• Berni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A találkozásainkat rendszerint már az előző randink végén lefixáljuk majd erre küldök egy VTR-t, amit hamar vissza is igazol, de, hogy támpontot adjak másoknak is a legjobban az működik, ha ráírnak belső üzenetben mikor kereshető telefonon vagy figyelni kell az adatlapját mikor hívható.
  • Megközelítés:

    A megközelítés nagyon egyszerű a második kerületben a Gül Baba közelében. Számos tömegközlekedési eszköz villamos, busz és HÉV is a közelben tesz le pár perc sétára a bejárattól.

    Autóval érkezők fizetős parkolóhelyeken állhatnak meg a közelben, ahova szerencse kell, ezért ajánlott kicsit távolabb megállni a késés elkerülése végett. Távolabbi helyekről is pár perc séta szükséges.

    Kapunál a kapott/ismert kóddal léptem be és kicsit előre sétálva a lengőajtónál jobbra egy kis belső udvarban már nyílt is a bejárati ajtó.
  • Helyszín:

    Az ajtón belépve megkaptam az üdvözlő puszimat majd a szokásos kávé jöhet kérdés után a fogadó szobában egy kanapén beszélgetve ittam meg. Ezt követően a minden szükséges jóval felszerelt tiszta fürdőszobában zárt zuhanykabinban elhúzható függöny mögött a kiválasztott tusfürdővel tisztálkodtam meg majd használtam a szájvizet a száraz kilépőn állva.

    A lakásról elmondható, hogy mindenhol a tisztaság az úr.
  • Lány külseje:

    Csinos fekete koktélruhában fogadott, ami kiemelte gyönyörű alakját és természetesen nem maradhatott el a hozzáillő magassarkú cipő sem. Haja enyhén hullámos felül copfba fogva. Mosolya szédítő, ahogy kivillannak hófehér fogai és ami a legfontosabb, hogy szemei is mosolyognak, amik igéző macskaszemek és ha belenézel tudod, hogy a legjobb helyen vagy. Sorolhatnám napestig mi minden szép még rajta, de, ami a legfontosabb árad minden porcikájából az elegancia, kecsesség és erotika.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdőszobából kilépve a masszázsszoba előtt a nyitott ajtónál várt egy gyönyörű nő nagyon szexi fekete bodyban, mire megjegyeztem - minden alkalommal csak szebb és csinosabb lesz majd bementünk a szobába és felfeküdtem az ágyra hassal lefelé.

    A hátamra kaptam egy meleg törölközőt, ami végig ott is marad csak azok a helyek kerültek láthatóvá testemen, amik megkapták a nekik járó érintéseket. Vádlimnál kezdte az izmok lazítását és itt most jó sokáig elidőzött mert érezte nálam a megterhelés jeleit, amiket sikerült is feloldania. Teljes meggyőződéssel ajánlom sportolóknak vagy akik nagyobb megterhelésnek teszik ki lábaikat, nála a legjobb kezekben lesznek mert felüdülve lépnek majd le az ágyról vagy nem, de az nem a masszőzön fog múlni.
    Természetesen a többi testrészeim is megkapták a velük való törődést. Lábak után a popsim majd hátam sem maradhatott ki a jóból. Fejemnél állva is kapott hátam az érintésből, de persze most sem tudtam ellenállni, hogy közben előrenyúlva kerek feszes popsiját megsimítsam. Aztán persze jött a kérés – megfordulsz – amit azonnal meg is tettem, miközben egy párna került a fejem alá majd itt is letakarásra került azon testrészem, amiket nem masszírozott és lábaim elölről is megkapták kezei varázslatát.
    Majd a várt mondat is elhangzott– Fent találkozunk:)
  • Levezetés:

    A mosoly most sem maradt el miközben elhelyezkedtünk fent a matracon. Az a kevés ruha pillanatok alatt lekerült és megláthattam szép testét, azzal a testékszerrel, amit nem olyan régen csináltatott magának, ezzel fokozva tovább erotikus kisugárzását.

    A kölcsönös simogatások közben hátamra feküdtem, becsuktam szemem majd átadtam magam egy illúziónak és sodródtam a képzeletem által, aminek megteremtésének nagy mestere. Olyat tud tenni velem, hogy érzetre elhiszem azt, ami meg sem történt, mint, ahogy most is ez történt velem. Azt még a valósnak éreztem, hogy ráült combomra majd hagytam érvényesülni, amiben a legjobb. Előrehajolt, puszit kaptam arcomra majd apró csókot lehelt nyakamra, mellkasomra. Keze közben rátévedt arra, ami már kőkemény volt. Tetszett neki és lábaim közt már éreztem, ahogy leheletével érinti. Ujjaival játszott rajta majd elkezdtem ábrándozni arról, hogy most megtörténik az, amit mindenki szeretne és ajkai közé vesz, finoman érzékien ölelve körül szájával, nyelvével körözve makkomon, kézzel kicsit rásegítve. Mennyben éreztem magam - mire kinyitottam szemem és örültem az érzésnek mert olyan hihetően csinálta, hangok, érintések, nedvesítés olajjal vagy ki tudja mivel, hogy tényleg elhittem szájával kényeztet. Persze észrevette kicsit csodálkozó arcom és olyan csábító, de kedves mosolyt küldött felém, hogy cselekednem kellett.

    Az érzésektől kicsit felturbózva fordítottam a helyzeten és gyönyörű formás teste fölé kerekedtem, miközben úgy feküdt, hogy mellét elérjem és csókokat lehelhettem hátára, popsijára, amit kicsit meg is emelt, hogy férfiasságom a két kerek feszes domb közé tegyem és ott mozgatva érjen a vég. Ezután az odakészített papírtörlővel töröltem tisztára popsiját és hátát.

    Miután lezuhanyoztam és felöltöztem a fogadószobában megettem a kikészített gyümölcsöt, kesudiót és kortyoltam a vizemből is. Még egy kis beszélgetés majd ölelés és puszik kíséretében boldog mosollyal az arcomon léptem ki az ajtón.
  • Elszámolás:

    Az elismerés virágszálai előre kerültek a vázába. Extrák nincsenek, de minden extra, amit tőle kapok.
  • Összkép:

    A mostani alkalmat, mint máskor is csodaként éltem meg mert azt éreztem itt minden értem történt. A beszélgetés most is meghatározó volt. A kínos csend nálunk nem játszik szerepet. Belépésem pillanatától szinte folyamatosan beszélgettünk, nevettünk, viccelődtünk és az élet aktuális dolgait vitattuk meg.
    Berniben minden megvan, ami egy ízig vérig nőben meg kell, hogy legyen. Intelligens, humoros, de, ha kell komoly is tud lenni és akkor még nem is beszéltem szépségéről, alakjáról, amik így együtt magával ragadóvá és ellenállhatatlanná teszik.
    Örülök, hogy vendége lehetek és mehetek, amikor csak tudok mert feltölt, ellazít, boldoggá tesz még ha csak arra a kis időre, ameddig ott lehetek. Rá nagyon illik a mondás – Mindenki azt kapja, amit megérdemel.
    Köszönöm! 😊
Happy Massage