• Anett

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam és elsőre sikerült is beszélnem vele. Ő vette fel a telefont és kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, egy órával későbbre kaptam időpontot.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel elég könnyen megközelíthető a hely. Autóval a parkolás a bejárattal szemben lévő parkolóházban a legegyszerűbb szerintem. Szerintem könnyen oda lehet találni.
  • Helyszín:

    Lakás újabb építésű, könnyű a bejutás. A nappali teljesen el volt paravánozva, az volt az érzésem, hogy van ott még valaki. Ezt megerősíteni látszott az is, hogy az előszobában volt egy cipő aminek a mérete nem lehetett 36-nál nagyobb. Nem kérdeztem rá de nem hiszem, hogy Anettnek ilyen pici lába lenne. Fürdőszoba jól felszerelt, talán ami nem volt pozitív, hogy a mosdó szélén volt egy már használt műanyag pohár pár csepp szájvízzel az alján. Bár ezt lehet Anett használta mielőtt jöttem. Hozzáteszem, hogy az ottlétem alatt nem hallottam semmilyen zajt kintről így ha volt is ott valaki az nagyon diszkrét volt.
  • Lány külseje:

    Abszolút az ami a képeken is látszik. Arccal is hirdet így meglepetés nem fog senkit érni. Melltartó-bugyi párosban fogadott, nem kellett túl sok mindent a fantáziára bízni. Szép formás alakja van szerintem, a tetoválások is ízlésesek.
  • Action:

    Először bekísért a szobába és pár szót beszélgettünk, igazándiból nem tudom miről mert én a melleire koncentráltam. Virágszálakat leraktam az ágy melletti kisasztalra majd gyorsan levetkőztem és Anett kikísért a fürdőszobába. Zuhanyzás után elvonultunk a szobába és Anett megkérdezte, hogy hányszor szeretnék elélvezni. Ezt nagyon pozitív dolognak találom. Egyszerit választottam. Ezután megkért, hogy helyezzem magam kényelembe ésl egy kellemes franciában részesített amit nagyon finoman, érzékien csinált. Már mások által is említett két újjal tartotta a farkamat a tövénél, jól nézett ki a hosszú körmeivel, igazán tetszett ahogy csinálta. Sikerült eltalálnia az érzékeny pontokat mert hamarosan azt éreztem, hogy így hamar el fogok élvezni ezért mondtam neki, hogy cseréljünk. Hátára feküdt és miután végigcsókoltam szép nagy melleit lejjebb csúsztam, hogy megkóstolhassam puncijának ízét. Szép formájú és illatú volt kelyhe, amit esetleg itt megemlítenék, hogy borostás volt így néha kicsit szúrta az arcomat. Egy darabig csendben tűrte ténykedésemet majd lassan elkezdett a hasa mozogni, ahogy egyre mélyebb lélegzeteket vett. Ebből gondoltam csak, hogy esetleg élvezi amit csinálok mert elég passzívnak tűnt. Kérdeztem, hogy bevethetem az ujjamat is de azt mondta, hogy egyszerre csak egy dologra tud koncentrálni vagyis ha jól értettem akkor vagy nyelvvel vagy újjal kényeztethetem, egyszerre a kettővel nem. Így maradtam a nyelvesnél. Aztán hirtelen nyögött egy nagyot és azt mondta, hogy elélvezett. Ezen kicsit meglepődtem mert semmi előjelét nem láttam vagy éreztem előtte. Ezután újra én következtem és ismét elkezdte a finom franciáját és megint éreztem, hogy így hamar el fog jönni a vég és közöltem is vele. Elővett egy gumit, szakszerűen feladta a megfelelő testrészemre és mondta, hogy maradjak ebben a pozícióban majd szemből rám ült. Puncija kellemesen szűk volt. Előre hátra mozgott és iszonyat gyorsan végem is lett. Letörölgetett, adott plusz törlőkendőt nekem is. Ezek után felajánlott egy masszázst a hátralévő idő kitöltésére. Megkérdezte, hogy krémmel vagy olajjal szeretném. Kellemesen megmasszírozott majd időnk végeztének közeledtével elmentem letusolni majd felöltöztem és távoztam.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás szerintem teljesen korrekt volt, extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Összeségében elégedett voltam a találkozással, azt kaptam amire számítottam. Közvetlen volt, lehetett vele könnyen beszélgetni is. A hozzáállása is teljesen rendben volt.
Happy Massage