• Berni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldal böngészése közben felfedeztem a top kategóriás hirdetők listáját és nagyon érdekelt ki az a lány akinek a nevébe mindenhol belefutok. Berni képei is tetszettek és a konkrét, de szórakoztató adatlapja. Mikor jelezte az oldalon, hogy elérhető gondoltam teszek egy próbát, bízva benne, hogy legalább a telefonbeszélgetős lécet megugrom:) Eleinte úgy éreztem leakar rázni, de nem hagytam magam és sikerült még a hosszú szünet előtt egy időpontot kapnom hozzá.
  • Megközelítés:

    A rendelője környėkén ismerős vagyok, sokat álltam már a dugóban, így tudtam hogy most a tömegközlekedés lesz az ideális választás. Villamosok és buszok is járnak a környéken, bárhonnan gyorsan el lehet jutni a címre.
  • Helyszín:

    Régi bérház földszintjén található a rendelő ami az eddigi tapasztalatimhoz képest elég tágas. Előszoba, vendégváró, massz szoba, galéria helyiségekkel. A fürdő zuhanyzós, nehezen beállítható vízmelegítővel és alapdolgokkal felszerelt. Tisztaságot és kissé a szükségesnèl is nagyobb rendezettséget tapasztaltam.
  • Lány külseje:

    Először meglepődtem mert a képekből kiindulva egy elegáns hölgyet képzeltem és ehhez igazítottam az úriemberes megjelenésemet:) Ezzel szemben egy laza, farmert, magassarkút és fehér trikót viselő csaj nyitott ajtót. Haja fėlig felfogva enyhén hullámos, szőke. Nagyon jó alakú a fehér trikó melltartó nėlkül eléggé beindítóan hatott rám, a farmer is izgatóan feszült a formás fenekén. Az arca a klasszikus szépség, mosolygós szép fogakkal. A bőre kellemesen barna, tetoválás mentes. Csak megerősíteni tudom az eddigi jellemzéseket.
  • Erotikus masszázs:

    A zuhanyzás végeztével kíváncsian várom a megénekelt fehérneműk egyikét. Fekete body a sportosabb fajtából, fekete csipkés combfix elegánsabbá teszi. Ismét megállapítom milyen szép alakja van, a formás izmos válla és a telt mellek félgömbjei izgatóan látszódnak ki a bodyból. Észreveszem, hogy ő is feltérkėpez engem, ahogy elhaladok mellette derekamon a törölközővel. Állok és várom az utasítást, a törölközőt elveszi és hasra kell feküdnöm a masszázságyon. Nagyon jó ennek a helységnek a rezgése, nyugtató hatású, mintha lelassulna az idő. Lefekszem, kényelmes a massz pad, minden meleg a fények is. Finom, friss illatú a levegő és kellemes hangerejű a zene. Betakar meleg törölközővel, amit felhajt a derekamra és a jobb lábamat lassan végig simítja a fenekemtől lefelé. Puha a keze, jól esik az érintése, gyengéden kezdi a masszázst.
    A belső combrész masszírozása közben néha megérinti a szerszámom, amit jobb híján a lábamközé helyeztem. Beszélgetünk kicsit, elmondom neki hogy sokkal szigorúbbnak gondoltam, ő nevet (a nevetése is erotikus) így inkább nem nevettetem hogy ne kelljen fészkelődnöm. Végig halad az egész testemen, majd a folytatásért felmegyünk a galériára.
  • Levezetés:

    Lėpeget előttem, persze hogy elképzeltem ezt a jelenetet vagy ezerszer, valahogy a képzeletemben hosszabb volt a lépcső és tovább tartott, a valóságban nagyjából három másodperc volt míg csodálhattam így a popsiját.Egy kis galériára érkezünk, ahol egy tatamira kell hanyattfeküdnöm és ő a lábaim közé térdel. Várom, hogy mi fog történni, ilyen dologban még nem volt részem. Elkezdi felfedezni a testem, egyik kezén támaszkodik másikkal cirógat. Rezzenéstelenül fekszem, de mikor a mellemtől lefelé simítja a hasam és elér a farkamhoz, majd azon is egész a makkomig, akkor átfut a testemen egy jóleső borzongás. Olajat csorgat rá a két tenyere közé fogja és játszik vele(m) szemembe is néz és néha a mellette lévő tükörben nézi ahogy a farkam a kezében kéjesen meredezik. Különböző tempójú és technikai fogásokat alkalmaz a férfiasságomon, van hogy egy kézzel, van hogy csak az újjaival ér hozzám, aztán néha határozottan rámarkol és néha a golyómig is lenyúl. Nyújtózik egyet és a pánt nélküli body lecsúszik, előkerülnek a telt mellei, megint jön egy borzongás. Rámhajol, összeér a mellkasunk, érzem a lehelletét az arcomon, a szemembe néz. A farkam a kezében, végig húzza az arcomon az orrát majd hosszan megnyalja a nyakam. Az ezt követő borzongással együtt az orgazmusom is érkezik. Az arca végig közel van az enyémhez, nagy kék szemeivel elégedetten nézi végig a tusám. A katartikus állapotomban kicsúszik egy halk káromkodás a számon, még mindig a kezében a farkam és az utolsó pillanatig közel van az arcunk a szánk majdnem összeér. Olyan érzésem van, mintha Berni az összes kiadott sóhajom magába szívta volna, majd átfut az agyamon mennyi mindent képzeltem még el a lėpcsős jeleneten kívül. Ehhez képest csak lefagyva hagytam magam hogy Ő foglalkozzon velem.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor akartam, de végül zavaromban elfelejtettem így a végére maradt. Jobb is volt így, mert az elméletileg fix egy órából másfél lett. A galériás program emelt díjas összegét hagytam a pulton.
  • Összkép:

    Nagy meglepetés volt számomra ez a másfél óra
    Egy "szárazabb" dologra készültem, de ehhez képest egy olyan élményben volt részem, amit azóta sem tudok kiverni a fejemből. Eddigi csokros kalandjaim közül Berni van a legközelebb hozzám korban, lehet ezért is volt meg kettőnk között ez a különleges összhang és vonzalom.
Happy Massage