• Edina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Edina a telefonban kedves, ámde határozott, célratörő információt adott első alkalommal is, amikor a bejutást még képpel illusztrált SMS üzenettel is segítette. Profi.

    A most megírt találkozót már viberen egyeztettük, minden egyszerűen, gyorsan, diszkréten zajlott. Vtr egyeztetési lehetőség nincs, Edinánál a telefonos egyeztetés fontos szűrőt jelent.
  • Megközelítés:

    A Nagy Víz túloldalán nem ismerem ki jól magam, így a GPS volt a segítségemre, amely pontosan a megbeszélt helyszínre navigál. Gépkocsival és kerékpárral sem megközelíthetetlen, viszont metró és villamos nem jár erre, úgyhogy ha a BKK bérletet szeretnéd jól kihasználni, akkor buszra kell ülnöd.
  • Helyszín:

    Szép, igényesen, modernül berendezett lakás. A fürdő tiszta, a törölköző illatos, a cuccaimat nyugodtan a fürdőben hagytam, rajtunk kívül nem volt más a kecóban.

    A lakás – legalábbis amit láttam belőle – nem nagy, fürdő, amerikai konyhás nappali és egy szobaajtó tartozik hozzá (és nyilván mögötte a megfelelő helyiség), de ezúttal a szobáig nem jutottunk el, nem volt cicó, a tisztálkodás vegeztével a konyha-nappali volt rosszalkodásunk helyszíne.
  • Lány külseje:

    Alacsony termetű bombázó, aki már maga mögött hagyta a huszas éveit, de foglalkozik magával és olyan kidolgozott teste van, ami cáfolja a korát. A műcici már nem olyan nagy kuriózum, aki tud és szeretne szilikonba fektetni, az ma már könnyen megteheti, de olyan kimunkált, kiváló tónusú. izmos formákat, mint amivel Edina büszkélkedhet, nem lehet venni a plasztikai sebésznél, abba bizony kemény munkát kell fektetni.

    Edina bőre szolibarna, puha és illatos, tetoválásai szépek. Mosolya csillogóan fehér, tekintetén látni, hogy odafigyel a partnerére. Edina a sminkkel sem fukarkodik, mintha az imént jött volna a kozmetikustól. Műszempilla, festett(?) szemöldök és olyan dolgok, amiket meg sem tudok nevezni (szemfesték? rúzs? kontúr? púder? pirosító?). Az bizonyos, hogy nem csak úgy beesik a randira és tessék-lássék van jelen, hanem készül a vendégre.

    Fekete, keveset takaró, csipkés-hálós szettjét pornós magassarkú „üveg”topogóval tette teljessé. Összességében tökéletesen hozza a kurvás-pornós vonalat, akinek ez bejön, az szerintem nem fog csalódni Edinánál.
  • Action:

    Edinára egy kedves barátnőm hívta fel a figyelmemet, hogy bizony ő, ha tehetné, meglátogatná. Az első találkozásunkkor kiderült, hogyha megvan a megfelelő bizalom, akkor Edina sok minden rosszban benne van, de valahogy mindig közbejött valami. A legénybúcsú egyes résztvevők hezitálása miatt esett kútba, az előzőleg lebeszélt hármast pedig a magát utolsó pillanatban meggondoló lyuksógor húzta keresztbe (panaszra nincs okom, mert kénytelenségből lebonyolított hagyományos egy lány egy fiú felállás is igen izgalmas volt… de az egy másik történet)

    Szóval ha úgy hozza a sors, akkor Edina vendégszeretetét és bájait nem rest egyszerre több pasival is megosztani. A Karma most is megpróbálkozott, mert a haverom előző nap motorbalesetezett, de nem akartuk lóvá tenni Edinát, nem is lett volna hihető duma, hogy másodjára is közbejön valami, így a haverom adott szava (meg a farka) sebesülten is elhozta a helyszínre. Abban maradtunk, hogy felmegyünk, bemutatkozunk, otthagyjuk a megbeszélt tiszteletdíjat, és egy egészséges időpontban majd visszatérünk.

    Edina halál profin kezelte a helyzetet. Két bamba srác utcai ruhába öltözve és egy bomba csaj szexi ruhára vetkőzve szürcsöli az ásványvizét és kedélyesen beszélget. Milyen elképzelésünk volt a hármasra, hogy történt a sérülés, mikor elérhető és mikor nem. Edina nagyon kedves volt, mondta, hogy mivel ismerjük egymást, ezért egyébként is megbízott volna bennünk, mert bárkinek közbejöhet bármi, de ha már eljöttünk, akkor ne távozzunk üres kézzel. Pontosabban ha már üres kézzel távozunk, akkor legalább ne teli zacsival menjünk. Úgyhogy én gyorsan zuhanyozni el, Zoli pedig maradt felpolcolt lábbal a beszélgetésben (hol vannak jó orvosok, hol látják el a sérültet hétvégén, stb.)

    Állati cukik voltak, ahogy még akkor is ott diskuráltak, ahogy hagytam őket, de muszáj voltam félbeszakítani a csacsogást. Edina egy gondolatolvasó, mert elég volt egy kicsit megpaskolnom álló farkammal az arcát és valahogy rögtön tudta, hogy mit szeretnék. Ki érti ezt? Hatodik érzék, vagy valami ilyesmi. Szóval rögtön guggolásba csúszott le a székről, még mondott pár gondolatot az utolsó szó jogán a törésekről, röntgenezésről, aztán a következő pillanatban már majdnem tövig volt a farkam duzzadó ajkai között. Lelkesen oboázott, nyelte a farkamat, néha kivette a szájából és a nyáltól síkos farkamat verte, miközben hol rám, hol Zolira nézett. Szinte beleláttam abba a kérdő tekintetbe, hogy „jól csinálom? erre a franciára gondoltál?”, és úgy tűnt, hogy nem csak én voltam így ezzel, mert Zoliból ki is buggyant válaszul a biztatás „Ez az, jól csinálod! Szopjad csak!” Kicsit beteg, amolyan cuckold-szitu volt, de akkorra már az sem érdekelt volna, ha egy japán turistacsoport kattintgatja fényképezőgépét a bizsu körül nagy hajlongások közepette.

    Edina fáradhatatlanul szopta a faszomat, jöttek az elmaradhatatlan pornós torokhangok meg cuppogások, bár nyilván nem az én szerény gyíkom miatt fulladozott, de nagyon adta a hangulatot. A látvány és a hallvány megtehette hatását, mert Zoli is megfeledkezett a fájó lábáról, úgyhogy közelebb araszoltunk, hogy Edina – szájában a ceruzával – odaférjen Zoli sliccéhez és nadrágon keresztül elkezdte masszírozni Zoli dákóját.

    Gondoltam, hogy a romantikus szemezésnél kicsit jobban hagyom érvényesülni őket, ezért gumit kértem és kaptam. Az asztal mellől áttettük a székhelyünket a nappaliban lévő, letakart kanapéra – nem volt kimerítő vándorlás, két lépés mindössze – és kutyában kezdtünk. Zoli is nyelvnyújtásnyi közelségbe húzta a székét és nem Edinán múlt, hogy ne kapja be dugás közben Zoli addigra már keményre dögönyözött farkát, de valahogy nem volt jó a póz, mert a haveromnak nem ment a térdelés, a feltett láb nélküli ülés… úgyhogy maradt az, hogy Zoli simogatta kicsit Edina arcát, haját és Edina dumáján felbátorodva egészen beleélte magát a szituba és mocskos szavakkal biztatott minket.
    Dirty talkban nem volt hiány, vendéglátóm rutinos játékos a szakmában, amikor misszibe fordultunk, akkor szemrebbenés nélkül, kéjesen lihegte az arcomba, hogy „ez az, basszál szét!”, „kúrd meg a pinámat!”, „mindjárt ráélvezek a nagy, kemény faszodra”. Nem kis költői túlzás volt ezekben a csatakiáltásokban, de Edina pontosan érezte, hogy ebbe a szituációba nemcsak hogy beleférnek ilyen huncut kis füllentések, de még jobban fel is izgatnak. Olyannyira, hogy kisvártatva bele is robbantam a gumiba.

    Edina a felizgult "szajhából" rögtön édes háziasszonnyá szelidült, segített a romeltakarításban, de eközben sem feledkezett meg Zoliról, és amikor elmentem megmosni a farkam, odakuporodott elé és végre az ő kedvére is tett. Barátom egy lábra állt, sebesült futóművét a széken pihentette, így Edina rendesen hozzáfért a műszerhez. Mit hozzáfért? Olyan látványszopásba kezdett, amire én is elismerően csettintettem. Egyszer lassabban szopta, nyelte, majd eszeveszett sebességgel bólogatott, amikor pedig fogytán volt a levegője, kicsit kivette a szájából és kinyújtott nyelvéhez csapdosta barátom lompos barátját. Erre a látványra persze hogy felállt a farkam, Edina is biztatott, hogy nyugodtan basszam meg szopás közben, de valahogy sokáig bénáztam a gumihúzással, aztán azzal, hogy guggolásban odajussak a puncihoz (mert nem akartam odafeküdni alá, mint egy autószerelő, mert hideg volt a kő a hátamnak), szóval addig ügyeskedtem, hogy a szemem még kívánta az aktust, de a gilisztát már csak húzni lehetett tolni nem, úgyhogy a második körből nekem már csak annyi maradt, hogy végignézhettem, ahogy Zoli hangos hörgések közepette Edina melleire élvez. Nem játszotta túl, én annyi spermát már rég láttam kijönni valakiből, ha az Edina arcán landol, tuti megsemmisíti a teljes, jól felépített sminket, így viszont „csak” olyan harci nyögésekkel kísért élvezést mutatott be, hogy egy pillanatra azt hittem, hogy eltört a másik térde is.

    (a besziíráskor megnéztem, Edinánál nincs felsorolva a lehetőségek között az arcraélvezés, szóval ezért nem került rá sor korábban sem, és valószínűleg Edina is van annyira profi, hogy úgy alakuljon a randevú, hogy esetleg kellemetlen beszélgetések nélkül is más módon történjen a feloldozás)
  • Elszámolás:

    Az elszámolás roppant egyszerű, nem volt vizitdíj, ügyeleti felár, nővérkés szerepjáték extra, egyszerűen kettőnk esetén az egy órára jutó matek duplájára felszorozva.
  • Összkép:

    Edina rendkívül megértő volt, azt mondta akkor sem haragudott volna meg (nagyon), ha a történtekre való tekintettel lemondjuk a találkozót. Azt mindenki tudja, hogy az idő pénz és mivel mi előre lefoglaltuk az idejét, így mindenképpen ragaszkodtunk hozzá, hogy kipengetjük a tiszteletdíjat. Az pedig, hogy Edina nem csak markát tartotta – meg a száját, punciját, cicijét is – hanem le is rendezett minket, így kétség sem fér hozzá, hogy kihozta ebből a béna szituból a maximumot.
Happy Massage