• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon láttam, hogy elérhető, így hát kapva kaptam az alkalmon és hívtam. A telefonban végig kedves volt, rögtön elmondott minden fontosabb tudnivalót a randi megvalósításához.
  • Megközelítés:

    A lakás a Duna-parton van, a Dagály környékén. Ennek megfelelően csendes, jó panorámájú környék - de ugye nem a kilátásért megy oda az ember. Az épület meglehetősen új, sok helyütt hallani még kopácsolást, a lift is még be van borítva, hogy ne karcolódjon meg a belseje. A BKV nincs messze, a parkolásra számos lehetőség adódik. A címet Barbi pontosan megadta, ezért nem nehéz megtalálni. Érkezésemkor hívtam és már mondta is a kapukódot.
  • Helyszín:

    A tetthely diszkrét, csendes, a fürdő tiszta, jól felszerelt. Törölköző, tusfürdő és szájvíz (kispohárral!) van bőséggel. A szobában egy kényelmes matracon zajlik az action, ami mellett egy tükör fokozza az élvezeteket.
  • Lány külseje:

    Barbi a képeknek megfelelően csinos, bájos arcú, vékony, festett hajú lány. Talán kicsivel még vékonyabb is, mint a képeken. Pici, tenyérbe illő mellei vannak, és szép feneke.
  • Action:

    Fürdés után rögtön nekilátott a franciának. Egyéb kéréseimet is nagy kedvességgel teljesítette. Nem húzódozott, nem vágott arcokat, ahogy mostanában pár kortársa teszi. Végig azon volt, hogy nekem jó legyen. Mivel jól irányítható, ezért több pózt is kipróbáltam vele, majd rákérdeztem, hogy az anál menni fog-e? Erre - nagy örömömre - pozitív választ adott. Jó időt töltöttem a fenekében, majd megkértem, hogy hadd fejezzem be a szájában. Ezt is készséggel teljesítette. Hagyott lenyugodni, s csak utána nyúlt a törlőkendőért.
  • Elszámolás:

    Az ajándékot rögtön az elején letettem a polcra és utána szóba sem került. Még a telefonban megbeszéltük a részleteket, változás ezt követően nem volt. Az alaphoz én az anált kértem, így elég kerek virágcsokor lett belőle.
  • Összkép:

    Végig kedves és csendes, jól irányítható. Nem nagy dumás, viszont ha van témád, akkor szívesen beszélget. Flegmaságnak, nagyképűségnek nyomát sem mutatta. Bájos kis teremtés. 1 órára jelentkeztem be hozzá, de hamarabb végeztem.
    Aki egy nem túl bőbeszédű, de csinos és korrekt lánnyal szeretne találkozni, annak őszintén ajánlom Barbit. Csalódás nemigen érhet senkit.
Happy Massage