• Lilien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A másik oldalon hirdet már csak, pedig itt lenne a helye. Hétfőn írtam neki Whatsup-on, hogy másnap elérhető-e. Ma (szerdán) érkezett válasz, hogy sajnos aznap nem volt, de mostantól egész héten lesz. Szuper, akkor legyen ma, felajánlott két időpontot, GPS-en gyorsan megnéztem, hogy az elsőre odaérek-e. Írtam is, hogy 5 perc késéssel tudok odaerni, megnyugtatott, hogy az is jó még. Így kocsiba pattantam és padlógáz.
  • Megközelítés:

    GPS odavisz, könnyen megtalalhato, parkolás könnyű, de fizetős. Whatsup-on jött minden infó, cím, bejutas, stb. BKV pár perc sétára van.
  • Helyszín:

    A lakás egy amerikai konyhás nagyszobábol és egy kisszobabol áll. A masszázs helyszín a kisszobaban a földön elhelyezett tatami/matrac. Fürdőszobában zuhanykabin, több felé tusfürdő, szajviz, műanyag pohár. Minden van, ami kell, semmi több. A tisztaság és a rend tökéletes. Masszázs közben halk zene, óra jól látható helyen, így nem kell izgulni, hogy uristenmennyiidővanmég. Masszázs olaj melegítve, különösen jól esik ilyen ködös, hideg napon.
  • Lány külseje:

    Alacsony, de rendkívül formás, fiatal lány, szuper helyes, ártatlan arccal, összefogott (kontyolt?), barna hajjal. Halk szavú, de egyáltalán nem passzív. Gyönyörű, feszes bőr, se tetoválás, se piercing, se semmi mű. Mondtam is neki, hogy szerintem túl kedves, nem illik ő ide :D Fekete fehérneműben várt, zuhanyzásom után vette le. A mellekrol szándékosan nem írok, arról egy külön kisregényt tervezek megjelentetni :D viccet félre, nagyok, szépek, formásak, eredetiek, és minden jó, amit el lehet mondani.
  • Erotikus masszázs:

    Kifejezetten masszázs rész nem volt. Zuhanyzás után állva atoleltem, kis simogatás, kisebb csókok. Ezután a matracot feküdtünk, és rövid ideig folytattuk ezt, majd a hátamra feküdtem és magamra húztam. Megkérdezte, mit szólnék, ha csúszkalna kicsit, ezt nem utasithattam vissza. Bekent egy kis olajjal és magát is, és ugyanebben a pozícióban maradva elkezdett csúszkalni. Ezt jó darabig hagytam, rendkívül izgató érzés. Néha rám dőlve, néha lovagló pozícióban csúszkalt rajtam. Én pedig olyankor felültem és csókot loptam. Na meg persze simogattam, ahol csak értem.
  • Levezetés:

    Egy idő után lejjebb csúszott és szájjal kezdett kényeztetni. Lágyan, azt hiszem, erre mondják, hogy barátnősen, de mégis hatékonyan csinálta. Aztán gondoltam, egy kicsit én is kényeztetem őt, ami valljuk be, leginkább a saját magam örömére szolgált. Nem tűztem ki célul, hogy a csúcsra juttatom, tudom, hogy őt egyáltalán nem egyszerű. Csak élveztem, hogy egy kicsit kényeztethetem. Aztán végül 69-ben kötöttünk ki. Én fekve, ő felül, és így is lett vége, NFVSZ. Utána papirtorlot kaptam és magát is rendbe tette. Végén közösen zuhanyoztunk, közben kicsit beszélgettünk, nem sokat, nem voltam ma olyan jó passzban, de ez az egy óra valamit javított a hangulatomon, amiért hálás vagyok. Feloltoztem, normális vendégeket kívántam neki, és indultam vissza a való világba.
  • Elszámolás:

    Extrarol nem tudok, a rózsákat az elején a pultra helyzetem. Erre mondják, hogy pesti átlag.
  • Összkép:

    Ma nem voltam a helyzet magaslatán, nem én voltam az álom vendég, és nem is tudtam kihozni magamból a maximumot. De ő mindent megtett, hogy a kedvemben járjon, és így sikerült egy kellemes órát eltoltenunk. Abszolút korrekt.
Happy Massage