• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Viszonylag könnyen. Egyszer már találkoztunk, tudtam mire számítsak. Bár akkor még éppen masszázs oldalon hirdetett.
  • Megközelítés:

    Autóval nem nehéz. Parkolni könnyű. Fizetős, mint mindenhol a kerületben. A térkép jól jelöli a címet. BKV-t nem ismerem. A környéken épp felújítás vagy fejlesztés. zajlik annak ellenére, hogy a társasház sem lehet több 1-2 évesnél.
  • Helyszín:

    Új társasház. Még a lift is osb-be van burkolva. A sok jövés-menés miatt..? Eddig senkivel nem találkoztam a két alkalommal amikor arra jártam. Minden szép és új, ezt talán magyarázni sem kell. Talán még két hölgy rendel vele együtt a lakásban, de nem találkoztam senki mással.
  • Lány külseje:

    Sok-sok kép látható Barbiról. Amelyek nem csalnak. Akinek azokon bejön, élőben is be fog jönni. Nincs semmi durva retus vagy csalás vagy 100 éves fotók.
  • Action:

    Zuhany után a szobában várt. Ismét kérdezte, hogy mi legyen a program. Szeretném-e a popsit igénybe venni? Erre csak annyit feleltem, hogy a popsit talán, de a popsikényeztetést biztosan, mint amit a korábbi randin.
    Most nem masszázzsal nyitott, mint akkor, hanem krémmel bekente az érzékeny részeket és azonnal kényeztetésbe kezdett. Jól esett, de talán szükséges hozzá a felvezető simogatás is, mert nem kértem olyan sokáig, mint legutóbb. Így fordulás után a szájában találtam magam. Egy apróbb kérésem volt, amire (még) nem emlékezett, de miután jeleztem, azonnal úgy csinálta a franciát, ahogy szeretem.
    Azt gondolom, hogy talán amiatt, hogy a szexes oldalon két kör van egy órában és erről nem beszéltünk, nem túl, nem olyan hosszú francia után, mint legutóbb, gumit ajánlott. Amit elfogadtam. Belecsüccsent, lovagolt, majd missziben folytattuk. Szép látvány volt, jól, esett, de eszembe jutott a popsi lehetősége. Fordulást kértem. Hátulról punciban kezdtünk. Majd simogatni kezdtem a kettes bejáratot. Vette a lapot és krémmel kente be a popsilyukát. Egészen könnyen befogadott. Néhány óvatos mozdulat után hevesebb szex következett. Markoltam a fenekét, a ki-bejáró faszt a popsijában, oldalt tükör, amiben a lökésenként ringó mellek tették az egészet még izgalmasabbá. Pár perc múlva a gumiba élveztem.
    Óvatosan kihúztuk. Zsepibe került, majd elmentem zuhanyozni. Mire visszaértem, akkor jártunk 30 percnél, Barbi mondta, hogy ő is felfrissíti magát. Ekkor már tudtam, hogy nekem ennyi elég volt, többet nem tudnék érdemben a naphoz hozzátenni. Amikor visszaért ő is, jeleztem neki, hogy köszönöm és hagyom pihenni a továbbiakban.
  • Elszámolás:

    Barbi zuhanyzása alatt tettem ki az órás extrás összeget. Nem gond, hogy lényegesen kevesebbet maradtam. Inkább hagytam egyedül pihenni, készülni a továbbiakra, mint üres fecsegéssel kitölteni az idejét és rohanni a következő munkára..
  • Összkép:

    Minden rendben, kielégülten és jól éreztem magam amikor eljöttem Barbitól. Készséges, aranyos és normál keretek között mindent megtesz amit kívánni lehet.
Happy Massage