alkoholmentes pezsgőt. A konyhapulthoz mentünk, kérdeztem hogy felbontsam, azt válaszolta igen, Olyan jól sikerült felbontanom hogy ömlött belőle a pultra, gyorsan a mosogatóba állítottam a pezsgőt. Gondolhattam volna hogy felrázódott az autóban. Szabina készségesen feltörölte a ki ömlött pezsgőt. Elnézést kértem tőle. Ezután bevittem a szobába a két pohár pezsgőt. Én kezet mostam, Szabina pisilt egyet. Majd végre egymáséi lehettünk. Én próbáltam kipatentolni a bodyt, de féltem hogy elszakítom, így Szabina négykézláb helyezkedett el, most már könnyedén boldogultam a patenttal. Azonnal elém tárult a hercegnő gyönyörű puncija, én elkezdtem nyalni falni. Csodálatos volt. Közben kezem a melleit simogatta a body alatt ekkor kezdtem el lehúzni róla a bodyt. Ő készségesen segített. Simogattam, csókoltam mindenhol ahol csak értem. Ezután felémfordult és ajkai közé vette makkomat, és jobbkézzel fogta az egyre jobban ágaskodó rudamat. Mondtam neki forduljunk 69 be,amit szívesen megtért. Kezdetét vette a kölcsönös francia, megkértem csússzunk lentebb hogy láthassam a tükörben amint kényeztet engem. Annyira jól csinálta, és a látvány a tükörben, na meg a punci a számon,kezem a popsit markolászva, vagy éppen a puncit ujjazva, jó nagy adagot priccoltam a szájába arcára mellére, ő még mindig kézimunkázott a rudamon. Én mondtam neki hogy ne kínozza tovább, ő azt mondta de még jön belőle. Folyadékpótlással folytattuk törülgetés után, majd folytattuk ahol abbahagytuk. Megkértem feküdjön hanyat,majd csókolni kezdtem a hasát a combját és a finom punciját. Egyre hevesebben nyaltam meg simogattam a mellét is, ezután oldalt fekve kényeztettük egymást. Szabina valószínű többször is élvezett, lehetett hallani a hangján, és a teste is beleremegett. Nekem a második orgazmus nem jött össze, de nagyon rajta volt a hercegnő. Most már csak a tusolásra maradt időm.felöltöztem, letettem a rózsaszálat az asztalra majd az ajtónál búcsúzkodtunk. Egy fekete köntös volt rajta amit széthúztam és megcsókoltam bimbói, kezemmel végigsimítottam édes punciját, szájrapuszi, és távozás. Nagyon jól éreztem magam most is mint minden alkalommal. Máris hiányzik Szabina.
  • Elszámolás:

    Szabinánál nincsenek extrák, ő az extra. Sok szexpartnernél is extrának számít ami a hercegnőnél alapból van. Elszámolás mindig a végén történik.
  • Összkép:

    Már nem tudom hogy hányadik randi volt Szabinával, de most is azt mondom ő a legjobb hirdető Miskolcon, remélem ez nem fog változni ezután sem.. Amikor tud adni lehetőséget én élek az alkalommal,mert imádok vele lenni.
Happy Massage