• Shila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétfőn SMS-t írtam, hogy pénteken szeretnék találkozni vele. Gyorsan jött a válasz, hogy minden rendben van beírt a naptárba.újabb SMS-t küldtem, mert a címet nem kaptam meg. A címet elküldte egy nagyon kedves SMS-be és megírta, hogy telefonon is minden részletről tájékoztat. Csütörtök délelőtt telefonálta a randi megerősítése miatt.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, a GPS pontosan odavisz. Ha jól láttam BKV-val is könnyű odajutni busz és villamos a közelben. Parkolni nem egyszerű, de a közelben mindig van szabad parkoló, pl. az uszodánál. A házat ill. a lépcsőházat könnyű megtalálni, mivel egy párt irodája közvetlenül a lépcsőház melett található
  • Helyszín:

    A lakás kicsi egy szobás, de minden megtalálható. A fürdő tiszta, több tusfürdő áll rendelkezésre, még illatmentes is. A törülköző puha, jó nedvszívó. Az ágy kényelmes, nagy.
  • Lány külseje:

    A képek szerintem nem adják vissza nagyon karcsú alakját. Mellei formásak, pont kézbe valók, de nagyon érzékenyek, csak óvatosan lehet bánni velük. Belépésemkor az üdvözlés után rögtön csókolózásba fordult az ismerkedés. Hosszan csókolóztunk, nyelvünk egymás szájában kergette egymást. Csókolózás közben kezdett Shila vetkőzni, amibe besegítettem én is. Miután Shila a ruhák nagy részétől megszabadult, elkezdte a nadrágomat levenni és segített tovább vetkőzni. Már ruha nélkül hátulról átölelt és simogatva, puszilgatva izgatót.
    Majd megkérdezte szeretnék e zuhanyozni, mire igennel válaszoltam.
  • Erotikus masszázs:

    A zuhanyból visszatérve tovább csókolóztunk állva. Majd elkezdtem óvatosan a melleit simogatni, Shila megmondta hogyan jó neki a bimbókat kihagyva kicsit masszírozva nyomkodva.
    Közben az ujjammal kerestem a külső nagyajkakat, hogy kicsit jobban izgassam Shilát. Majd Shila megkért, hogy feküdjünk az ágyra és ott folytassuk tovább. Az Ágyon Shila rögtön a hátára feküdt én pedig elkezdtem puszilkodva a testét felfedezni. Mindent bejártam a nyakától az ágyékáig. A nyelvemmel behatoltam a csiklóig és azt izgattam ami Shilának úgy láttam jólesett. Közben az ujjammal is izgattam. Shila erre beolajozta a barlangját így sokkal könnyebb volt az izgatása, amit nyelvvel és ujjal felváltva sikerült, azt hiszem, a csúcsra vagy annak közelébe juttatnom. Abból gondolom, Mert Shila csípőjét egyre jobban és gyorsabban mozgatva kéjes hangok közepette élvezet.
  • Levezetés:

    A fentebb volt az első felvonás. Miután Shila hozzám bújt és oldalról egymást simogatva tovább élveztük egymás testét, megkért forduljak a hátamra. kezdetét vette a kényeztetésem. Nagyon lassan apró csókok kíséretében ajkai közé kerültem. Kezével, de inkább ajkával, szájával tette a dolgát. Nagyon finom volt. A zacskóm és a golyóim kezelést kaptak. Az ajkával tovább izgatott. Ez nagyon lassan és hosszú ideig tartott, mindig a csúcs közelében tartott Shila. A szája valami fantasztikus.Amit művel vele az egy csoda. Végül megkérdeztem elmehetek e a szájába, amibe beleegyezett, így oda élveztem egy nagyot. Még hosszú ideig a szájában tartott, amíg teljen megnyugodtam. Ezután törölte meg a száját és engem. Egy percre kiszaladt a fürdőbe, majd visszajött. Ekkor kezdődött a masszázs. Mível sok időnk már nem volt kértem hogy a hátamat és a nyakamat masszírozza meg.
    A masszázs kérésemre erős volt. A végén még elmentem fürdeni.
  • Elszámolás:

    Extrák nincsenek, minden benne van az alap árban az egy órában. Nem maradtam másfél órára, mert első alkalom volt. Mindent megkaptam amit kértem. Nagyon szolgálatkész, segítő, kedves partner volt Shila
  • Összkép:

    Mint fentebb írtam minden nagyon szuper volt. Egy nagyon kedves hölgyet ismertem meg, akivel szívesen találkoznék újra.
Happy Massage