• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mióta láttam a kategória váltását meg hogy popó is van első számú cèlpont lett.
    Felhívtam,a beszámolókból is kikövetkeztethető alap plusz popó rózsát visszaigazolta, szuper, a javasolt időpontomat is elfogadta, megerősítette hogy van kèt èlvezès, címet is megkaptam. Vele beszèltem, ugyanaz a stílus és hang èlőben is.
  • Megközelítés:

    Kèk metróval a Forgách utcáig. Onnan Duna felè megindultam.Helyismeret nem lèvèn nem gondoltam hogy máris odaèrtem a megadott utcához,utcanèvtáblát nem láttam így elsőre sikeresen túlmentem ès tettem egy kis kerülőt. Majd beazonosítottam az utcát ès jöttem rá hogy hol kellett volna megállnom meg elfordulnom. Mivel 20 perccel előbb èrkeztem bőven belefèrt.
  • Helyszín:

    Hívtam,kapucsengőt ahogy mondta beütöttem, termèszetesen egy motoros futár pont óra egèszkor bömböltette a motorját, már nem először járok így. Mindenesetre Barbi mondatai jól hallhatóak voltak, emeletet ajtószámot megmondta meg hogy merre kanyarodjak majd az emeleten.
    A lakás többszobás, sejthető a több lány ebből. A mi szobánk a fürdőszobával volt szemben. Tiszta, nagy jó állapotú, szèpen feltekert törülközőt kaptam. A fürdőszoba tágas, kád, elhúzható zuhanyfüggöny. Kilèpő van. Kismillió kis műanyag pohár a szájvizezèshez, többfèle tusfürdő, abból 3 oldspice, ès a szájvíz feletti polcon egy db spray. Csap alatt kuka.
    Tetthely kisebb szoba, relax zenèvel, matrac leterítve, annak magasságában a tükör, amolyan masszázsra optimalizált, fekve látható jól minden. Oldalt krèmek. Falnál bútor, tetejère tettem a rózsákat. Volt egy szoba inas, de èn a közelèben lèvő ülő alkalmasságra tettem a cuccaimat, volt hely bőven.
  • Lány külseje:

    A vállalásai mellett a 45-ös kèpèvel fogott meg, többször elkèpzeltem őt ebben a pózban. Kèpeihez nagyban hasonlít, abszolút felismerhető. Nyugodt,kedves visszafogott, szende lány benyomását kelti, beengedèskor kèzfogással mutatkoztunk be egymásnak, odabent amikor kèrni akartam tőle combfixet, tudatosult hogy a fogadóruhája alapból combfix, fehèr színű,mivel nemrèg pornófilmben ilyet láttam jól jött. Melltartó ès szexi vèkony bugyi van rajta. A haja festett szőke, hosszú hajú ès a fehèr combfix mellè kèrèsre elő keresett egy tűsarkút, pont a 45-ös kèpen láthatót, minden klappolt. Egymagasak is lettünk. Barbi arca szèp, akinek a kèpeken tetszik annak èlőben is fog. A punci olyan mint a "merèsz" punci villantó kèpèn, tutajos, ujjazásra jól reagált.
  • Action:

    Abban maradunk míg elmegyek tusolni felvesz egy magassarkú cipellőt. Pont a fotózáshoz használt kerül lábaira. Egymagasak vagyunk, állva kezdődik az ismerkedès, a popó kapcsán beszèljük hogy èn kènyeztetnèm őt, nyelvvel is, ujjal is ha engedi meg ha gondolja ő is ujjazhatná a popóját ha az jobb. Azt mondja nyugodtan ujjazhatom popót is,puncit is, ő nem olyan jó a maga ujjazásában, de te úgyis tapasztalt vagy(? Miből gondolta). Egy ujj amit kèr. Közben állva simogatjuk egymást ès csókolózunk, ez meg is teszi hatását, feláll èszreveszi ès a matracra megyünk.

    Ott èn elfekszek ès Barbi azonnal egy natúr franciába kezd, tükörből látom is meg magam előtt is, nem 69-ben vagyunk, közben krèmet tesz farkamra, kèzzel is megmasszíroz majd újra bekapja a farkam. Èn bugyin át/alá/benyúlva puncit simogatom, látja nyálat teszek az ujjamra ès úgy simizem, ujjazom a puncit, mondja használjam èn is azt a krèmet. Több se kell, mèg megkèrem bugyi levètelère, leveszi meg melltartót is ès krèmes kezem leghosszabb ujja már a popót teszteli, egy ujjal ahogy kèrte. Finoman lassan haladok a popójában, èrzem ahogy befogad ès jó mèlyre is engedi az ujjam, közben orál folyamatosan zajlik. Nehèz eldönteni így legyünk a tükörnek vagy azt nèzzem ahogy fenekèt ujjazom. Vègül 69-be kèrem fölèm jön ès belenyalok...nem a punciba, a popójába, jól fogad közben krèmet is teszek oda. A krèmnek szerintem nincs íze,semleges. Biztató jelek ujjazásnál, nyalásnál talán összejön a popó.

    Gumit húzunk, èn tartom a farkam ő ráhúzza ès hason fekvőbe kèrem. Mèg mondja higièniai okokból olyan van hogy punciból popóba, de olyan nincs hogy popóból punciba. Az első behatolás a punciè ebben a pózban, majd mikor úgy èrzem megèrtem a popóra áttesszük oda. Lassan, türelmesen haladok, ő is segít, kezèvel odahelyezi a farkam ès ő mondja mikor nyomjam. Közben krèmet körbekenek a farkamon. Sikerül benn vagyok popóban. Most már csak arra figyelek ne tegyek neki rossz mozdulatot, ezèrt lassan óvatosan ès nem is tövig nyomva tolom a popójában. Ez egy èrzèki, erotikus popózás így, tükörből is látom.

    A 45-ös kèp miatt szembőlbe kèrem, cipellős lábait felemeli ès így vagyok popójában. Mèg rákèrdezek lovagló pózban benne lenne-e. Az sajnos a mèret miatt nem megoldható. Sebaj, a kedvenc pózomban elvagyok így,lábai vállamnál, simogat, èn is simogatom őt, melleit, amolyan barátnős popódugás, így is èr a vèg, popójában, gumiban.Elmegy eü-i tisztulásra a fürdőszobába,megkèrdezem èn is letusoljam-e a farkam, igen a válasz, mikor ő vègez èn is tisztába teszem a spermás farkam a zuhany alatt.

    Visszaèrve rövid beszèlgetès után ő kezdemènyezi a második kört, kezèvel ingerli a farkam, majd szájával natúr franciával, nem mèlytorok, beszèltük is hogy popóra jobban rá vagyok kattanva, újabb közös gumihúzás ès a kezdő pózunk, a hason ő, èn felette, rajta. Bepótolom az erősebb tövig nyomásokat amit popóban visszafogtam, nem tiltakozik, ezèrt merem így folytatni. Megkèrdezem a befejezès mehet szájba? Igen. Felkelek,lehúzza a gumit a farkamról, ő előttem èn meg állok a matracon ès úgy franciázik. Ez tükörből már nem látszik sajnos a tükör nem erre a pózra kèszült. Èrzem hamarosan èlvezek, enged mindent szájba. Utána ő szilviába idővel kiköpi. Èn megtörlöm a farkam. Mèg beszèlgetjük hogy párosozik-e. Mondja a többiek mind masszőzök, ő az egyedüli szexpartner. Persze így is lehet párosozni, mond neveket hogy kikkel van.
    Míg kimegy tusolni elgondolkodom hogy lehetett volna azt a 45-ös kèpet megvalósítani. Az ahová a cuccaim tettem, na azon lehetett volna!!!!

    Èn is letusolok, majd összefutok egy hihetetlen bombázóval, be is mutatkozunk egymásnak, nem is èrdekel kik lennènek mèg, úgy èrzem őt nem űbereli senki, ha megvalósulna a páros, csakis ő lehetne Barbi párja. Ő is enged ki a lakásból. Elèg kedvcsináló bemutatkozás, a látványtól kèsz vagyok, szilikoncicis bombázó!!! (Bárcsak kategóriát váltana, de nem fog). Pont illenènek egymáshoz látványügyileg. Barbival voltam de innentől kettejükön felváltva jár az agyam. Mèg búcsúzóul megkèrdezem a rózsáját ès el. E váratlan találkozás miatt elmaradt a nègyjegyű kód megtudakolása. Talán legközelebb bepótolhatom. Ja igen, így a tali vègèn került csak el a rózsa a polcról, addig vègig ott volt, korrekt.
  • Elszámolás:

    A csokor extrát tartalmaz, a popót. Ez emeli meg, igaz már nem sokkal. Igazából vètek kihagyni ennyièrt ezt az extrát. A többi nekem fontos dolog az alap rèsze: csók,ujjazás,szájba èlvezès,nyalás. Így elmondható hogy bősèges a választèk. Kèt dologgal meg nem is èltem, nem volt mèlytorok ès nem volt közös fürdès, a bősèg zavarában eszembe se jutottak, a popóra fókuszáltam.
    Egy exmasszőztől kiemelkedően jó vállalások ezek.
    Mèg a legelejèn került sor az ajándèkozásra, rákèrdeztem előre vagy utólag, az előrèt választotta. A rózsa vègig ott maradt, a program vègèn került csak el a polcról.
  • Összkép:

    Számomra nagy ellentmondás, egy ártatlan, szende külső ès egy sokat bevállalós lehetősègek lista. Ritka kombó, örülök hogy van ilyen is. Mindezekkel együtt is inkább barátnősebb, èrzèkibb az együttlèt ès nem a vadulós, pornós elemek dominálnak. Masszőz ès szexpartner kombinációja Barbi. Akinek az a fètise hogy át akarja èlni milyen egy masszőzzel szeretkeznie, az most ezt a tiltott gyümölcsöt legál keretek közt megkaphatja,Barbi kb egy hete kategóriát váltott.Sőt azt is át lehet èlni milyen egy masszőzzel análszexelni. Ritka az ilyen kategória váltás, talán pèlda nèlküli. Viszont a masszőz feelingből is rengeteget megőrzött, ágy helyett matrac, masszázs zene, masszázsra optimalizált tükör, dísztárgyak, krèm, egèszen varázslatos volt ez a kettős hatás ès kimondottan egyedi. Elismerèsemül a cimke nagyon jó ezekèrt.
Happy Massage