• Dominika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes😊 Nagyon szépen köszönöm a pozitív visszajelzést.😊 Kedves szavaid jól esnek a fülemnek/szememnek.😇 Örülök hogy jól érezted magad velem.😘 Várlak vissza sok szeretettel.🤗 PusziiCsók❤️‍🔥

  • Egyeztetés:

    Sms-ben sikerült időpontot egyeztetnünk. Amikor telefonon kerestem éppen nem tudta a hívásomat fogadni.
  • Megközelítés:

    Marina part. Odatalálni nem nagy nehézség. Parkolni akár a ház előtt is lehetett volna. Szabad helyek voltak.
  • Helyszín:

    A lakás hangulatos. A törülközőre tett Ferrero igazán kedves gesztus.Tusfurdők széles választéka vár titeket.Kedvesen megkérdezi, hogy szeretnék-e letusolni. A választás illúzióját adja,de valljuk be ki ne szeretné megtiszteli,hogy frissen és üdén esik neki.
  • Lány külseje:

    A leány hihetetlenül szép. Gyönyörű archoz tökéletes alak párosul. Egy átlátszó kisruhában fogadott,alatta pedig piros bugyi-melltartó páros várt. Szépen kihúzott szemei igézőek. Megjegyezte hogy combfixben szereti fogadni a lovagokat,de sajnos engem nem tudott mert tönkrementek a szettjei. Sebaj, majd esetleg máskor.
  • Action:

    Már érkezéskor puha szájra csókkal invitált a lakásba. Fürdés után a szobába visszaérve az apró törölközőt javaslatára máris a földön hagytam. Kellemes csókok követték egymást és kiszabadult a kisruhából amiben fogadott. Végigsimítottam a testét közben pedig kicsatoltam a melltartót és a feszes formás melleiben gyönyörködtem. Kényeztetést szeretett volna adni nekem amit az ágyra térdelve kezdett el. Gyönyörködtem a feszes fenekében miközben egyre vadabb franciát kaptam tőle. Kis ütemmel kezdett de egyre jobban kezdett eltűntetni és miveléreztem hogy közel a vég kértem hogy én is hogy kényeztessem ezért cseréltünk. A nyakától lefelé haladtam a borotvált barackja felé végigcsókolva utamat. Kellemes perceket töltöttem a kényeztetésével amit mint láttam neki is jó volt.Elősször csak nyelvvel később a ujjammal kiegészítve. Ismételt Franciát javasolt aminek vesztemre nem tudtam nemet mondani. Lágy kezdése után sajnos túl közeli lett a végem amit kérésemre a szájába fogadott. Sajna nem vagyok egy sorozatlövő így javaslatomra beszélgetésbe elegyedtünk az élet(e) kisebb nagyobb dolgairól. Hogyan került a szakmába és még pár inkább nem részletezett dologról.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás korrekt volt és én javasoltam az elején neki hogy megszabadulnék a rózsaszálaktól amiket a szekrényen hagytam.
  • Összkép:

    Nagyon kedves volt és kezdeményező,ami vegyült még a hihetetlenül erotikus kisugárzásával. Istenien éreztem magam és ha meg tudjuk oldani ismét szeretnék találkozni vele, nem csak a Francialeckére.
Happy Massage