• Zoé

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés gördülékenyen ment, a randi előtt néhány órával telefonon megbeszéltük az időpontot. A telefonban nagyon kedves volt. Már amikor felvette tudtam, hogy jó helyre igyekszem. 1-2 részletet ez után SMS-ben pontosítottunk, ahol borzasztóan aranyos és kedves volt.
  • Megközelítés:

    A megközelítés a randi alkalmával tömegközlekedéssel történt. Mivel nem budapesti vagyok GPS segítséggel, egyértelműen beazonosítottam a helyszínt. Megérkezésekor telefonon navigál a tett helyszínére.
  • Helyszín:

    A lakás rendben volt, kellően felszerelve a kellő higiénia biztosításához. A lakásban finom illat, halk zene. A tett helyszíne kellően felszerelve tükrökkel, hogy akció közben lehessen bámészkodni :D A randira egy protokolláris eseményről érkeztem, így kaptam vállfát a zakómnak, nagyon örültem, hogy erre is gondolt.
  • Lány külseje:

    A képeknek 100%-ig megfelel, sőt élőben szebb. Telefonon szabadkozott, hogy most nincs póthaja, amitől egy pillanatra megijedtem, hogy vajon mi vár rám, de megmondom őszintén semmi szükség nincs rá. Egyszerűen gyönyörű ez a csaj. Egyébként egy ízléses fehérneműben fogadott, nagyon izgató volt.
  • Action:

    Megérkezést követően megbeszéltük a részleteket, a zsrózsaszálakat átadtam, majd kaptam törölközőt és eligazítást a fürdőszobával kapcsolatban. Amíg felfrissültem ő hozott nekem inni. Az első pillanattól kezdve bókolt, dícsérgetett, borzasztóan kedves és közvetlen volt.
    A zuhanyzást követően letelepedtünk az ágyra és elindult életem egyik legjobb szexuális kalandja.
    Az akciót cirógatással, csókokkal kezdtük. Gyönyörű az arca, csókos a szája, egyszerűen elvarázsolt. Nem kellett sok, hogy hadirenbe álljon az őrmester, amit érzékelt is és kezelésbe vette. Az első körben francia tudását teszteltem. Kellemes, mégis ütemes franciázásba kezdett, amit 8stenien csinál. Mélyen leengedi, a teljes szerszámot eltünteti, koppanásig nyeli. Imádtam a látványt az ágy mellett lévő tükörből minden jól látható. Franciázás közben a kezemet a tarkójára tette ér rányomta a fejét a farkamra, nem kellett több, hogy vegyem a lapot. Ez után heves kényszerfranciába kezdtünk. Volt fejlelógatós facefuck, pornós fulladozás, de mindeközben olyan szemekkel nézett rám, hogy azt hittem beleszeretek. A szemkontaktus és a dícsérő szavak végig kísérték a teljes ott tartózkodásomat. Ezektő aztán meg is lett az eredménye a kemény munkának, brutálisat élveztem a szájába. Isteni volt. Két menet között tisztálkodást követően kaptam egy szakszerű masszást, miközben jót beszélgettünk. A második kör hasonlóan indult, mélytorok, kényszer, csókok, de annak ellenére, hogy a legtöbb lánnyal csak franciás programban veszek részt, vele nem bírtam magammal és kipróbáltam a 69et is. A punci és a fenék egyszerűen gyönyörű és mézédes. Nyalás közben ütemesen toltam rá a fejét a farkamra, amit zokszó nélkül viselt. Sőt egyszer megjegyeztem, hogy látja ám, hogy pillantásokat lopok a tükörböl. Ezt aztán nem bírtam tovább, elvek ide vagy oda, nem lehetett kihagyni az aktust, gumit kértem. A gumit a szájával húzta a farkamra, ami éppen nem vékony, jól megdolgozott vele, már ez is isteni volt. Háttal ült rá a farkamra, a látvány maga a csoda, szép formás, de mégis szálkás fenék, ütemesen ugrált a farkamon és rövidesen a második felvonás végére értünk. Amikor közöltem, hogy én túlvagyok a csúcsponton csak befeszített, mint aki jól végezte dolgát, hihetetlen cuki volt, imádtam. Az aktust követően tisztálkodni is segített, lemosta a hátam. Nagyon kellemes volt.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás a telefonban előre megbeszéltek szerint történt, az alap a pesti átlag és az extrák is. Extra volt a csók, mélytorok, szájba élvezés és a kényszer.
  • Összkép:

    Nagyon-nagyon-nagyon jó volt! Én még ennyire kedves hirdetővel nem találkoztam. Végig fenntartotta a barátnő feelinget, bókolt, szemkontaktus megvolt, segített mindenben. Ráadásul mindezt egy pornós szoptatós együttlét közben. Abszolút #1 nálam!
Happy Massage