• Melina

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Üzenetben egyeztettünk többször is de nem akart összejönni az időpont, majd a mai tali előtt 1 nappal azaz tegnap igen, s vtr-ben rögzítettük is.
    Úgy látom, hogy "munkanapjain" aktívan menedzseli az itteni felületet, s azon kívül teljes szünet - igaz a telefont nem is próbáltam.
  • Megközelítés:

    Pontos a cím, navi odaviszt, én szgk-val mentem. Parkolás kissé nehézkes, úgy 200 m-re sikerült, de ennyi séta meg még jól is jön.
  • Helyszín:

    Hát-hát... A kis garzon kéró az erre is igényeseknek lehangoló, de aki "csak" a partnerre figyel annak tökmind1. Retro, leharcolva, de se nem koszos, se nem kupis, se nem rosszagú. Tiszta törcsi, kedves, figyelmes kiszolgálás, s hoppá! Miután megfürödtél (bár aznapi első és egyetlen voltam) az alkalmi barátnő is tusol rendesen (ilyet már más is írt), s még veled együtt Listerinezik is! Dicséretes! Dohányzik ugyan, viszont nem erős, azaz nem túl erős az érzet emiatt.
  • Lány külseje:

    Szerencsés alkat, aki a korral alig változik. Vékony, lányos megjelenés, nem zavaró (vagy nem arra figyeltem???) némi tetoválással. Kicsi, de igen jó "textúrájú" cicik, szexi, kacér bimbókkal. Sajna a cici nem erős erogénzóna a számára. És a pamacs! Szeméremdombján kis játékos fanszőrzet, ami igen jól áll, szexi! Megsimogathatod vele az arcod;)
  • Action:

    Első tali. Közvetlen, alkalmazkodó, kedvedbe járó mentalitás. Ma kevésbé voltuk energikusak mind2tten, viszont cserébe jólesően és őszintén lehetett dumálni. Gyors bizalmi légkör, persze ehhez te is kellesz. Annyit hagyott (bár többször finoman bepróbálkozott) ismerkedni, játszadozni magán, amennyit akartam. Utána átfordultunk kölcsönösbe, ami főképp 69 volt. Mivel nagyon szépen vette torokra az oda kívánkozót így baromi jót élvezkedtem így! Majdnem el is durrantam tőle 1-2 perc alatt annyira felajzott, jólesett! Kihúzódott hanyatt az ágy szélére, s lelógatta a fejét félig, hogy igazán jól lehessen tesztelni. Hát lehet! Nem igyekeztem kikeresni hol a határ amikor az időhossztól netán fuldokolni kezd, mert anélkül is frenetikus volt (koppig ment) s nincsenek szado hajlamaim. Egyszómint100! Belevaló és tud is! Magába fogadta a torokfehérítőt, majd finoman játszadozott még 1 kicsit a lankadóval.
    Ezután italoztunk (megkínált ezzel-azzal az érkezésemkor - egy Hellet kaptam, amit kortyolgattam néha), beszélgettünk, simizés, oldott légkör. Ezután kezelésbe vettem jobban a combtövét. Mivel csiklón jobban ingerelhető, így kapóra jött, hogy én is kedvébe járjak orálisan. Ez mindkettőnknek nagyon-nagyon jólesett. Miután kissé lenyugodott gumihúzás és missiben pajkoskodtunk amíg el nem ért a vég. A rendelkezésre álló időkeret végéhez közeledve fürdés, stb. Nem is hozta szóba, így a végén adtam ár bokrétát.
    Mivel kiderült, hogy viszonylag útba esik nekem, így felajánlottam, hogy hazaviszem, amit elfogadott. Így nem kelett lepattanni róla gyorsan, s mindenkinek komfortosabb volt még egy darabig az élete.
  • Elszámolás:

    Alapból kínál minden olyat ami számomra jólesik, így extráról nem eshetett szó, de talán nincs is nála extra tétel.
  • Összkép:

    Nagyon jó az attitűdje, hisz szolgáltatni akar, s ehhez kellő alkalmazkodása, alázata, gyakorlottsága van. A makktársak döntő részének ez nyerő. Lányos és nem asszonyos alkat, így igazán jólesett. Elválás előtt pár perccel azt mondta, hogy mivel nem szedett szét, így adósom eggyel... Mit is lehet ilyenkor tenni?
Happy Massage