• SabinaSweet

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon tudtam vele tegnap beszélni, és egyeztetni, ami ritkaság mert nehéz elérni telefonon. Általában whatsappon szoktam vele időpontot egyeztetni. Most több oldalon megjelent a hirdetése. Nehezen szokott válaszolni.
  • Megközelítés:

    Ingyenes parkolás a ház közelében. A cím pontos de már sokadik randi után csukott szemmel odatalálok. Szinte minden randi előtt pár percet várni kell, volt hogy 30 percet, vagy egy órát is vártam a megbeszélt időponttól. De bármennyit várnék egy ilyen gyönyörű angyalra.
  • Helyszín:

    Igényesen felújított Miskolci bérház. Szabina mindig tisztán, rendben tartja. Tusfürdőt többféle található a tusolóban. Szájvízből is van választék, és tiszta törülközők várják a vendégeket. A szobában egy tatamin történik a szánsz,mellette egy tükör aminek jó hasznát vesszük, hiszen láthatom benne a gyönyörű Szabinát amint kényeztet.
  • Lány külseje:

    Azt kell mondjam Szabina egyre szebb és a lehető legjobb formában van. Egyre jobban tetszik a hercegnő, ilyet még senkinél nem tapasztaltam. Gyönyörű arca van és szép barna szemei. Nagyon formás mellei vannak, és a bimbói csodálatosak. Puncija egy igazi édesség, nagyon finom, és hamar nedvesedik. Olyat nem találtam még rajta ami ne tetszene. Most csináltatott tetoválást az alkarjára. Személy szerint én nem rajongok a tetkókért, de az ő döntése volt és az ő bőre,ezzel nem veszít semmit a szépségéből.
  • Erotikus masszázs:

    Mai napon sajnos a masszázs kimaradt, mivel csak egy órát tudott fogadni. Amikor 90 vagy 120 percet lehetek vele akkor jut idő masszázsra is. Talán jövő héten összejön, mert nagyon jól masszíroz, és én is szeretem őt simogatni masszírozni, gyantuszolni. A csúszkamasszázsa pedig egyenesen felejthetetlen. Teljesen fefrissülök egy jó masszázs után.
  • Levezetés:

    Amikor megérkeztem egy szexi fehérneműben fogadott, nagyon tetszett. Megöleltük, megpusziltuk egymást, szokásos érdeklődés ki hogy van, mi történt. Két hete voltam nála, így már nagyon hiányzott, átadtam neki szerény ajándékaimat aminek nagyon örült. Ezután vonultam a fürdőbe, amíg ő innivalót öntött nekem is. Nagyon kedves és figyelmes lány Szabina. Bevonultunk a szobába és kérdezte hogy szeretném, én mondtam neki hogy szerinted,amiből mindent értett, hiszen sokadik randin vagyunk túl, és ő nevetett egyet majd hozzámbújt . Én levettem melltartóját és simogattam pusziltam, csókoltam szoptam meredező bimbóit. Hátat fordított, és én hátulról masszíroztam melleit, csókoltam nyakát, vállát arcát, fülét. Másik kezem a popsiját simogatta , majd benyúltam a bugyiba a puncihoz , alig simogattam ajkait máris jó nedves lett. Mondtam is neki hogy imádom a nedves puncit. Ekkor ő egyik lábát feltette a kisszekrényre, én már toltam is be az ujjaimat a jó meleg nedves punciba. Szabinának is tetszett mert szaporább lett légzése, és már a farkamat vette kezébe. Ezután levette a bugyit és a tatamira térdelt, én elkezdtem csókolni, nyalni csodaszép punciját és popsiját. Felémfordul és belekezdett a fantasztikus franciába. Először a makkon játszott a nyelvével, majd kicsit bekapva izgatott, utána oldalt végigízlelve majd jó mélyen benyelve, pedig nem vagyok kisméretű. Ezután 69 be fordultunk, és egyre hevesebben izgattuk egymást. Ő is élvezte, lehetett hallani a hangokból ítélve. Mondtam neki rázza a popsiját, ő szívesen megtette. Én a tükörben figyeltem hogy milyen odaadóan franciázik, nem sokáig bírtam, időm sem volt még kérdezni hogy mehetek e a szájába, és nagyon nagyot élveztem, ment a szájába, arcára, mellére. Felemelő érzés volt. Régen élveztem ilyen jót, mert két hete voltam Szabinával. Ezután letörülgette magát és engem is. Kicsit beszélgettünk és kérdezte hogy folytassuk. Mondtam neki hogy tudod te azt. Majd jött a folytatás, de már nem sok időnk volt, és ilyen nagy élvezés után idő kell . mindig nagyon jól érzem Szabinával, de a hosszú szünet után különösen jó volt.
  • Elszámolás:

    Szabinánál ő maga az extra. Ilyen szolgáltatást más lánynál még nem tapasztaltam. Teljesen korrekt hirdető, nincs mellébeszélés, ami ki van írva az adatlapján azt élvezettel teljesíti. Elszámolás a randi végén, majd nehéz búcsú az ajtónál, egy rövid csók, puszi a melleire , na meg a puncira is
  • Összkép:

    A vendég szinte szerelmes lesz a hercegnőbe, annyira odaadó, kedves, aranyos lány Szabina. Amikor megérkeztem a mai randira máris a jövő heti időpontokat fixáltuk le. Ha ő tud fogadni senkihez nem megyek, mert ő annyira jó, teljesen kielégíti igényeimet. Köszönöm szépen neked Szabina hogy veled lehettem ma is. Remélem sokszor lehetek még veled.
Happy Massage