• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Aznap zöld volt Szofi, hívtam és 45 perccel későbbre már tudott időpontot adni.
  • Megközelítés:

    Ismert környéken van, parkolni és tömegközlekedni is lehet. Cím pontos, bejutni a telefonban hallott kódokkal sikerült probléma nélkül.
  • Helyszín:

    Lakópark lakása, talán más lánynál is jártam ott karrierem során. Előszobában nem volt cipő, a bejárati ajtóval szemben lévő baszoba volt aznap Szofié és enyém. Bementünk gyorsan, egyszerűen berendezett, nem lakott hely. 1-2 bútor kis tükör az ágy végénél, minimális dekoráció, egy masszázs ágy is volt bent, ágy kisebb kétszemélyes. Fürdőszoba átlagos, kád zuhany függöny.
  • Lány külseje:

    A képek/adatok szerintem nem hazudnak. Szofi kis termetű, haja rövid, alakja stimmel. Azonban, mégis lehet, hogy aki megy nem azt kapja amire a képek alapján számít. A képek előnyös szögekből készültek és nem szerepel rajtuk minden (pl arc sem). Szóval Szofi nem egy pici tini szupervékony bomba csaj, hanem inkább egy érdeklődést felkeltő szomszédlány.
  • Action:

    Pontosan érkeztem, elsőre felvette és eligazítást kaptam, hogy jutok fel hozzá. Kapu, lift, ajtó, ahol Szofi fogad lenge öltözetben. Szobába be, tisztázzuk az anyagiakat, az extra (méret)függőben amíg csak ruhában vagyok. Gyors zuhany, szájfertőtlenítés után törölközőben tértem vissza. A folyosón Szofi kísért. Franciás kezdés alatt elhangzott, hogy extra nem fog menni. Elfogadtam, mert sok lány nem vállalja az átlagon felüli méreteket popsiba. Élveztem meg kicsit a száját NF ben, majd kértem, hogy én is had izgassam őt. Itt kezdődött az élmény amit le akartam írni. Szofi kelyhe nagyon érzékeny és rendkívül jól reagál kényeztetésre, finom lassú csókok, simogatás mell, has, comb fenék környékén elkezdték érezhetően beindítani. Az élvezeteket a testével, és kélyes nyögésekkel kommunikálta. Valamit nagyon eltalálhattam, mert puncija egyre nedvesedet hüvelye pedig heves lüktetessel szorította többször is ujjamat. A Francia lecke legalább negyed órán át tartott, de tetszett nagyon Szofi élvezése, ahogy elfordította fejét, nyögött, kezébe harapott, hevesen lélegzett és hullámzott a teste. Az egyik hullámcsúcs után fejeztem be. Utána védőfelszerelés fel és hátulról hatoltam a jól előkészített punciba. Huvelye a farkamat is kellemesen szorította. Gondolom a nyelveskedésemnek hála, drága Szofi mégis felajánlotta a popsit aminek nem tudtam nemet mondani, és doggyban egyre gyorsabb lökésekkel jutottam el én is a csúcsra.
  • Elszámolás:

    Alap elején extra végén. Minden korrektül történt. Az extra és alap is a megbeszéltek szerint volt.
  • Összkép:

    Összességében nagyon kellemes élmény. Ajánlom azoknak akik nem csak plazacicakhoz szeretnek járni és szeretik a szexpartnereket viszont kényeztetni, Szofi meghálálja :).
Happy Massage